27. elokuuta 2013

Angry Birds

Vähän aikaa sitten postiluukustani kolahti kirjekuori, joka sisälsi dotting tool -setin. Siitä asti olen halunnut päästä tekemään itselleni kynnet, jossa koristelen kynsieni kärjet eri värisin pilkuin. Mietin kauan punaisen, sinisen ja vihreän välillä, päätyen lopulta erilaisiin sinisen sävyihin.

Malavan nudelakka - aurinko vääristää jonkin
verran kynsilakan sävyä, enkä saanut
otettua edes varjossa oikean sävyistä kuvaa.
Tämän kertainen kynsien lakkaus ei sujunut aivan ongelmitta. Lauantaina olin saanut kynteni lakattua ja oikean käden kynsien päällyslakka oli vielä hieman kosteaa, kun sain puhelun että uusi sänkyni odottaa kantamista ulkona. Iskä oli saapunut puolisentuntia etuajassa ja pitihän se sänky saada heti kannettua kolmanteen kerrokseen. Voin kertoa, että kynsilakka oikeassa kädessäni ei ollut enää kovin hyvännäköistä urakan jälkeen... Tämän takia jouduin sunnuntaina lakkaamaan oikean käden kynteni uudelleen, sillä lauantaina en enää ehtinyt sitä tehdä.

Ikävänä yllätyksenä huomasin lauantaina oikean käteni etusormen kynnen lohjenneen... Edellisestä kerrasta onkin aikaa, kun kynsi on noin alhaalta lohjennut! Koska lohkeamiskohta on ikävän alhaalla, en uskaltanut leikata lohjennutta kynttä pois vaan päätin korjata lohjenneen kynnen teepussin ja aluslakan avulla. Tästä vaiheesta en valitettavasti tajunnut ottaa yhtään valokuvaa. Leikkasin kuitenkin irtoteelle tarkoitetusta teenhaudutuspussista pienen palasen ja liimasin sen aluslakan avulla kynnelleni lohjenneen kohdan päälle. Toimii! (Kynsi on edelleen kasassa tiistai-iltana, eikä paikkaa oikeastaan edes huomaa.)

Lopputulos ennen nimettömissä käytettyä glitterlakkaa.
Tällä kertaa käytin kynsiini perinteisesti aluslakkana Dependin kynsiä tasoittavaa aluslakkaa. Tämän jälkeen lakkasin kaksi kerrosta Mavalan (91 Reno) nudenvärisellä kynsilakalla . Pilkkuja tein neljällä eri kynsilakalla, joita olivat We Care Icon (28 Magic Santorini ja 21 Magic Sapphire), Depend (nr. 351) ja Mavala (374 Tropique). Molempien käsieni nimettömiin lakkasin vielä kerroksen Coral Prosilkin glitterlakkaa (Coral Prosilk 56). Tämän jälkeen lakkasin kynteni  vielä kerroksella Lumene Natural Coden päällyslakkaa (1 -Base & Top Coat).


Aurinko hieman heijastaa kynsistä, mutta
kuva oli kaikista paras. Lähikuva vasemman käden nimettömästä. 


Käytetyt kynsilakat miinus Coral Prosilk glitterlakka, jonka
nähtävästi kuvasta olen unohtanut.

Maanantaina kävin työpaikallani päiväkodissa, josta jäin nyt elokuussa opintovapaalle. Eräs nelivuotias huudahti onnellisena kynteni nähdessään "sulla on kynsissä pikku ängri böötsejä!". Ei kyllä itselleni mieleen tullut ne pienet siniset Angry Birdsit, kun kynsiäni lakkailin. Nyt en voi kynsiäni enää katsoa vakavana, vaan alkaa aina hymyilyttämään! Oli kyllä päivän paras kommentti ja taas kerran huomasin, että miten eri tavoin ihmiset ja etenkin lapset maailmaa näkevät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti