23. elokuuta 2013

Lomakynnet

Lomalle lähtiessäni tarkoitukseni oli tehdä kynsiini ajan kanssa lakkaus, joka kestää varmasti koko loman. Aikataulujen pettäessä lähtöä edeltävänä iltana huomasin, ettei aikaa kynsien lakkaamiselle ole niin paljoa kuin olisin halunnut. Jouduin siis luopumaan suunnittelemistani kynsistä (jotka tahdon tehdä vielä syksyn aikana!) ja tyytymään pikaiseen lakkaukseen. 


Tässä kuvassa sävy on liian tumma ja vihreä.
Kynsissä käytin pohjalakkana Dermosilin kynsiä tasoittavaa aluslakkaa. Päädyin tekemään ranskalaisen manikyyrin ja lakkaamaan vain kynnen kärjet vapaalla kädellä kahteen kertaan (aikaa ei mukamas ollut teippien laittoon...). Lakkana käytin Dependiä, nr. 351. Peittääkseni vapaalla kädellä lakattujen tippien reunat laitoin kynsiini vaakaraidan Kiss Nail Art koristekynsilakalla SPA10 Silver Glitter. Päällyslakkaa en tällä kertaa ehtinyt kynsilleni laittaa.

Vaikka en käyttänyt päällyslakkaa täytyy olla tyytyväinen, kynsilakan kestoon. Viimeisenä lomapäivänä kynsien kärjissä oli pientä kulumaa, mutta ei niin suurta, että se olisi haitannut. Harmikseni tosin yhdestä oikean käden kynnestäni lähti pieni pala kynsilakkaa vähän ennen kuin laiva saapui takaisin Helsinkiin. 
Tässä kuvassa sävy on liian sininen.
Dependin kynsilakka oli vaikea kuvattava, sillä minusta tuntui etten mitenkään saa kameralla tallennettua oikeaa sävyä! Kynsissä lakka näyttää vaaleammalle ja kirkkaammalle kuin kuvissa. 
Tässä alimmassa kuvassa sävy alkaa olla melko lähellä sitä, mille kynsilakka luonnossa näyttää. Ylimmässä kuvassa sävy on liian tumma ja liian vihreä, keskimmäisessä taas sävy on liian sininen ja edelleen hieman liian tumma. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti