11. elokuuta 2013

Pinkkiä

Lähtötilanne:

Kynsieni nykyinen pituus alkaa lähennellä maksimiaan, mitä töissä voin pitää katkomatta kynsiä jatkuvasti. Mietin hetken, että viilaisin kynsiäni lyhyemmiksi mutta päätin ottaa riskin. Töitä on kuitenkin vain muutama päivä jäljellä ennen kesälomaa ja toivon, että ne kestävät nämä viimeiset päivät. Kynnet ovat nyt melko hyvässä kunnossa, mutta samaa ei voi sanoa käsien ihosta. Jatkuva käsien peseminen saippualla näkyy, vaikka käsirasvaa yritänkin muistaa säännöllisesti käyttää.

Yleensä viilaan kynsiäni lyhyemmäksi tai vähintään edes muotoilen niitä hieman ennen kynsilakan laittoa. Tällä kertaa totesin kynsieni olevan kuitenkin niin hyvässä kunnossa ja samanlaisia, että päätin jättää viilaamisen seuraavaan kertaan.

Pohjalakaksi laitoin Dermosilin kynsiä tasoittavan aluslakan, jonka tilasin vähän aika sitten työkaverini suosituksesta. Lakka jättää kynnen pinnan aavistuksen vaaleanpunertavaksi, mutta itseäni se ei ainakaan ole haitannut.


Koko kynnelle levitin kaksi kerrosta Flormarin Supershine Miracle colors -kynsilakkaa, sävy U24. Kyseisen lakan ostin heräteostoksena Anttilan poistomyyntikorista muutamia viikkoja sitten ja olen ollut todella tyytyväinen! Olen viimeksi lakannut koko kynteni yhdellä, kirkkaalla värillä varmaan pitkälti yli puoli vuotta sitten. Sen takia mietin hetken ajan, etten koristelisikaan kynsiäni tällä kertaa millään tavalla. Toisin kuitenkin kävi. Tämän jälkeen levitin kynsilleni kaksi kerrosta Lumene Natural Code Base & Top Coat -kynsilakkaa (sävy 1).


Lopuksi koristelin kynteni muutamalla suoralla viivalla käyttäen Kiss Nail Art koristekynsilakoilla. Käytin sävyjä SPA12 Black ja SPA10 Silver Glitter. Kyseisissä kynsilakoissa on siis koristeluun tarkoitetut hyvin pitkät ja ohuet siveltimet. Nämä koristekynsilakat ovat kuuluneet kynsilakkavalikoimaani jo vuosia ja etenkin hopean sävyistä glitterlakkaa käytän usein.

Koristekynsilakat laitoin päällyslakan päälle siksi, että musta koristekynsilakka leviää hyvin herkästi, jos sen päälle laittaa lakkaa. Hopea sen sijaan ei leviä, vaikka päälle laittaisikin päällyslakan.


Lopputulos: Yksinkertainen ja hieman kapeita lehtiä muistuttava koristelu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti