8. syyskuuta 2013

Prinsessa

Dermosil kynsiä tasoittava aluslakka.
Noin kaksi viikkoa sitten aloitin ammattikorkeakouluopinnot ja viime keskiviikkona meillä oli ensimmäiset opiskelijabileet. Bileiden dresscode oli haalarit. Ostin omaan haalariini kirkkaan pinkin vyön ja halusin, että kynteni sopivat vyöhön. Näin aloin yhdistellä mielessäni ajatusta pinkeistä, erittäin tyttömäisistä kynsistä. Heti oli selvää, että haluan kynsiini jonkinlaisen ranskalaisen manikyyrin. Oikean käteni etusormen kynsi lohkesi jokin aika sitten hyvin ikävästi ja nyt kynsi oli kasvanut sen verran, että pystyin leikkaamaan ja viilaamaan sen siistiksi. Lohjenneesta kynnestä johtuen päätin tehdä lakkauksesta vinon.


Flormar Supershine Miracle Colors - U24.


Aloitin kynsien huollon siis viilaamalla kynteni huolellisesti. Sen jälkeen levitin kynsilleni kerroksen Dermosilin kynsiä tasoittavaa aluslakkaa. Tämän jälkeen kaivelin kynsiaskartelulaatikostani ihoteippiä. Ihoteipin avulla rajasin sopivan muotoisen ja kokoisen alueen kynsieni kärjestä. Kärjet lakkasin kerroksella Flormar Supershine Miracle Colorsia, sävy U24. Ajattelin yhden kerroksen riittävän, sillä en halunnut pinkin olevan kuitenkaan liian hallitsevaa glitter dustin alla.


Glitter dust.
Flormarin pinkin lakan päälle levitin kerroksen Lumene Natural Coden Base & Top coatia (sävy 1). Sen jälkeen dippasin märän kynnen pinkissä glitter dust -purkissa ja lopputulos näkyy vasemmalla. Tämän jälkeen poistin ihoteipit. Kynsilakan kuivuttua kunnolla levitin kynnelle kaksi kerrosta Maybelline New Yorkin Mini Coloraman kirkasta kynsilakkaa (sävy 36 Crystal Clear). Toisella kerroksella kiinnitin viistosti strasseja kynsilakan reunaa mukaillen. Strassien paikallaan pysymisen varmistin kahdella kerroksella Lumene Natural Coden päällyslakkaa, jota käytin myös glitter dustin kiinnittämiseen.

Alunperin epäilin hieman, että miten strassit kestävät. Kynnet tein tiistaina 3.9. ja tänään sunnuntaina, melkein viikkoa myöhemmin ne näyttävät yhä melko hyville! Vasemmasta kädestä vain nimettömästä on irronnut kaksi strassia ja oikeasta kädestä olen menettänyt reunimmaiset strassit peukalosta ja keskisormesta. Ihan hyvin siihen nähden, että ajattelin pitäväni kynteni tällaisina vain muutaman päivän. Lisäksi kärkikuluma on lähes olematonta. Olen edelleen tyytyväinen tyttömäisiin prinsessa kynsiini! Olen aina lakannut kynteni melko hillitysti ja vasta viime aikoina olen rohkaistunut kokeilemaan kirkkaampia värejä ja tekemään muutenkin hieman näyttävämpiä kynsiä! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti