22. syyskuuta 2013

Syksy

Syksy alkaa viimein saapua ja näkyy hiljalleen enenevissä määrin myös kynsissä. Kesälakat alkavat hiljalleen saada jäädä kaappiin ja tilalle toivotan tervetulleiksi syksyiset sävyt. Tänä vuonna itselleni syksyiset värit ovat ehdottomasti erilaiset oranssin ja ruskean sävyt, oranssi tietenkin mahdollisimman kirkkaana. Alla olevat kynnet tein jo 9.9., mutta en ole ehtinyt päivittämään blogia muiden kiireiden takia. 

Seuraavien kynsien tekemiseen käytin kuutta eri kynsilakkaa. Ensiksi lakkasin kynteni Dermosilin aluslakalla, kuten aina. Sen päälle levitin kaksi kerrosta Golden Rose Fashion Colorin tumman ruskeaa kynsilakkaa (sävy 81). Kyseinen lakka on melkoisen liurua ja siksi onnistun aina sotkemaan sillä kynsinauhani todella pahasti. Yksi kerros lakkaa on erittäin läpikuultavaa, mutta toinen kerros peittää huomattavan paljon paremmin. 

Sotketut kynsinauhat, ensimmäinen lakkakerros ja johonkin sohaistu nimetön,
jonka jouduin lakkaamaan kuvan oton jälkeen uudelleen.


Edelleen sotketut kynsinauhat ja toinen kerros samaa ruskeaa lakkaa.
Selvästi peittävämpää, eikös? Sävy muuttuu myös paljon ruskeammaksi
toisella lakkauskerroksella :) 

Ruskean jälkeen tein kynsiini oranssilla liukuvärjäyksen. Lakka oli Coral Prosilkin 126. Mielestäni liukuvärjäykseen käyttämäni lakka vaatii kaksi kerroksta, jotta sen tunnistaa selvästi kirkkaan oranssiksi (yhdellä kerroksella lakka jää niin haileaksi, ettei sitä oranssiksi tunnista!) ja siksi liukuvärjäsin kynteni kärjet muutaman kerran. Seuraavaksi taiteilin nimettömääni Kiss Nail Art -sarjan koristekynsilakalla (SPA12 Black) puun. Puun kärkeen sutaisin vielä hieman glitterlakkaa (Coral Prosilk - 56), jotta puu ei näyttäisi aivan niin kaljulle ja totesin niiden voivan esittää kaljuuntuvan puun jäljellä olevia lehtiä. Koko komeuden viimeistelin taas kahdella kerroksella Lumene Natural Coden Base & Top coat -kynsilakkaa (sävy 1).


Lopulliset kynnet keinovalossa.

Glitterit eivät tässä kovin selvästi näköjään näy, mutta jotain kuitenkin. Kuvaa on muokattu kirkkaammaksi, jotta
liukuvärjäys korostuisi paremmin. Itseasiassa kyseinen väri on melko lähellä sitä, mille kynnet näyttivät auringon valossa! Melko iso ero ylempään kuvaan, jossa sävyt ovat melko lähellä sitä mille kynnet sisätiloissa näyttivät. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti