12. syyskuuta 2013

Uusia lakkoja

Kamppiin avattiin tänään uusi Kicksin liike ja ohikulkumatkalla kävin katsastamassa mahdollisia avajaistarjouksia. Mukaani tarttui kuin tarttuikin 6 uutta kynsilakkaa, kaikki -20% normaalihinnasta.

Kaupan hyllyiltä päätin kotiuttaa itselleni 5 Dependin minilakkaa. Lisäksi halusin kokeilla Kicksin omaa Sugar Lacquer -sarjaa ja valitsin Red Sand nimisen kynsilakan joulua ajatellen! Kyllä, mietin näköjään jo mahdollisia joulukynsiä vaikka syksykään ei ole vielä alkanut kunnolla.... Täytyy kyllä myöntää, että olen jopa omalla aikataulullani päästänyt joulun ennätysaikaisin ajatuksiini (ja nyt jopa ostoksiin!). Onneksi sentään nyt voin taas unohtaa kaiken jouluun liittyvän ja keskittyä edessä olevaan syksyyn :)

Kuvassa Dependin lakat nr. 031, nr.373, nr. 086, nr. 360 ja nr. 091 vasemmalta
oikealle, lisäksi oikealla Kicksin Sugar lacquer - Red Sand.


Kuten tässä lähikuvassa näkyy, en suinkaan ostanut
kahta samansävyistä punaista. Oikeanpuoleisessa näkyy
shimmereitä, mutta vasen on enemmänkin matta.
 

Kicksin Sugar Lacquer -lakassa oli suuri neliskanttinen korkki, jonka
alla olta kuitenkin paljastuu ns. "tavallinen" pyöreä korkki. 

Lisäksi kotiutin kotimatkalla kolme Seppälän Nails -sarjaan kuuluvaa glitterlakkaa. Vaikka miten pulloja pyörittelen, niin kyseisiä lakkoja ei näköjään olla nimetty mitenkään. Hassua. Seppälässä oli edelleen voimassa tarjous ota 3, maksa 2, joten kyseisille lakoille ei jäänyt kovin paljoa hintaa.

Seppälän Nails -sarjan glitterlakkoja. 

                                    
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti