1. lokakuuta 2013

F-f-f-f-f-fuksiaiset

Fuksiaiset ke 18.9.2013: Irkkuteema

Meillä tosiaan oli fuksiaiset muutama viikko sitten, mutta en ole ehtinyt blogia pahemmin päivittelemään. Vapaa-aika on mennyt lähinnä lukiessa tentteihin (olivat eilen ja tänään), mutta nyt aikaa pitäisi taas olla. Ainakin jonkin verran! 

Fuksiaisten teemana oli Irlanti ja ryhmämme kanssa ideoimme jotain pientä ja edullista Irlantiin liittyvää. Väreiksi päätimme Irlannin lipun mukaan oranssin, vihreän ja valkoisen. Oma ehdotukseni oli vihreät kynnet ja opiskelutoverini lähtivät melkoisen hyvin ideaan mukaan, kun lupasin kaivella kaappejani ja lainata heille vihreitä kynsilakkojani.  

En halunnut lakata koko kynttä samalla värillä, joten päädyin tekemään pikaisen liukuvärjäyksen. Jälki ei ollut kovin hyvää, mutta rastienpitäjille lahjuksiksi leipomani korvapuustit menivät tällä kertaa ajankäytössäni etusijalle ennen kynsiä.

Aloitin lakkausoperaation levittämällä kerroksen Dermosilin kynsiä tasoittava aluslakkaa ja sen päälle kaksi kerrosta Dependin kirkkaan valkoista lakkaa (nr.031).

Dependin valkoinen lakka ja taustalla leipomani korvapuustit.

Liukuvärjäyksen aloitin Coral Prosilk Neonin 603:lla, jota tuputtelin meikkisienellä kerroksen tai kahden verran valkoisen lakan päälle. Enää en ole aivan varma, että kummin oli. Olettaisin ehkä, että kaksi.

Näyttääpäs kynsien pinta nukkaiselle, vaikka todellisuudessa niin ei ollut.
Ei onneksi ole vakavaa :) 

Kynnen kärkeen tuputtelin vielä Coral Prosilk Neonin 602:ta. Koko komeuden kruunasin lakkaamalla seuraavana päivänä bussipysäkillä (!!!) kerroksen päällyslakkaa (Lumene Natural Code Base & Top Coat 1). Samalla toki toivoin, että lakka ehtii kuivua ennen kuin ehdin kynsilläni sohaista jonnekin ja siten onnistuisin pilaamaan lakkaukseni. Loppu hyvin, kaikki hyvin ja kynnet eivät menneet pilalle, vaikka katastrofin ainekset olivatkin ilmassa.


Kiire oli näköjään niin kova ottamaan kuvia, etten ole edes
yli sohittuja lakkoja ehtinyt poistamaan....
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti