10. lokakuuta 2013

GlitterBlue

Katseltuani kuusi päivää samoja kynsiä aloin kyllästyä kynsissäni olevaan lakkaukseen, vaikka lakkauksessa ei mitään vikaa ollutkaan ja tiesin joutuvani kahden vuorokauden kuluttua joutuvani lakkaamaan kynteni uudelleen. Kärkikulumakin oli lähes olematonta, mutta kun päätin haluta vaihtaa lakkausta niin minkäs teet... Harmi vain, että päähänpistoni aikaan kaverini oli käymässä toiselta paikkakunnalta ja en voinut käyttää kynsieni lakkailuun ihan hirveästi aikaa. Päätin kuitenkin lakata kynnet nopeasti aamupalaa syödessämme ja maailmaa parannellessamme, joten kynsieni lakkailu ei kaveriani onneksi häirinnyt :)

Aluslakkana käytin jälleen Dermosilin kynsiä tasoittavaa aluslakkaa. Tämän jälkeen lakkasin pikaisesti ranskalaisen manikyyrin levittäen kynsien kärkeen kaksi kerrosta We Care Icon Fashion Nailsin tummansinistä 21 Magic Sapphire -lakkaa (Batch/Erä: 101). Kyseinen kynsilakka tarttui mukaani Sokos Emotionista oletettavasti 3+1 päivien aikaan alennuksella joskus viime keväänä ja hetkeäkään en ole tätä heräteostostani katunut. Väri on aivan ihana!

Koristeeksi laitoin Seppälä Nailsin glitterlakkaa (josta edelleen puuttuvat ne värien/sävyjen nimet!!!), tällä kertaa turkoosi-hopeana. Kyseisessä lakassa on paljon pientä turkoosia hilettä ja hopeisia mahdollisesti kuusikulmaisia glittereitä (ovat kovin pieniä, joten täysin varma en voi olla) sekä suurempia turkooseja kuusikulmaisia glittereitä. Kaiken tämän viimeistelin kerroksella Lumene Natural Coden Base & Top Coatia (sävy 1).

Kynnet on kuvattu vasta sen jälkeen, kun kaverini lähti takaisin Mikkeliin.

Kyseinen postaus on tehty jo noin kuukausi sitten, mutta jostain syystä olikin päätynyt luonnoksiin julkaisun sijaan. Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti