13. lokakuuta 2013

I love me -messut

Kävin eilen I love me -messuilla ja illalla olo oli hyvin väsynyt. Mukaani tarttui huomattavan paljon enemmän kaikkea kuin budjetti oikeastaan olisi sallinut. Pankkitili huutaa tällä hetkellä tuskasta, sillä tällä viikolla olen käynyt myös Stockmannin Hulluilla Päivillä mm. täydentämässä kosmetiikka- ja ruokavarastoani. Nyt ei sitten hetkeen tarvitsekaan ostaa muuta kuin ruokaa. Messuilta mukaani tarttui paljon kaikenlaista ja suurin osa ostoksistani liittyy kynsiin. 

Olen teen suurkuluttaja talviaikaan, joten ostinkin Nordqvistiltä muutamia paketteja irtoteetä. Päädyin kotiuttamaan jo muutenkin laajaan teevalikoimaani yhtä vanhaa tuttua ja kokeeksi kahta entuudestaan minulle tuntematonta teelajia/makua. Arviolta eri teemakuja löytyy kaapistani lähemmäs 30, vaikka voi hyvinkin jo olla että kolmekymmenen teemaun raja on jo rikkoutunut. En siis ole pelkästään hurahtanut kynsiin, vaan tee taitaa olla toinen hieman epävirallisempi "keräilykohteeni".

Messuilta mukaani tarttui kaksi Konadin leimailulaattaa, m27 ja m59. Laatassa m57 on erilaisia trooppisemmissa vesissä eläviä kaloja ja ihastuin etenkin laatassa olevaan merihevoseen. Kala-aiheisia kynsiä en kyllä sinällään ole aiemmin ajatellut, mutta kyseinen laatta oli aivan pakko saada! m27-laatta taas valikoitui sen perusteella, että siinä oli kaksi lumihiutaletta, jollaisia olen talvea varten etsinytkin. Samassa laatassa on myös muutama rusetti ja kolme erilaista sydänkuviota. Laatat kustansivat 3,5€ kappaleelta.

Konad m27 -laatta kala-aiheella.
Konad m59 -laatta

Kynsilakkoja ostin viisi ja yhden sain kaupan päälliseksi tilatessani tarjoushinnalla 8 numeroa Kauneus ja terveys -lehteä. Ensimmäinen ostamani lakka on PN pronails 303 Aquatic, pullossa on lakkaa 10 ml. Kyseinen lakka maksoi vain 2€ (sisäinen Roope Ankkani hihkui onnesta!). 

Pn ProNails: 303 Aquatic
Lisäksi ostin kolme SPARITUALin kynsilakkaa ja jokaisessa pullossa lakkaa on 15 ml. SpaRitualin lakat ovat luonnonkosmetiikkaa ja 100% vegaaneja, eivätkä ne sisällä DBP:tä, formaldehydiä eikä toluenea. Lakat maksoivat 3€ kappaleelta ja olivat siis luonnonkosmetiikaksi erittäin halpoja. Ihan mielenkiinnosta halusin päästä kokeilemaan millaisia luonnonkosmetiikan kynsilakat ovat, en malta odottaa päästä kokeilemaan näitä kynsilläni. Pulloissa on myös kuminen korkki, joka vaikuttaa erittäin hyvälle! Kotiutin kirkkaan Clearlyn (clear), Reflectionin (shimmer) ja Mindin (shimmer).

SpaRitualit:
Vasemmalla Mind, keskellä Clearly ja oikealla Reflection
 Ostin myös ensimmäisen China Glazen kynsilakkani, sillä olen halunnut jo jonkin aikaa kokeilla kyseinen merkin lakkoja. Sävyjä oli tällä halvalla hinnalla tarjolla vain muutama ja valitsin kokeiltavakseni Want my bawdyn, koska samantyylistä lakkaa minulla ei vielä tätä ennen ollut. 

China Glaze: Want My Bawdy
Viimeisenä kaupan päälliseksi saamani Sally Hansenin Complete Salon Manicure kynsilakka: Palm Treat. Valitsin tämän vaalean vihreän cremelakan, ja sen vaihtoehtona olisi ollut saman kokoelman vaaleanoranssi lakka (pikaisen googlettelun perusteella väittäisin, että Tahitian Sunset). Vierastan oranssia kynsissäni vielä enemmän kuin vihreää, joten valinta oli selvä. Pullossa näyttää lakkaa olevan 14,7 ml.

Sally Hansen Complete Salon Manicure:
Palm Treat
Lisäksi ostelin hieman kynsikoristeita. Ostin Pronails by Professionails Nail Art Specialsin vaaleansinisiä mikrohelmiä (26789 Glass Pearls Turquoise), hyvin pieniä, kirkkaan punaisia strasseja (3457 Glitterstones Siam) ja rasian, jossa oli yhdeksää erisävyistä niittiä (27348 Nail Studs Printed 9 Colours). 

Vaaleansiniset mikrohelmet.
Muutamia mikrohelmiä purkin kannessa.
Kirkkaanpunaisia strasseja jouluksi. 
Niittejä 9 eri sävyssä
Niittien kuvioitu pinta näkyy hieman paremmin tässä. 
Eräästä pisteestä mukaani tarttui kahdenlaisia strasseja, aivan pieniä pinkkejä, valonmukaan väriä vaihtavia/heijastavia strasseja ja hieman isompia kirkkaita strasseja. 

Valoa heijastavat/väriä vaihtavat strassit. Näistä tulee
hieman mieleen öljy!
Kirkkaat strassit
Lisäksi ostin muutaman kynsiviilan, vaikka nykyisin melko paljon lasista viilaa käytänkin.


Kynsiin liittyen päädyin hankkimaan vielä hieman lisää glitteriä. Ruskean ostin syksyä ajatellen, valkoisen taas tulossa olevan talvea ja joulua silmällä pitäen. Lisäksi vaaleansininen toi mieleeni aurinkoisen ja kylmän pakkaspäivän. Turkoosin ja sinisen sävyiset glitterit olivat vain kivoja ja niille ei mitään käyttösuunnitelmaa vielä ole, mutta varmasti käyttöön molemmat päätyvät jossakin vaiheessa.Ostin myös siveltimen, jollaista olen haaveillut jo jonkin aikaa. En vain ole viittinyt sivellintä tilata vielä mistään, kun ajattelin katsastaa ensin I love me -messujen tarjonnan. Kannatti odottaa! Siveltimen kärki on hyvin ohut ja kapea, joten se soveltuu loistavasti koristeluun. Harjakset myöskään eivät tässä siveltimessä ole kovin pitkät. Tämän kaiken lisäksi ostin vielä huulirasvan, atooppiselle iholle tarkoitetun voiteen (toivotaan tästä olevan apua!), Remingtonin pörröisille hiuksille tarkoitetun hiuksia hoitavan hiusharjan, kynsinauhaöljyä ja nukkaamattomia "vanulappuja", jotka ovat tarkoitettu kynsilakan poistoon.

Rahaa siis paloi paljon enemmän kuin olin itselleni budjetoinut, mutta nyt en ehkä selaile päivittäin netistä verkkokauppoja ja haaveile tilauksen tekemisestä. Kynsitarvikekuume on ainakin hetkeksi voitettu! :) Kaiken ostamani lisäksi toin kotiin erilaisia näytteitä, joita messuilla jakelivat.

Kävikö kukaan muu I love me -messuilla? Tulitteko ostaneeksi paljon kaikkea vai onnistuitteko hillitsemään itseänne ostosten suhteen? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti