8. lokakuuta 2013

Sugargraffiti

Myös tämä teksti viikonlopulta, mutta teknisten ongelmien takia julkaisen vasta nyt. 

Eilen illalla päädyin viilaamaan kynteni lyhyiksi ja tänään aamulla lakkasin kynnet. Tarkoituksena oli tehdä jotkin syksyiset, ruskea kynnet. Liukuvärjäystäkin ajattelin. Lopputulos on kuitenkin kaukana ruskeasta ja liukuvärjätystä. Mutta ei näissäkään valittamista ole! :)

Kovin ovat ruskeat, eikös? ;) 

Levitin ensimmäisenä kynsilleni Dermosilin kynsiätasoittavan aluslakan. Olin myös ennen tätä etsinyt valmiiksi ne kynsilakat (valkoinen ja kaksi eri ruskeaa), jotka aioin kynsilleni laittaa. Odotellessani aluslakan kuivumista huomasin pohtivani loppukesästä mielenkiinnosta ostamani graffitilakan kokeilua käytännössä. Aluslakan kuivuttua päädyinkin lakkaamaan jokaisen vasemman käden kynteni erivärisellä lakalla - violetilla, turkoosilla, tummansinisellä, punaisella ja ruskealla. Muut lakat olivat ihan tavallisia kynsilakkoja, mutta punaiseksi valikoitui Isadoran Sugar Crush, koska minua kiinnosti miten graffitilakka käyttäytyisi sokerilakan päällä. Kuivumisen jälkeen levitin jokaiselle kynnelle kerroksen hopeista graffitilakkaa, joka kyllä kuivuessaan muistuttaa enemmän harmaata mattaa kuin pullossa olevaa kimaltelevaa hopeaa. Testini jälkeen totesin graffitilakan levittyvän sokerilakan päälle kauniimmin kuin muille. Tai ehkä se oli vain tuurista kiinni. Valinta oli tällä selvä. Kynsilakat pois ja aluslakka uudestaan  kynsille.


Ja sama vielä auringon valossa seuraavana päivänä.
Seuraavaksi levitin kerroksen eniten omaan silmään miellyttänyttä Isadoran Sugar Crushia (122 Love Crush). Tämän jälkeen molemmista käsistä peukalon ja nimettömän kynnet saivat päälleen ohuen kerroksen edellä mainittua Flormarin Graffiti -lakkaa (G11). Koska graffitilakka tosiaan jättää melko harmaan ja mattaisen pinnan kynnelle päädyin levittämään sen päälle vielä ohuen kerroksen Coral Prosilkin 56 -glitterlakkaa. Nyt myös peukaloiden ja nimettömieni kynsiin tuli hieman kimallusta, mutta ei kuitenkaan liikaa.Vaikka onkin outoa olla näin lyhyillä kynsillä minua ei kaduta. Kyllä kannatti lyhentää, sillä nyt kynnet ovat kauniit. Lisäksi nyt ne voivat kasvaa vahvempina takaisin ja jonkin ajan päästä saan jälleen itselleni pitkät kynnet! Hyvää kannattaa odottaa ja vaihteluahan se tämäkin on :)

Käyttämäni kynsilakat:
Dermosilin kynsiä tasoittava aluslakka, Isadora Sugar Crush 122,
Flormar Graffiti G11 ja Coral Prosilk 56

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti