17. lokakuuta 2013

Syksyinen vesiputous

Tällä kertaa päätin, että haluan hieman neutraalimmat kynnet. Viime aikoina on tullut käytettyä paljon muun muassa kirkkaita värejä, glitteriä, strasseja tai jopa useampia noita samaan aikaan. Ja neutraalimpaan lakkaukseen sopikin oikein hyvin I love me -messuilta kokeeksi ostamani SpaRitual -lakat. 

Pohjalakkana käytin jälleen Dermosilin kynsiä tasoittavaa aluslakkaa. Sen päälle levitin kaksi kerrosta SpaRitual Mind shimmer -kynsilakkaa. Mietin jo lakkaa ostaessani, että mahtaako kyseessä olla mattalakka, koska pullo itsessään on mattapintainen. Arvaukseni mattapinnasta sai vahvistuksen, kun levitin ensimmäisen kerroksen kynsilleni. Vielä levittäessäni lakkaa se oli selvästi shimmer, mutta muuttui erittäin nopeasti mattapintaiseksi. Itseasiassa jätin toisen käden kynsistäni päällyslakan kokonaan pois, jotta huomenna voin päivänvalossa tutkia näkyykö shimmer myös lakan kuivuttua. Keinovalossa en ainakaan kimallusta havaitse pienimmässäkään määrin. Uteliaisuudestani johtuen päällyslakka levittyy oikean käden kynsilleni vasta tutkimukseni jälkeen!

SpaRitual Mind shimmer
Kynsillä kyseistä lakkaa on tässä vasta yksi kerros.
Halusin kokeilla myös messuilta ostamaani koristelusivellintä, joten päädyin lakkaamaan "vesiputoukset". Ensin tein vesiputouksen Mavalan Gold (37) -lakalla, mutta huomasin sen olevan liian vaalea, joten lakkaus ei kunnolla erottunut pohjalakasta. Tästä johtuen tein saman uudelleen SpaRitualin Reflection shimmerillä, jota levitin Malavan päälle. Reflection olikin sitten selvästi enemmän shimmer kuin Mind ja kimallusta riittää myös keinovalossa! Päällyslakaksi kokeilin SpaRitualin Clearly clear -lakkaa. 

Sekä Mind että Reflection kuivuivat erittäin nopeasti. Reflection vähän liiankin nopeasti koristelua ajatellen. Alustalle ei kovin isoa lakka tippaa voinut laittaa, koska lakka alkoi hyytyä erittäin nopeasti. Hyvin nopeasti rytmikseni muodostui laittaa alustalle uusi ja hyvin pieni tippa Reflectionia aina, kun aloitin levittämään lakkaa kynnelleni. Mielestäni en tehnyt koristeluja hitaasti, koska sohin vain viivoja kynnen kärkiin ja se kävi melko nopeasti. Silti en ehtinyt ennen kuivumista koristella enimmilläänkään kuin 1,5 kynttä! Malavalla taas ongelmaa ei ollut, vaan lakkasin useampia kynsiä kerralla. 

Päällyslakka tuo alla olevan Mindin shimmerin esille! 

SpaRitualin Clearly clear -lakka taas kuivui selvästi hitaammin kuin toverinsa. Ja siis oikeasti hitaammin. Siinä missä Reflection ja Mind tuntuivat kuivavan muutamassa kymmenessä sekunnissa, niin Clearlyllä kesti useampi minuutti. Olin hieman yllättynyt tästä, koska ero lakkojen kuivumisajan välillä oli niin suuri. Kahden erittäin nopeasti kuivuvan kynsilakan jälkeen oletin tietenkin, että myös kirkas lakka kuivuisi yhtä nopeasti. 


SpaRitualin lakat ovat hieman voimakkaamman hajuisia, kuin esimerkiksi lakkauksessa käyttämäni Malava. Kuitenkaan en koe hajun olevan liian voimakas. Kynsilakka myös levittyi kynnelle helposti ja tasaisesti, lisäksi kaksi kerrosta Mindiä peitti hyvin. 

Täytyy hehkuttaa, että SpaRitualin kuminen korkki on aivan mahtava! Se istuu ainakin omaan käteeni erittäin hyvin ja ei todellakaan lipsu. Tykkään korkista erittäin paljon ja se on ehdottomasti yksi parhaista, mitä omissa lakkapulloissani on. Henkilökohtaiseksi suosikikseni nousi Reflection, joka on kauniin värinen ja shimmer kimaltaa kauniisti. SpaRitualin lakat ovat ehdottomasti sellaisia, mitä voin kuvitella ostavani uudelleenkin! :) Enää en epäile luonnonkosmetiikkaa olevia kynsilakkoja, vaan aion jatkossakin kokeilla ennakkoluulottomasti, jos uusia merkkejä tulee vastaan. 

Lisäksi vielä muutama syksyinen kuva koulumatkaltani.  Kuvat otin tällä viikolla eräänä aurinkoisena aamuna, kun muistin ottaa kameran mukaani ja sain tallennettua tuota väriloistoa edes hieman. Ruska on tänä vuonna ollut Espoossa upea! Siitä onkin aikaa, kun muistan puiden olleen näin värikkäitä. 

EDIT: Mattapintaisesta Mindista tulee päivänvalossa mieleeni helmi. Kynsilakka näyttää hieman samalle, kuin makeanvedenhelmet, vaikka onkin väriltään enemmän ruskea.


Tätä väriloistoa ei voi kuin ihailla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti