31. lokakuuta 2013

The Pinkki

Mikä siinä onkin, että kun pitäisi uusia kynsilakat ei toteuttamiskelpoisia ideoita tunnu päässä olevan yhtä ainoaa?! Tällä kertaa ideoita kyllä oli montakin, harmi vain että kaikki päässäni leijailevat ideat olivat jouluisia. Ihan vielä en kuitenkaan halua joulukynsiä tehdä, vaan aion odottaa pikkujoulukautta ja ensimmäisiä tiedossa olevia pikkujouluja ennen ideoiden toteuttamista! Elämä on vaikeaa välillä, ainakin mitä kynsienlakkaus harrastukseeni tulee.

Tapiolassa aukesi viime viikolla uusi kauppakeskus, jonka tarjonnan kävin avajaispäivänä tarkastamassa. Tarkoituksenani oli löytää uusi talvitakki, mieluiten villakangastakki tai jokin vastaavanlainen. Takkia en löytänyt, mutta eräässä liikkeessä oli avajaistarjouksena kaikki tuotteet -30% ja iso rivi Dependin kynsilakkoja. Tai oikeastaan rivejä oli useampi. Kuten arvata saattaa, kotiutin muutaman (tässä tapauksessa vain viisi!). Yksi ostamistani lakoista oli nr. 369, jota tällä kertaa päätin kokeilla. Täytyy tähän väliin sanoa, että kyseinen lakka on kyllä pinkein omistamani! Tykkään kovasti :) Pinkki on sävynä itseasiassa vielä melko uusi tuttavuus, olen alkanut vasta joskus viime keväänä tai alkukesästä ylipäätään pitämään koko väristä. Ennen en voinut sietää sitä, mutta nyt rakastan. Edellisiä kynsilakkoja poistaessani mietin, että nyt voisin tehdä jonkin melko neutraalin värisen lakkauksen. Kynsilakkalaatikkoa tutkiessani huomio kuitenkin kiinnittyi tähän vasta kotiutettuun Dependin lakkaan ja pian huomasinkin suunnittelevani ei-niin-neutraaleja kynsiä. 

Ensin lakkasin kynnet Lumene Natural Coden Base & Top Coatilla (sävy 1). Olen nyt päättänyt kokeilla vähenisikö kynsieni keltaisuus, kun palaan tähän aluslakkaan, jota käytin jo ennen Dermosilin kynsiä tasoittavaa aluslakkaa. Voihan toki olla, että nyt on tullut raja vastaan ja kynnet kellastuvat lakkailusta, vaikak ennen niin ei ole koskaan käynytkään. Mutta kokeillaan! 

Aluslakan jälkeen levitin vapaalla kädellä edellä mainittua Dependin 369 -kynsilakkaa kynsieni kärkiin ranskalaiseksi manikyyriksi. Kaksi kerrosta olisi periaatteessa riittänyt, mutta laitoin varmuuden vuoksi kolme. Poikkeuksena molemmissa käsissäni olevat nimettömät, jotka lakkasin kokonaan. Jostain syystä viime aikoina olen tykästynyt aksenttikynsiin ja niitä onkin kynsilläni usein nähty. Ja nähdään varmaan jatkossakin. 

Tässä vaiheessa totesin haluavani kynsiini vielä jotakin. Kynnet olivat kivat jo tuollaisenaan, mutta tuntui että jotakin vielä puuttuu. Niimpä käännyin jälleen lakkalaatikkoni puoleen ja kaiveltuani löysinkin Dependin kynsilakan nr. 363. Myös tämän lakan kotiutin kauppakeskuksen avajaisista. Levitin kyseistä lakkaa aksenttikynsille yhden kerroksen, mutta en vieläkään ollut tyytyväinen. Seuraavaksi päätinkin sitten lisätä hopeista nail art lakkaa ranskalaisen manikyyrin tyveen. En kuitenkaan levittänyt lakkaa suoraan kynnelleni, vaan tuputtelin sen meikkisienellä. Nyt olin jo melko tyytyväinen, mutta aksenttikynsistä tuntui puuttuvan edelleen sitä jotakin. Pelastukseksi riensivät I love me -messuilta ostamani strassit. Kerros Lumene Natural Coden Base & Top Coatia ja strassit strassikynän avulla kynnelle. Lopuksi levitin niiden päälle vielä kaksi kerrosta päällyslakkaa, jotta strassit varmasti pysyvät. Muilla kynsillä päällyslakka kerroksia on vain yksi. Ja viimeinkin: kynnet ovat valmiit! 

Kynnet ennen strasseja


Nimettömässä kimaltelee Dependin nr. 363

Täytyy sanoa, että nämä kynnet ovat kaukana neutraaleista, mutta tykkään kuitenkin kovasti! :) Loppuun täytyy sanoa vielä, että olin tänään tutustumassa eräässä palvelukeskuksessa liittyen vuoden vaihteen jälkeen alkavaan hankkeeseen. Olemme olleet tutustumassa paikkaan myös eilen ja toissapäivänä, mutta tänään eräs vanha herra (hän on yli 80 vuotias, jos en väärin muista) huomasi kynteni ja kysyi: ovatko nuo sitä muotia? Vastasin, että kyllä ne omalla tavallaan taitavat olla, jonka jälkeen hän kehui kynsiäni hienoiksi. Tästä jäi hyvä mieli, sillä harvemmin kynsiäni ikäihmiset kehuvat! :)

Kädet ovat erittäin kuivat ja näyttää sille, kuin joku kiristelisi ihoa. Käsiä rasvaan useamman kerran päivässä ja käytössä on niin marketista kuin apteekistakin saatavia käsirasvoja. Tuntuu, että tällä hetkellä mikään määrä käsirasvaa ei riitä pelastamaan kuivavaa ihoani. 

Ja valmis lopputulos! 
4 kommenttia:

 1. Nätit kynnet ja mukavan oloinen blogi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näistä kynsistä tykkäsin itekin tosi paljon! Taitaa tänään olla aika vaihtaa lakkausta, kun hiljalleen ilmestyvä kärkikuluma alkaa haitata omaa silmää.

   Poista
 2. Nää on kauniit:o)

  VastaaPoista