5. lokakuuta 2013

Turkoosia sokeria

Halusin viimeinkin kokeilla jokin aika sitten ostamaani Isadoran Sugar Crush -sarjan lakkaa. Menin ehkä vähän yli kuukausi sitten kauppaan aikeinani ostaa Turquoise crush, mutta päädyin kuitenkin 128 - Ocean Crushiin. Monilla tekstuurilakat tulevat varmasti jo korvista ulos, mutta minulle kyseinen lakka oli ensimmäinen sokerilakka! Olen hieman hitaasti lämpenevää sorttia ja sokerilakkojen tullessa kauppoihin kammoksuin niitä ja vannoin etten tule koskaan yhtä ainoaa omistamaan tai edes käyttämään omilla kynsilläni. Ikinä ei pitäisi sanoa EI IKINÄ!!!  Noh, nyt kuitenkin omistan niitä jo kolme ja haluaisin lisää ;) Harmi vain, että opiskelijabudjettini ei tällä hetkellä salli ostaa enempää tekstuurilakkoja, tai oikeastaan muitakaan lakkoja (ellei jotain erittäin hyvää tarjousta tule vastaan, koska silloinhan rahat on jostain kaivettava).


Tällä kertaa taiteilin siis tällaiset kynnet:
Aluslakkana toimi perinteisesti Dermosilin kynsiä tasoittava aluslakka. Sen päälle levitin kaksi kerrosta Flormarin Spring & Summer 2012 -kokoelmaan kuuluvaa 441 -lakkaa. Ensimmäinen kerros tuntui sille, ettei se kuivu IKINÄ ja hetken jo mietin jättäväni lakkaamatta toisen kerroksen. Periaatteessa yhdelläkin kerroksella olisi pärjännyt, mutta halusin pelata varman päälle ja päädyin levittämään kynnelleni toisen kerroksen - hitaasta kuivumisajasta huolimatta. Toinen kerros lakkaa kuivui huomattavasti edeltäjäänsä nopeammin. Tai sille se ainakin tuntui, vaikka en kellosta aikaa katsonutkaan. 

Kynsillä kaksi kerrosta Flormarin lakkaa. 

Seuraavaksi teippasin oikeasta kädestäni pikkusormeni kokeillakseni toimisiko päässäni ollut suunnitelma käytännössä. En kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen teippaukseeni, mutta kokeilin kuitenkin teipata vielä seuraavankin kynnen ja yrittää uudelleen. Jälleen kerran teippaus epäonnistui (tuntuu, että tänään on epäonnistunut kaikki yksinkertaisimmatkin asiat....) ja seuraavan kynnen kohdalla päätin kokeilla vapaata kättä ja jättää teipit kokonaan pois. Jäljelle jääneet seitsemän kynttä lakkasinkin sitten vapaalla kädellä, koska sain siten parempaa jälkeä aikaan kuin teippien kanssa kamppaillessani. Yleensä teippaus on melko helppoa ja yksinkertaista, mutta tänään siitä ei yksinkertaisesti meinannut tulla yhtään mitään. Aina ei voi onnistua.

Nimetön, jossa Isadora levitetty kynnelle ilman teippejä.

Lopuksi pilkutin dotting toolin avulla kynsilakkojen rajan Kiss Nail Art -sarjan SPA02 White -lakalla.

Vertailua pilkutettujen ja vielä pilkuttamattomien kynsien välillä.
Kummat ovat kivemmat?

Kaikesta huolimatta olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen, jossa matkan varrella sattuneet epäonnistumiset eivät onnekseni näy! Pitää kyllä hieman harjoitella lisää vasemmalla kädellä dotting toolilla taiteilua, sillä jälki ei ole aivan yhtä siistiä kuin oikealla kädellä tehtynä. Kauempaa katsottuna sitäkään ei onneksi huomaa :) Yritin ottaa vertailun vuoksi valokuvan myös oikeasta kädestäni, mutta luovutin kuvien ollessa jatkuvasti tärähtäneitä tai muuten vain epätarkkoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti