7. marraskuuta 2013

Kukkaleimailua ja kalan mätiä

Maanantain epäonnistumisen jälkeen mietin pitkään, että mitä uskallan kynsilleni tehdä. Jo edellistä postaustani kirjoittaessa mietin, että kestänkö kyseistä laukkausta kynsilläni vajaan vuorokauden. Noh, en kestäny. Noin viisi minuuttia postauksen julkaisun jälkeen tartuin kynsilakanpoistoaineeseen ja poistin lakkaukset.

Pikaisesti ennen nukkumaan käymistä levitin kynsilleni ensin kerroksen SpaRitualin kirkasta lakkaa (Clearly) ja sen päälle samaisen merkin Reflection shimmerlakkaa. Harmi, etten tajunnut ottaa kuvaa tästä! Pikaisella Googlettelullakaan en löytänyt kyseisestä lakasta mitään järkevää, jossa sävy näkyisi oikein. Muutenkin lakasta oli kuvia vain muutama. Täytyy edelleen hämmästellä noita SpaRitualin lakkojen kuivumisaikoja. Tuntuu, että ensimmäinen kynsi alkaa olla kuiva siinä vaiheessa, kun päättää saman käden viimeisen kynnen lakkauksen. Lakat tulevat varmasti olemaan pelastus, jos pitää saada nopeasti jotakin kynsilakkaa kynsille ja aikaa on vain vähän. Eikä muuten kaduttanut, että vaihdoin lakkauksen lennosta!  
Seuraavana päivänä poistin jälleen kynteni, tällä kertaa tarkoituksena oli hieman pidempi kestoinen lakkaus. Aluslakkana jälleen Lumene Natural Coden Base & Top Coat (sävy 1), koska kyseistä lakkaa käytin melko kauan aluslakkana ennen Dermosilin aluslakkaan siirtymistä. Nyt haluan nähdä jatkuuko kynsien kellastuminen tästä vanhasta tutusta aluslakasta huolimatta. Tällä hetkellä voisin väittää, että kellastuminen ei ole enää jatkunut. Jatkan kuitenkin koettani ja seuraan tilannetta vielä useamman viikon. 

Mutta nyt löpinät sikseen ja palataan uusimpaan lakkaukseeni. Aluslakan päälle levitin neljä kerrosta värilakkaa, jota edusti SpaRitualin Mind. Kyseessähän on siis shimmermattalakka (ihana sanahirviö). Nopeasta kuivumisajasta johtuen neljän lakka kerrosen levittäminen ja kuivattaminen ei tuntunut tuskastuttavan pitkälle. Seuraavaksi olikin sitten ongelmana koristelut. Halusin leimailla, mutta mielessä oli edellispäivän totaalinen epäonnistuminen. Katsastin myös tarrat, glitterit, waterdecalit ja muut koristeet, mitä kotoa löytyy, mutta mikään ei kelvannut. Päädyin sitten jättämään kynteni sellaiseksi ja olin seuraavan päivän mattakyntisenä. 

Tästä taas seuraavana päivänä päädyin jälleen pohtimaan kynsien koristeluja, koska jotakin kynsilleni halusin. Lopulta uskaltauduin leimaamaan, sillä se oli koristelutyyleistä ainoa, jonka kelpuutin. Leimaksi valikoitui kukkakuvio, MiMaxilta tilaamastani XL-leimauslaatta H:sta. Leimaamiseen käytin kahta eri kynsilakkaa: Golden Rose Matte 12 (musta) ja Depend 377. Leimat menevät vähän päällekkäin, limittäin ja lomittain enkä edes yrittänyt tehdä kynsien koristeluista samanlaisia. 
Päällyslakkana käytin vasta ostamaani Sally Hansenin Diamond Shine Base & Top Coat -lakkaa. Kynsiin olin aluksi tyytyväinen, sillä pitkästä aikaa tuli tehtyä hieman erilaiset kynnet. Viime aikoina kun olen käyttänyt melko paljon glitteriä, strasseja ja muuta härpäkettä. 

MUTTA, se ikuinen mutta. Olin siis aluksi tyytyväinen, nyt en enää. Tämä johtuu siitä, että oikean käden etusormessa päällyslakka päätti lupaa kysymättä kuplia. Aluksi näytti hyvälle, mutta noin vartin päästä päällyslakan laitosta alkoi ilmaantua pienen pieniä kuplia. Nyt tietysti näyttää sille, kuin olisin kalan mätiä jättänyt lakkaukseni alle sinne tänne :( Myös oikean käden keskisormessa näkyy kalan mätiä olevan, mutta ei läheskään niin pahasti kuin oikean etusormessa. Muissa kynsissä tätä ongelmaa ei ole. Vaikka eihän nuo pienet kuplat tietenkään näy kovin kauas, mutta itseäni ne pirulaiset häiritsevät... 

Onko kellekään muulle käynyt kyseisen Sally Hansenin Diamond Shine alus- &päällyslakan kanssa samalla tavalla? Ja mistä tuo kupliminen johtuu?

Kalan mätiä tarjolla, vaikka ei kuulunut alkuperäiseen suunnitelmaan. Poikkeuksellisesti kuvasin myös oikeaa kättäni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti