4. marraskuuta 2013

Maanantain maanantaikappaleet

Ei. Ei. Ei. Ja vielä muutaman kerran ei. Millonhan sitä oppisi sen, että joskus vähemmän on enemmän? 

Mielessä oli useampiakin vaihtoehtoja millaiset kynnet itselleni tällä kertaa tekisin. Mitkään niistä (valitettavasti) eivät päässeet toteutukseen asti. Sen sijaan päätin haluta puna-valko-hopeiset kynnet ja koska tästä yhdistelmästä tulee tietenkin heti mieleen joulu, piti keksiä jotain ei niin jouluista. 

Noh, kyllähän sitä keksinkin. Ja voin sanoa, että ehkä ei olisi pitänyt. Tai ainakin olis pitänyt lopettaa ajoissa. Käydään nyt silti pikaisesti läpi, että mitä näihin tuli. Ensin kerros aluslakkaa (Lumene Natural Code: Base & Top Coat - 1 ), kolme kerrosta valkoista värilakkaa (Lumene Natural Code: Have fun - 2), hieman kerman vaaleita raitoja (Malava: 91 Reno) siveltimen avulla. Tähän asti kynnet olivat oikein onnistuneet, vaikka tuo Lumene Natural Coden valkoinen lakka olikin aivan järkyttävän luirua. Muutamia sarjan lakkoja olen joistakin tarjouksista tullut hankkineeksi, mutta ei ne koostumukseltaan vastaa tätä millään tasolla. Muutaman kerran lakkaa tuntui olevan enemmän kädellä ja pöydällä sun vaikka missä muualla kuin kynnellä, koska siveltimestä yksin kertaisesti V A L U I sitä lakkaa joka paikkaan. Huoh. 

Noh, tähän asti tosiaan pidin kynsistäni kovinkin paljon. Ja jälkikäteen mietittynä miksi en vain sohinut jotakin värilakkaa ohutkärkisellä siveltimellä kynnelle samanlaisiksi epämääräisiksi raidoiksi kuin Malavaa? Mutta kun ei, päätin jatkaa koristelujani ohutkärkisellä siveltimellä, mutta päädyinkin tekemään kukan. Tai lähinnä kukan irvikuvan. Mavalan punainen (46 Cadiz) värilakka pääsi kynnelleni ja sen keskustaan hieman sutaisin vielä Dependin punaista shimmerlakkaa (Nr. 091), jossa on pieniä kultahippusia. Lisäksi kukan keskustaan vedin ohuet, valkoiset viivat yllä mainitulla luiruakin luirummalla valkoisella Lumenen lakalla. Koska kukista tuli melko pienet, päätin dotting toolilla hieman tökkiä lisää punaista ja täyttää kynttäni palleroisilla. Tähän kelpuutin jälleen Malavan Cadizin. Ja koska sekään ei vielä riittänyt piti laatikosta kaivella vielä Kiss Nail Art Paintin (Spa10 Silver Glitter) hopea koristelulakka, jota myös lisäsin muutaman pallon verran dotting toolilla kukan lähelle ja keskustaan. Tässä vaiheessa ymmärsin lopettaa viimein, koska kynnet ovat täynnä mitä epämääräisempää söherrystä. Edes päällyslakkaa en vaivautunut laittamaan. 

Ehkä ei olis pitänyt samalla kattoa tietokoneelta Silta-sarjan jaksoja, kun ei kynsiin tullut keskityttyä kovinkaan hyvin. Katselen usein sivusilmällä televisiota kynsiä lakkaillessani, mutta sarjat ovat aina suomeksi tai englanniksi, jolloin voin vain kuunnella jatkuvan katsomisen sijaan. Harmi vain, että Sillassa kielenä on ruotsi ja tanska, joten sarjan kuuntelemisesta ei kyllä omalla kielitaidolla mitään tule ja siksi onkin pakko katsoa enemmän. Ja lopputuloksestahan sen näkee, ettei ole tullut kynsiin keskityttyä. 

Huomenna pitäisi aloittaa reilun viikon sijaisuus erääseen yksityiseen päiväkotiin, mutta en tiedä kehtaako näillä kynsillä töihinkään mennä. Lakka on vielä (toistaiseksi) kynsillä ja mietin, että kykenisinkö mitenkään yhden päivän näillä olemaan. Mieli kyllä tekisi tarttua kynsilakanpoistoaine pulloon ja poistaa nämä hirvitykset kynsiltä heti. Toivottasti huomenna on parempi onni matkassa ja kynnet onnistuisivat. Noh, ei tästä enää alaspäin onneksi taida päästä!

Hetken meinasin jättää kyseiset kynnet julkaisematta, itsesensuuriin vedoten. Mutta julkaisenpa kuitenkin. Virheistä oppii (tai sitten ei).

Toisaalta ajatus oli ihan kiva, mutta tällä kertaa toteutus on aivan onneton. Ja nyt lopuksi muutama otos niistä onnistuneimmista epäonnistuneista kynsistä: 2 kommenttia:

  1. No hei,kukkia oppii tekemään vain harjoittelemalla, ja sä olet uskaltautunut nyt kokeileen. Nyt vaan toistoja toiston perään ja julkaiset sitten harjoittelun tuloksen, niin onhan sitä sitten kiva verrata miten oot kehittynyt. Ei nää niin pahat ole:o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa kukkia oon kokeillut joskus ennenkin tehdä, niistä ei vaan oo tullut otettua valokuvia. Ja nekin töherrykset aikanaan oli paljon onnistuneemmat mitä nää :) Mutta eiliset oli tosiaan sellaiset, että noin viis minuuttia postauksen julkaisun jälkeen kestin kyseistä lakkausta ja sit piti tarttua kynsilakanpoistoainepulloon. Jos tänään paremmalla onnella! :)

      Poista