21. marraskuuta 2013

Pikku pingviini

Tuntuu, että edellisestä postauksesta on vierähtänyt jo kamalan pitkä aika. On siis aika päättää hiljaiselo, kun tautikin alkaa hiljalleen helpottaa. Kurkunpääntulehdus vei äänen, joka vielä osittain on maailmanympärysmatkalla. Muuten onneksi alan jo olla terve. Sairastuminen sotki kouluhommien aikataulutuksen ja siksi kirjalliset tehtävät ja tenttiin lukeminen ovat kasautuneet entistä pahemmin. Kahden viikon päästä on kaikki kirjalliset tehtävät jo palautettu ja tentitkin ovat ensi viikolla. Valo näkyy jo tunnelin päässä! Voi siis olla, että vielä seuraavan muutaman viikon aikana kynsiä tulee blogissa esiteltyä hieman harvemmin. Kuitenkaan täydellistä hiljaiseloa en usko enää joutuvani viettämään, sillä kynsien lakkailu sujuu melko luontevasti samalla kun jotain koulutehtäviä teen. 

Sairaana oli aikaa selailla tabletin avulla Pinterestiä, kun en jaksanut nousta läppäriä pöydältä hakemaan. Löysin useampiakin hienoja kynsiä, joista muutamat tulen varmasti toteuttamaan. Muokkaan niistä vain hieman enemmän itseni näköiset. Tänään esittelen ensimmäiset. Inspiraationa tosiaan toimivat nämä Pinterestistä löydetyt pingviini-kynnet, joihin ihastuin heti. Lisäksi seuraavana päivänä näin Kynsisirkus-blogissa pingviiniaiheiset kynnet, joten pakkohan se oli itsekin apinoida ja toteuttaa pingviini. Joskus aiemminkin olen miettinyt, että voisin kokeilla tehdä pingviinin, mutta jostain syystä toteutus on jäänyt.

Pingviini elelee vasemman käden nimettömässäni. Oikeaan käteeni en sitä uskaltanu tehdä, kun epäilin tutisevien sormieni koordinaatiokykyä. Ikuisuusongelmakseni koen pohdintani siitä, miten päin kynnelle tehtävien koristeluiden ja muiden kuuluisi olla. Ja jälleen päädyin itselleni tyypillisempään tapaan tekemään sen itseäni kohti. Monihan tekee juuri päinvastoin kuin minä. Pingviinin tekemiseen käytin neljää eri kynsilakkaa, kun yhdistetty alus- ja päällyslakka lasketaan mukaan. Aluslakkana jälleen Lumene Natura Code: 1 - Base & Top Coat, värilakkana kaksi kerrosta Golden Rose Mattea (12). Tässä vaiheessa lisäsin kerroksen aluslakkana käyttämääni Lumene Natural Coden lakkaa päällyslakaksi. Pingviinin vatsan ja silmän valkoiset osat tein Kiss Nail Art Paintin valkoisella koristelulakalla (SPA02 White). Silmän mustat pisteet tein edellä mainitulla GR:n mustalla. Pingiivin nenä ja jalat ovat keltaisella Coral Prosilk Neon 604 -lakalla ja siveltimellä tehty.

Lähikuvassa: pingviini
Muissa neljässä kynnessä on aluslakan päällä kaksi kerrosta We Care Iconin 21 - Magic Sapphirea (batch 101). Tästä We Care Iconin lakasta tein sellaisen huomion edellisen kerran Sokos Emotionilla käydessäni, että erien (batch) välillä on aivan ällistyttävän suuret värierot. Oma Magic Sapphireni on oikein intensiivisen tummansininen, mutta nyt myynnissä olevat olivat sävyiltään huomattavan paljon vaaleampia. Olisin voinut väittää sitä aivan eri kynsilakaksi. Kynsiä koristelin hieman Seppälän Nails glitterlakalla, jossa on turkooseja hippusia, pieniä hopeisia heksaglittereitä sekä suurempia turkooseja heksaglittereitä. Kuvien ottamisen jälkeen levitin kynsille vielä päällyslakan. 

Kynsistä tuli mieluisat! Toisaalta olin välissä joitakin päiviä kokonaan ilman kynsilakkaa ja muutaman päivän pelkällä aluslakalla, niin tällä hetkellä varmasti pitäisin kynsistä kuin kynsistä. Kipeenä en kuitenkaan jaksanut mitään kynsikoristeluja tehdä ja pelkän aluslakan levittäminenkin tuntui työlle. Mietin glitterin sijaan alunperin dotting toolilla tehtyjä pilkkuja tai siveltimellä tehtyjä jääpuikkoja. Laiskuus kuitenkin tällä kertaa voitti ja päädyin glitterlakkaan. Vaan eipä ollut hullumpi vaihtoehto tämäkään. 

Tökkiikö teillä muilla muuten Bloglovin? Tuntuu, että viime aikoina se on temppuillut yhä useammin ja mitä erilaisin keinoin. Milloin ei avaa blogitekstejä ja milloin nostaa ne kerta toisensa jälkeen lukemattomina listalle, vaikka olen postauksen lukenut jo aiemmin. 

Ja loppuun vielä muutama kuva:Kerrankin muistin ottaa kuvan käyttämistäni lakoista. Vasemmalla Lumene Natural Coden alus- ja päällyslakka, GR Matte 12, Kiss Nail Art Paint SPA12 White, Coral Prosilk Neon 604, We Care Icon 21 Magic Sapphire ja Nails glitterlakka.

2 kommenttia: