10. marraskuuta 2013

Sokerista säihkettä

Pitkästä aikaa kynnet, joihin olen täysin tyytyväinen!

Pöydällä on odottamassa varmaan parikymmentä koulukirjaa, joita pitäisi lukea enemmän tai vähemmän. Kahden viikon päästä on kaksi tenttiä ja niiden lisäksi on useampi kirjallinen tehtävä, joita varten pitäisi kirjottaa ties miten monta sivua. Jostain syystä tehtävien määrä ei motivoi tekemään, etenkään kun tehtävien ohjeistukset ovat erittäin mitään sanomattomia ja epäselviä. Joten sen sijaan, että olisin lyhentänyt tätä tekemättömien töiden listaani, päädyin lakkaamaan kynsiäni. Huomenna sitten pitää olla ahkera tämänkin päivän edestä. Blah, kunpa olisi jo marraskuun loppu ja koulutehtävät palautettu ja tentit ohi......

Mutta asiaan eli kynsiin. Mielessä pyöri taas useampia erilaisia joulukynsiä ja päädyin selailemaan niitä myös Pinterestistä. Pysyin kuitenkin vahvana ja en vieläkään tehnyt jouluisia lakkauksia. Sen sijaan sain monta uutta ideaa, joista osaa pitää ehkä hieman vielä jalostaa ajatustasolla lisää! Tänään päädyin antamaan uuden mahdollisuuden viime lakkauksessa kuplineelle Sally Hansenin Diamond Shine Base & Top Coatille. Tällä kerralla levitin tätä aluslakaksi kaksi kerrosta ja kumpikaan kerroksista ei kuplinut yhtään, joten mätiä ei kynsillä onneksi ole. En kyllä tiedä uskallanko tästä huolimatta käyttää lakkaa päällyslakkana, koska en haluaisi pilata tulevia lakkauksiani. Aika näyttää, että mikä lakan kohtalona on.

Aluslakan päälle on tehty pientä liukuvärjäystä kahdella IsaDoran Sugar Crush -kynsilakalla:  Ocean Crush (128) ja Diamond Crush (100). Sokerilakkoihin päädyin tällä kertaa siksi, etten halunnut pilata lakkausta päällyslakan avulla. Lakkojen poistaminen kynsinauhoilta oli hieman kurjaa, sillä tuntui että kimalletta ja glitteriä oli joka paikassa! Liukuvärjäys ei ole kovin selvä, mutta ei tuo lakkaus ihan tasavärinenkään ole. Tykkään kovasti! Kynnet oli nopea ja helppo tehdä ja näyttävätkin ne ovat. Muutamien epäonnistumisten jälkeen olin jo varma, etten enää osaa tehdä onnistuneita lakkauksia. Oli siis oikein mukava onnistua jälleen.

Ja tässä säihkettä vielä teillekin, vaikka sokerilakkojen kimallus ei kuvista kovin kummoisesti välitykään:

2 kommenttia:

 1. Haha, pitihän mun heti tulla vastavierailulle katselemaan kynsijuttuja :D TÖRKEÄN kaunis liukuvärjäys. Yks mun lempiväreistä liukuvärityksessä on sininen (turkoosi, vihreä, violetti - ah *-*)
  Miepä jään seurailemaan sinua!
  <3: Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo liuku ei tallentunut kameralle ihan niinkuin olisin sen halunnut, koska luonnonvalossa liuku meni enemmänkin hopeasta vaaleansinisen kautta turkoosiin. Tuossa se ei niin kovin selvästi näy, vaikka liuku jollain tavoin onneksi esiin tuleekin :)

   Poista