2. joulukuuta 2013

Ensimmäiset joulukynnet

Pikkuinen tonttu hyppeli näin
jalassa tossut väärinpäin. 
Pikkuinen tonttu huuteli näin: 
Tästä se joulu alkaa!
Tip tap, huuteli näin,
tip, tap, huuteli näin:
Tästä se joulu alkaa!

Kuten aiemmin jo mainitsinkin, olin pikkujouluissa sekä perjantaina että lauantaina. Sairastelun takia olivat omalta osaltani hyvin rauhalliset pikkujoulut, mutta mukavaa oli! Hyvää ruokaa ja vielä parempaa seuraa, mitä muuta voi toivoa? Ja mikä parasta, eipähän pakottanut päätä seuraavana aamuna, kun pysytteli alkoholittomalla linjalla molempina iltoina :)

Rakastan joulua, joten voi olla että joulukuussa blogissa tullaan näkemään enemmän joulujuttuja :) Ja voi olla, että välillä lipsutaan siitäkin, että kyseessä olisi puhtaasti kynsijuttuja. Nyt sana on vapaa ja pyrin toteuttamaan teidän toiveitanne:

Miten on, haluatteko lukea joulukuussa blogistani muutakin kuin kynsijuttuja? Jos haluatte, niin onko ehdotuksia että mitä? Tai onko jotain kynsiin liittyvää, mistä haluaisitte minun tekevän postauksen?
Jättäkää kommenttiboksiin viestiä, niin pyrin huomioimaan toiveitanne mahdollisimman kattavasti :) 

Mitään virallista joulukalenteria ei blogissani tulla näkemään. Koulu on käytännössä tältä syksyltä paketissa, joten nyt on aikaa tehdä postauksia hieman tiheämpäänkin. Ehkä jopa lähes päivittäin, jos ideoita tulee riittävästi :)

Olen jo pitkään halunnut yrittää skittle-tyylisiä kynsiä ja päätin ne toteuttaa pikkujouluihin. Mutta kuten tavallista, aikaa ei ihan ollut niin paljon kuin olisin halunnut - suunnitteleminen vei nimittäin yllättävän kauan aikaa. Ja se, etten tällä hetkellä omista ollenkaan pikakuivattavaa, asia onneksi korjaantuu joulukuun aikana!

Lopulliset kynteni eivät ole sellaiset kuin niistä halusin. Vain keskisormi on ainoa alkuperäiseen suunnitelmaani kuulunut kynsi, muut on sovellettu lennossa. Ehkä yritän alkuperäistä suunnitelmaani vielä joulukuun aikana, joskus paremmalla ajalla! :)

Käyttämäni kynsilakat:
Depend nr. 031 (valkoinen)
Depend nr. 091 (punainen, shimmer)
IsaDora Sugar Crush - 100 Diamond Crush
IsaDora Sugar Crush - 122 Love Crush
Kiss Nail Art Paint - SPA10 Silver Glitter
SpaRitual - Clearly (clear)

Pikkurillissä on kaksi kerrosta valkoista lakkaa (Depend) ja punainen (Depend) kärki, niiden päällä Love Crush.

Nimettömässä on pohjalla kaksi kerrosta valkoista lakkaa (Depend) ja ohuen siveltimen avulla huidottuna Love Crushia ja Diamond Crushia.

Keskisormessa kolme kerrosta valkoista lakkaa ja päällä punaiset strassit (5kpl), kiinnitettynä kirkkaalla ja nopeasti kuivuvalla SpaRitualilla.

Etusormessa on alla kaksi kerrosta Dependin punaista shimmerlakkaa ja päälle meikkisienellä tuputeltuna Kiss Nail Art -sarjan hopeaa.

Peukalossani on sitten alimmaisena Dependin punaista, sen päällä kaksi kerrosta IsaDoran Diamond Crushia ja päälle töpötelty meikkisienellä hieman Dependin valkoista. Lisäksi strassit (3kpl) kiinnitetty SpaRitualilla.

Kaikissa kynsissä on tietenkin myös aluslakka, Lumene Natural Coden Base & Top Coat (1). Eihän näistä sellaiset tulleet kuin piti, itseasiassa kaukana siitä. Etusormesta en pidä, joku siinä tökkii, muut onnistuivat paremmin. Liian läheltä tosin ei kannata katsoa, näyttävät huomattavasti paremmille kauempaa katsottuna :)

 


2 kommenttia:

 1. Ompa ihanat kynnet! Tuo nimetön näyttää tosi hyvältä :)
  Mulla lyö pää tällä hetkellä tyhjää sen puolesta, että keksisin sinulle postaustoiveita :( Mutta toivottavasti saat niitä muilta tahoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! :) Itellä on sentää jotain ideaa onneks, et ei tässä ihan tyhjän päällä olla!

   Poista