9. joulukuuta 2013

Hola!


Olipas virkistävä pitkä viikonloppu! Olin vanhempieni luona lumisessa Savonlinnassa. Nyt sitten jälleen kotona etelässä ja lunta ei voi sanoa maassa olevan... Lisäksi täällä on paljon kylmempi, vaikka mittarin mukaan pakkasta on vähemmän kuin Savonlinnassa. Hrrr. Viikonloppu sisälsi paljon sosialisoitumista: serkkuni lakkiaiset olivat torstaina, joten tuli nähtyä sukulaisiakin pitkästä aikaa. Sen lisäksi näin tietysti ihania ystäviäni <3 Lauantai-ilta menikin istuessa Häppärissä eli paikallisessa pubissa tai mikä ikinä onkaan. Ennen vanhaan se oli meille vähän kuin olohuone, sillä kavereiden kanssa vietettiin siellä abivuonna ja parina sen jälkeisenä vuotena hyyyyyvin paljon aikaa. Usein pelailtiin korttia ja erilaisia lautapelejä, joskus toki myös istuttiin iltaa tuoppien ääressä. Silloin tietysti plussaa olivat ne ruoat, joita siihen aikaan sieltä vielä sai. Haikeana muistelen Häppärin salaatteja ja patonkeja, sillä omistajan vaihtuessa ehkä muutama vuosi sitten uudistettiin myös ruokalista. Onneksi nykyisellä listalla on super isot ja halvat ranskalaiset, joista riittää hyvin naposteltavaksi kahdelle! ;) 

Koneella en siis viikonloppuna paljon aikaani viettänyt, lähinnä pikaselasin facebookin ja jossain välissä luin muutaman blogin tekstit. Muutama päivä poissa blogimaailmasta ja heti yli 100 lukematonta postausta! :D Tiedänpähän mitä teen tänään ja huomenna. Plus tietenkin oman blogini totaalinen hiljaisuus. Mutta joskus on hyvä irrottautua tästä koneen kapistuksesta ja tavata ihmisiä ihan kasvokkain! En nimittäin ollut Savonlinnassa käynyt kesän jälkeen kuin kerran syksyllä rapujuhlissa ja silloin en ystäviä ehtinyt tapaamaan. Olin siis nähnyt ystäviäni edellisen kerran heinäkuussa, kun olin kesälomalla Savonlinnassa. Onneksi pian on joulu ja kaikki vanhat ystävät kokoontuvat vanhemmilleen, joten näen sellaisiakin ystäviä, joita tänä viikonloppuna en nähnyt. 

Mutta hyvän kynsibloggaajan merkkihän on se, että tekee kynsiä mutta ei ota niistä kuvia? Tässä on nyt jo peräti kahdet kynnet tullut tehtyä, mutta niitä ette pääse näkemään :( Keskiviikkona tein kynsiäni samalla, kun istuimme kavereiden kanssa iltaa. Onneksi kynsienlakkaus sopii tyttöjeniltaan! Itseasiassa tytöt päätyivätkin tutkimaan lakkalaatikkoani ja kaksi heistä lakkasi löytämillään lakoilla kyntensä. Kyselivät myös, että voisinko joskus laittaa myös heidän kyntensä ja tästä on kyllä ollut jo joskus aiemminkin puhetta. Ideaa en täysin tyrmännyt, vaikka en ole tottunut lakkaamaan muiden kynsiä :) Ainahan sitä voi yrittää. Itselleni tein koruihini sopivat kynnet, sillä seuraavana iltana olivat ne serkkuni lakkiaiset. Tein turkoosin sävyisen ranskalaisen manikyyrin, josta sainkin juhlissa kehuja. Harmi vain, että kuvaa ei tullut otettua kun illalla unohdin ja seuraavana aamuna tuli kiire (ja kamera jäi Espooseen, mihis sitä lakkiaisissa olisinkaan tarvinnut?), sillä Vantaalla asustelevat serkkuni myöhästyivät junasta. Tätini istui miehensä kanssa junassa, josta kaksi serkkuani myöhästyivät. Täti sitten aamupäivällä soitti ja pyyti minua tapaamaan Kampissa serkkuni, jotta voisin ostaa heille bussiliput ja evästä sekä ohjata oikeaan bussiin ja neuvoa missä ja miten bussin vaihto tapahtuu. Kiireestä huolimatta loppu hyvin, kaikki hyvin ja saimme myös junasta myöhästyneet serkkuni paikalle juhliin :) Kynsien sijaan saatte siis tyytyä valokuvaan koruistani. Nämä kyseiset korut sain äidiltäni aikaaan ylioppilas lahjaksi ja rakastan niitä edelleen. Korut ovat teetätetty minun oman suunnitelmani pohjalta ja ne ovat siten juuri sellaiset kuin halusin. 

Korvakorut ja hieman lenkillä oleva kaulakoru.

Korvikset ja rannekoru.

Koko setti, "hieman" valoja ja varjoja käsiteltynä :D
Lisäksi Savonlinnassa vierailin Citymarketissa ja Sokoksella, joista mukaani (yllättäen?) tarttui mukaani kynsilakkoja. Cittarista ostin tarjouksesta viidellä eurolla Sally Hansenin Lustre Shinen Scarab:in (007).  Sokkarilta löysin alekorin, jossa oli muutamia OPIn lakkoja puoleen hintaaan, jolloin yhdelle pullolle jäi hintaa huimat 8,8€. Kotiutin sävyt Can't Find My Czechbook ja I Saw...U Saw...We Saw...Warsaw. Ovat muuten ensimmäiset OPI:t, jotka omistan :) Lisäksi maailmalta minulle on kotiutumassa kaksi muuta OPIa, joista etenkin I Snow You Love Me on sellainen, jota jo kovasti odotan. Kotiuttamani kolme kynsilakkaa olivat muutaman päivän etuajassa oleva syntymäpäivälahja itselleni, sillä täytän tänään vuosia :) Voisinkin itseasiassa lähipäivinä kuvailla viime aikaiset ostokseni ja tehdä niistä oman postauksen. On nimittäin viime aikoina tullut ostettua melko paljon kaikenlaista.

Juhliin tekemäni ranskalainen manikyyri kesti kynsilläni peräti muutaman päivän ja perjantai-iltana se alkoi kuoritua isoina laattoina :( Lakkauksessa käytin koko kynnellä Essien Sugar Daddya ensimmäisen kerran, sillä ostin senkin vähän aika sitten juuri ranskiksia ajatellen. Pettymys oli kuitenkin melko suuri ja toivon todella, että oli vaan joku huono kynsipäivä eikä Sugar Daddy seuraavalla kerralla kuoriudu pois. 
Onko teille muille käynyt näin? 

Onneksi olin lauantaina ostoksilla ja tein OPI ja Sally Hansen löytöni, joten sain lakattua kynteni uudelleen niillä :) Lakkasin koko kynnelle ensin kaksi vai kolme kerrosta Can't Find My Czechbookia, joka olikin aivan ihan vaaleansininen creme, josta tulee mieleen pilvetön kesätaivas. Kynnen tyveen tuputtelin hieman Sally Hansenin Scarab:ia, joka taas on tuollainen ihanan metallinen (sisältää hopeaa) kimalteleva ihanuus. Sen väriä en pahemmin lähde analysoimaan, sillä oon siinä tavattoman huono, mutta sanonpa nyt että tuollainen sinivihreä ihanuus se on! 

OPI I Saw...U Saw...We Saw...Warsaw, OPI Can't Find My Czechbook ja
Sally Hansen Lustre Shine Scarab (007).
Nyt on myös lyhentyneet kynnet, sillä vasemman käden keskisormesta napsahti kynsi poikki kun olin laittamassa viikonloppuna kenkää jalkaani. Sanoisinko, että hieman taas ketutti! Taitaa olla kovin kuivat kynnet, ainakin se irronnut kynsi näytti sille :( Mutta nyt on poistettuna edelliset, kärjistä nopeasti kuluneet, lakkaukset ja suuntaan kaivelemaan lakkalaatikkoani ja lakkaan kynteni. Tällä kertaa jopa aion ottaa tuotoksesta valokuvia ja julkaista ne teillekin! Katotaan vielä, että onnistuuko tuo suunnittelemani lakkaus vai saatteko nähdä jotakin ihan muuta kun mitä nyt ajattelen. Tiedän nimittäin jo nyt, että taidot tuskin riittävät toteuttamaan tuota suunnittelemaani lakkausta.... Mutta yrittänyttä ei laiteta, eihän? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti