20. joulukuuta 2013

Huijasin!


Antaa "kauniin" kynteni puhua puolestaan! Jos erehdyinkin väittämään Ruby Pumpsin sisältävän punaista microglitteriä, niin perun puheeni. Tai ainakaan se glitter ei ole niin punaista, ettei kokisi värinpoistoa Pirkan kynsilakanpoistoaineella ;) Punaiseksi värjättyä hopeista glitteriä se sen sijaan voi vaikka ollakin, mene ja tiedä.

Ja tuo OPIn I Snow You Love Me irtoaa muuten kynsiltä yhtä huonosti kuin oikeat strassit. Myös kaksi kerrosta aluslakkaa, neljä kerrosta värilakkaa, yksi kerros tavallista päällyslakkaa ja yksi kerros Secheä eli yhteensä 8 kerrosta mitä erilaisimpia kynsilakkoja tekee poistosta haastavaa. Kaivan suosiolla foliot esiin ja poistan, kuten kunnon glitterlakat konsanaan. Ei tästä muuten eroon pääse! Kuva on nimittäin otettu, kun minuutin verran olin poistoaineesta läpimärkää vanulappua kynnelleni painanut.... Tiiänpähän mitä liottelen kynsiltä ensi yön! 

EDIT: Strassitki lähtee kynneltä helpommin. Foliokäsittelyn jälkeen kynnelle ei jäänyt enää yhtään kynsilakkaa, mutta I Snow You Love Men glitterit pysyy kynnellä kuin liimattuna! Vielä en oo saanut ensimmäistäkään irti, yrityksistä huolimatta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti