16. joulukuuta 2013

I Snow tää on Rubyn punaista rakkautta!

Erittäin luovasta otsikosta voi varmasti moni jo päätellä, että mitkä kynsilakat tällä kertaa on käytössä! Ostin siis hiljattain pitkään haaveilemani China Glazen Ruby Pumpsin ja OPIn I Snow You Love Me:n.

Eilen päädyin kokeeksi lakkaamaan yhden kynteni kokonaan Ruby Pumpsilla, kun se swatchattuna näytti niin upealle. Noh, ei jäänyt lakan levittäminen siihen yhteen kynteen vaan pian sitä oli neljä kerrosta jokaisella kynnellä. Ja se on lähes täydellinen! Ruby Pumpsia ei todellakaan turhaan kehuta. Pientä miinusta tosin peittävyydestä. Tätä on nyt tosiaan neljä kerrosta kynsillä ja etenkin valoa vasten katsottaessa kärjet kuultaa edelleen hieman läpi. Tiedänpähän seuraavalla kerralla, että alle kannattaa laittaa peittävä, punainen värilakka, jotta ei tarvitse kerrostaa aivan näin montaa kertaa. Mutta annetaan peittävyyskin anteeksi, koska lakka on muuten niin upea. (Ihmettelen vain lukeneeni, että joillakin Ruby Pumps peittää jo parilla kerroksella?! Ja tällä omat kynteni ovat vielä nysät.....) Ruby Pumps levittyy helposti ja tällä kertaa sohin sitä yllättävän vähän kynsinauhoille. Punainen kun ei sattuneesta syystä ole mitään mukavinta poistettavaa kynsinauhoilta... Väriltään lakka on joulunpunainen ja sisältää erittäin paljon, pienenpientä punaista glitteriä (microglitter kuulostaa tylsälle, joten nyt on pienenpientä :) ). Neljännellä kerroksella tosin lakka alkaa olla jo melko tummaa kynsillä, mutta edelleen se on jouluinen ja kimalluskin tuntuu näkyvän entistä selvemmin. Todennäköisesti kuvittelen vain, kun oon nyt niin lumoutunut tästä lakasta :D

Ensin en meinannut lakkauksia koristella, koska en halunnut peittää tuota upeaa lakkaa millään turhanpäiväisillä leimoilla tai decaleilla tai vastaavilla. Kynnet jäivätkin koristelematta siihen asti, kunnes tänään postisetä soitteli ovikelloa, koska paketti ei mahtunut postiluukusta sisään. Paketti sisälsi muun muassa OPIn I Snow You Love Me -lakan, jota halusin päästä kokeilemaan heti. Niimpä sitten tyrkkäsin yhdet upeat, kimaltelevat ympyräglitterit jokaisen kynnen tyveen. Kirkaspohjainen I Snow You Love Me sisältää ympyräglittereitä, jotka heijastavat valoa kaikissa mahdollisissa väreissä. Käytinkin lakkaa strassien korvikkeena :)

I Snow You Love Me ja se kimallus kaikissa mahdollisissa
sateenkaaren väreissä ja varmaan vähän muissakin!


Näistä tuli kaikessa yksinkertaisuudessaan tuijottelukynnet. Kunpa muistais useammin, että yksinkertainenkin on kaunista! Ostin muuten tänään elämäni ensimmäiset Seche Viten pikakuivattavat päällyslakat, kun Kicksissä tarjouksessa olivat. (Tosin kalenteriin oli muistutus laitettu, että ne muistan tänään käydä kotiuttamassa). Totesin muutaman kokeilukerran jälkeen, etten pahemmin pidä Yves Rocherilta ostamastani pikakuivattajasta eli Sechelle on käyttöä. Lisäksi tässä nyt ihmettelen, että miten oon ennen tullut toimeen ilman pikakuivattajia? o.O Muistan vielä syksyllä sanoneeni joskus, että en pikakuivattajia hanki enkä tajua mitä niillä muka tekee, kun lakkaukset kuivaa muutenkin.... Noh, vaadittiin "muutama" liian hitaasta kuivumisesta johtunut pilalle mennyt lakkaus ja muutin mieleni pikakuivattajien suhteen :D Jästipää on jästipää ja muuksi ei muutu!

Käytetyt lakat:
*Lumene Natural Code - Base & Top Coat (1)
*China Glaze - Ruby Pumps
*OPI - I Snow You Love Me
*Seche Vite8 kommenttia:

 1. Ihanat, noi koristelut on juuri sopivat Ruby Pumpsille. Voi olla että pakko itsekin tehdä joskus vastaavat ♡

  Mä kuulun niihin kummajaisiin joilla riittää kaksi kerrosta tota. Tosin valoa vasten en oo tuijotellut koska harvoin on kynnet niin pitkät että se ois ees mahdollista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla on ehkä oudot kynnet, koska tuntu et Ruby Pumpsia saa kerrostaa vaikka miten paljon ja muut puhuu parista kerroksesta. Harvemmin kyllä valoa vasten tulee kynsiä tuijotettua, mut nyt satuin lukee selälläni kirjaa ni huomasin asian :)

   Poista
 2. Äääää, ei saa laittaa tämmösiä kuvia, mistä näkee tuon ihanan Rudy pumpsin!! :D
  ..kyllä mää sen joskus vielä ostan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ostaa! ;) Iteki oon pitkään kateellisena katellut muiden kuvia Ruby Pumpsista, mut viimein päätin sen tilata. Enkä muuten kadu :D

   Poista
 3. voi että <3 mä niin ihastuin tohon opiin :D mun tuurilla just ku päätin tilata sen, ni cesarsshopista loppu. no, tänään ehkä muualta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo I Snow You Love Me on kyllä ihana <3 Onneks se eilen kotiutui! Olin just käynyt eilen Kicksissä ihastelemassa sitä livenä (taas kerran) samalla ku kotiutin Sechet, vaikka tiesin posteljoonin lähipäivien aikana tuovan paketin :D

   Poista
 4. Ruby pumps on kyllä kaunis, mutta onneksi en viihdy punaisissa kynsissä, niin ei tarvitse ostaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain hyvääkin ;) En itekään yleensä viihdy kokonaan punaisissa kynsissä, mutta tuo oli positiivinen poikkeus! (huolimatta siitä, että vaati sen 4 kerrosta peittääkseen kärjet)

   Poista