29. joulukuuta 2013

Joululahjarinki

Huomasin joskus marraskuun lopulla, että GlitterFrosting -blogin Katri kyseli ihmisiä joululahjarinkiin. Idea kuulosti mielenkiintoiselle, mutta siitä huolimatta meinasin jättää osallistumatta. Lopulta kuitenkin päädyin mukaan porukaan. Minun ja Katrin lisäksi lahjarinkiin osallistui Something Can Go Wrong -blogin Heidi ja Pictures and Some Memories -blogin Emmi.


Ideahan kuulosti todella simppeliltä ajatuksena. Eli jokainen ostaa kolme joululahjaa ja postittaa ne määräaikaan mennessä eteenpäin. Helppoa, eikös? Päivämääräksi sovimme lopulta torstain 12.12, joka oli helppo muistaa. Mietimme ensin perjantaita, mutta se sattui olemaan 13. päivä..... Myös postilakon uhka meinasi harmaannuttaa ainakin omat hiukseni huomattavasti etuajassa! Eli eihän se nyt ihan niin helppoa ollutkaan. Tarina sai onnellisen lopun, kun postilakko peruuntui ja paketit ehtivät hyvissä ajoin ennen joulua jokaiselle. Kaikki saamani lahjat olivat onnistuneita, joten iso kiitos tytöille :)

Mutta mitä näistä mun saamista paketeista sitten paljastui?

Katrilta sain lahjaksi: pehmoiset sukat mun ikijäädytetyille varpailleni, arkin water decaleja ja herkkuja.
Kiitos Katri! Heidi puolestaan lahjoi minua keittiöpyyhkeellä, teepallolla (tuli itseasiassa tarpeeseen, kun hajotin yhden juuri ennen joulua) ja suklaalla täytetyllä lasipurkilla. Lasipurkki päätyy keittiönkaappiini ja saa täytteekseen paketillisen irtoteetä, koska inhoan niitä avattuja irtoteepusseja! Ne ei vaan kestä kunnolla kiinni, aromit karkaa ja sitä irtotee hitusta huonolla tuurilla leviää joka paikkaan....
Kiitos Heidi!Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä Anna-Emilian (eli Emmin) lahja. Sieltä paljastui joulusukka, paketillinen heliseviä joulukoristeita eli eri värisiä kulkusia, joulukuusen malliset pelikortit, lasinen kynsiviila ja arkki water decaleja. 
Kiitos Emmi!Tässä Emmin antama siirtokuva-arkki vielä lähempää.


********
Tähän mennessä vain Katri on tehnyt postauksen joululahjoistaan. Eli jos kiinnostaa mitä Katrille annoin, voi postauksen halutessaan käydä lukemassa täältä.

Mikäli Emmi ja Heidi päätyvät postaukset tekemään, tulen ne myöhemmin tänne lisäämään :)

********
Meillä joulu meni melko rauhallisesti perheen ja muutamien sukulaisten kanssa. Tuli perinteisesti syötyä ihan liikaa ja jouluruokakin tunkee jo korvista. Tän postauksen myötä joulu on blogissani tältä vuodelta käsitelty, palataan asiaan jälleen vuoden päästä :) Muut saamani joululahjat olivat kynsiin liittymättömiä, joten loppujen lopuksi päätin jättää ne esittelemättä. Teitä tuskin niin paljoa kiinnostaa paistinpannut, pyöränlukko tai muut saamani joululahjat!? (Vai kiinnostaako?)

2 kommenttia: