28. joulukuuta 2013

Tuplakynnet

Poistettuani perjantai-iltana (20.12.) kynsiltä tuskallisen hitaasti Ruby Pumpsin päätin nakuilla ja en heti lakannut kynsiäni millään. Oikeastaan en olisi ehtinytkään, sillä saatuani puhdistettua kynteni kello oli jo melkoisesti ja aamulla oli aikainen herätys. Aamuherätys johtui siistä, että piti vielä viimeiset tavarat pakkailla mukaan ja tiskata astiat ym ennen lähtöäni vanhempien luokse joulun viettoon. Onneksi tätini ja serkkuni olivat tuttuun tapaan aikataulusta hieman myöhässä, joten ehdin tekemään kaiken mitä pitikin :) Ja itseasiassa vielä hieman enemmänkin, sillä sain tehtyä viimein myös reklamaation Kosmetik4less -verkkokauppaan värjääntyneestä pikakuivatajasta. Lähes 350 km pituinen automatka meni leppoisasti (ja nopeasti!), joten saavuimme Savonlinnaan alkuillasta.

Vuorokauden verran taisin olla ilman kynsilakkaa ja sitten lopulta porukoiden sohvalla lakkailin takkatulen ja television valossa kynsiä. Voitte arvata, että lopputulos ei ole ihan niin liukuva kuin alunperin kuvittelin. Sen siitä saa, kun lakkaa kynsiä lähinnä takkatulen valossa. Kunnollinen valaistus on yleensä ollut vaatimuksenani, kun kynsiäni lakkaan, mutta laiskuus vei voiton ja joulun kunniaksi siitä hieman lipsuin...

Aluslakan (Lumene Natural Code Base & Top Coat) päälle laitoin kaksi kerrosta OPIn Solitairea. Solitaire on valkoinen tekstuuri, jonka seassa on hopeisia glittereitä. Kärjet jäi hieman kuultamaan läpi, mutta en antanut sen haitata tällä kertaa. Porukoiden keittiön allaskaapista löysin hetken kouluttuani myös käyttämättömiä keittiösieniä, joista pihistin yhden omalla luvallani :) Leikkasin sienestä pari pientä palaa ja tuputtelin niiden avulla IsaDoran Sugar Crusheja kynnen kärkiin. (Tähän väliin torvien soittoa...) Takkatulen valossa kävi pieni moka ja lakat menivät väärin päin. Sen seurauksena nimettömissä on nyt Ocean Crush ja muissa Turquoise Crush. Tietynlaisessa valaistuksessa nimetön näkyy selvästi olevan vaaleansininen, kuten kuvissakin. Mutta etenkin hämärässä kynsien sävyerot eivät ole läheskään noin suuria. Päälle laitoin kerroksen Seche Viteä, jotta kynnenpinta vähän tasoittuisi.


Näillä kynsillä tuli tehtyä jouluruokia (se mummin reseptillä tehty italiansalaatti ♥ olisin voinut syödä sitä suoraan kulhosta) ja hieman siivosinkin ja kärkikuluma oli olematonta. Kynnet kesti muutaman päivän, enkä ollut ollenkaan varma jaksanko niitä vaihtaa aatoksi, kun niin siistissä kunnossa olivat. Lopulta siinä aatonaattoiltana päätin kuitenkin lakata kynsille uudestaan The Joululakan eli China Glazen Ruby Pumpsin. Edellisestä kerrasta viisastuneena laitoin alle kerroksen jotakin punaista värilakkaa (onneksi peitti kohtalaisesti, vaikka sävy ei vastannutkaan käsitystäni joulunpunaisesta!). Omat punaiset kynsilakkani Ruby Pumpsia lukuunottamatta majailevat Espoossa, joten piti lainata pikkusiskolta. Emme näin jälkikäteen kyenneet paikantamaan lakan olinpaikkaa, joten en voinut tarkistaa minkä merkkinen lakka oli. Siskohan siis säilyttää lakkojaan ihan joka puolella huonettaan, lähinnä siellä minne aina lakkansa kädestään laskee. Joku hieman murrettu punainenhan se oli, sen tarkempaa sävyanalyysiäkään ette saa :D Päälle Sechen pikakuivattaja ja kynnet olivat valmiit.

Aattoaamuna kuitenkin päätin, että haluan kynsiini vielä jotain ja tein nimettömiin nopeat koristelut. Viivat on tehty Kiss Nail Art Paintin hopeisella koristelulakalla (SPA10 Silver Glitter) ja hammastikulla kalastettu yksi OPIn I Snow You Love Me -lakan glitter. Nimettömiin levitin koristeluiden päälle vielä kerroksen Sechen pikakuivattajaa. Lakkaukset on edelleen kynsilläni, vaikka kärkikulumaa alkaa olla hieman. Voisinkin lopettaa tän jaarittelun ja lähteä kokeilemaan, että miten vaikeasti lakkaukset tällä kertaa haluavat lähteä.


Pssst... Miks mulla ei oo mukana mitään kivaa lakkaa, jolla tehdä kynnet? Ja miks kaikki dotting toolit ja muut koristelujutut on kotona Espoossa?  Hankalaa!

2 kommenttia:

  1. Hetken katoin, että missä se opin i snow you love me oikein on :D mutta siellähän se pilkottaa! Hienoja kynsiä oot saanut taas aikaiseksi ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuossa kuvassa se vähän jäi piiloon :D Nappasin vaan aattona nopeesti muutaman kuvan sen suuremmin kattomatta, että onnistuko mikään, joten jäi vähän OPIn glitteri piiloon.

      Poista