21. tammikuuta 2014

Levinneet leimaukset

Mulla on viime aikoina ollut muutamat siniset tai sini-turkoosit lakkaukset kynsillä, joten Zoyan Dreamin jälkeen halusin kynsilleni jotain hempeetä. Tarkoituksena oli lakata kynnet valkoisella ja korallilla tai vaihtoehtoisesti valkoisella ja vaaleanpunaisella. Noh, eipä taas käynyt niinkun ensin ajattelin. Hyppysiin nimittäin tarttui Dependin 337, joka oli pakko saada kynsille. Ehkä hempeilen sitten joku toinen kerta?

Musta tuntui Zoyan kanssa, että toista kertaa en jaksa enää kaikkia kynsiä lakata samalla värillä. Jotenkin se tuntui vaan niin tylsältä. Skittlessä ja skittlettessä saa kynsiin enemmän eloa. Päädyin siis skittletteen, jossa peukalo ja pikkurilli on lakattu Dependin 337:lla, nimettömässä Lumenen hiekkalakka Sand Storm / Hiekkamyrsky ja etusormessa ja keskisormessa Gina Tricotin White, leimauksessa Dependin 337. Kaikkia lakkoja on muuten kynsillä kaksi kerrosta. Voin myös liittyä tähän Ginan valkoisen lakan ylistäjiin! Kiitos Better Nail Day - blogin Sissille, jonka blogista alunperin tästä valkoisesta ihmeestä luin. White on muuten ollut monesta paikasta loppu sen jälkeen, kun sana alkoi kynsilakkapiireissä levitä. Onneksi lopulta löysin omani :) Tosin jos ihan tarkkoja ollaan, niin kyllä GT:n valkoinenkin sen kolmannen kerroksen vaatis täydelliseen peittävyyteen. Nyt ehkä aavistuksen kuultaa läpi, jos tarkkaan tuijottaa. Ja tuosta Lumenen hiekkalakasta täytyy sanoa, että oon positiivisesti yllättynyt! :) Se oli oikein mallikelpoinen, niin käyttäytymiseltään kuin muiltakin ominaisuuksiltaan. 


Leimauksiin käytin uutta jättilaattaani, joita tilasin kaksi kappaletta puoleen hintaan Pretty.fi -verkkokaupasta. Sinne meni ostokseton kuukausi siis, mutta toisaalta olin katsellut noita laattoja jo aiemminkin. Ja 12,90€ ei oo enää kovin paha hinta isosta laatasta, eihän? Ja nyt puhutaan todellakin jättilaatoista, sillä ne on valtavat! Pitkältä sivulta noin 30cm ja lyhyempikin pääsee noin 26cm pituuteen. 

Leimat leimasin löllöllä, jota nyt kokeilin ensimmäisen kerran kynteen. Paperille oon sillä leimannut onnistuneesti useita kertoja tätä ennen. Ikävä kyllä onnistuin leimaamaan paperille selkeät kuvat kokeillessani Dependin toimivuutta leimaukseen, mutta kynnelle leimatessa ne levisi. Mun kynnet on ihan liian kaarevat löllöllä leimaamiseen ilman pyöräyttämistä. Lopussa muutama havainnoillistava kuva kaarevuudesta. Leviämis ongelman kuitenkin ratkaisin leimaamalla päälle uudelleen samalla kuvalla, enkä edes yrittänyt kohdistaa leimauksia päällekäin. Päälle levitin heti Lumene Natural Coden Base & Top Coatia, jotta sain leimat leviämään hieman lisää. Tarkoituksena oli siis kokeilla mille näyttää, kun leimoja levittää tahallaan sen sijaan että korjaisi ne näteiksi. Ja täytyy myöntää, että en ruvennut enää korjaamaan leimauksia, vaan jätin ne kynsille tuollaisina. Ne on oikeastaan aika kivat, hieman erilaiset ja kuvastaa melko hyvin mun kaoottista kouluelämää :) Ja nyt vielä loppuun muutama kuva siitä, että miten kaarevat mun kynnet siis oikeasti on. Alla olevat kuvat otettu muutama päivä lakkauksen jälkeen, joten lievää kärkikulumaa havaittavissa. Pointti onneks olikin tällä kertaa kynsien kaarevuus, ei lakkauksen kunto ;)


Kuvassa on kynsi tuettuna pyöreän Nail Art -siveltimen
kantaan, sattuu muuten myötäilemään tuota sivellintä
just eikä melkein...

Käytetyt lakat:
Lumene Natural Code - Base & Top Coat
Depend - 337
Lumene - Sand Storm / Hiekkamyrsky
Gina Tricot - White
Seche Vite

***
Postauksen linkit on ihan vaan teitä varten, en hyödy niiden klikkailusta millään tavalla!

4 kommenttia:

 1. Hih, tollaseen epämääräiseen leimauskuvioon tuo leviäminen kyllä sopii ihan kivasti :D
  Onpa sulla juu aika kaarevat kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sopi, muuten ois saattanut ärräpäät lennellä leimojen levitessä :D Ei tuota kaarevuutta muuten oikeastaan huomaa, mutta välillä koristeiden tai koristelun kanssa tuppaa olemaan hieman ongelmia.

   Poista
 2. Mun mielestä toi levinnyt kuvio näyttää just hyvälle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ne ihan kivat, tuolle kuviolle onneksi sopi leviäminenkin :) Oli hyvä päätös leimata päälle uudelleen sama kuvio!

   Poista