11. tammikuuta 2014

Synttärikynnet

Mikähän siinä on, että kun olis aikaa lakata kynnet kivoiksi tulee esteitä ja sitä ei voi tehdä?
Mulla tällänen niin sanottu este oli joulun jälkeinen "laihdutuskuuri", jonka aikana söin mustikkakeittoa ja join vettä ja Jaffaa. Arvaatte varmaan, etten kovin innoissani tästä alkuviikon sairastumisesta ollut? Josko nyt sitten viimein pääsisi tavalliseen rytmiin, kun ei tää kotiutuminen alkanut ihan suunnitellusti. 

Kynsisirkus -blogin Kaisa järjesti synttäriaiheisen lakkauskilpailun, joka päättyi eilen. Tai oikeastaan ensimmäinen osa päättyi, kun Kaisa arpoi pääpalkinnon voittajan. Nyt on vielä arvonnan toinen osa menossa eli lukijat saavat äänestää mieluisimpia kynsiä osallistujien joukosta. Mulla oli Savonlinnassa hieman ylimääräistä aikaa joululomalla, joten oli aikaa suunnitella synttäriaiheiset kynnet. Muuten ihan hyvä, mutta kotiin päästyäni en kuollaksenikaan enää muistanut mikä tää mun hieno ja ei-ihan-niin-perinteinen suunnitelma ollut. (Oon ihan varma, että mulla on joku varhaisiän dementia! Ja ikää on vasta 24...) Koska lakkauskilpailu loppui eilen eli perjantaina, päätin lakata kynteni keskiviikkoiltana. Mulla ei nimittäin ollut varmuutta, että miten jaksaisin torstai-iltana improtunnin jälkeen. Ja eilen en ois millään ehtinyt, joten vaihtoehdot oli keskiviikko tai ei mitään. Hieman olin ehkä vielä koomassa taudin jäljiltä, mutta sain kuin sainkin lakattua vasemman käteni. Pikkurillissä on värilakkana Essencen Tha's What I Mint ja Ihaa-siirtokuva. 

Sama Essence löytyy myös etusormesta, jossa ilmapallojen narut on tehty Kissin mustalla koristelakalla. Itse ilmapalloissa taas on Kicksin Rose Quartz (tekstuuri), Coral Prosilkin Neon vihreä (603) ja viimeisenä CG:n Shower Togetherin ja Fairy Dustin yhdistelmä. 

Etusormen lahjapaketin pohjana on Color Clubin Evolution, jonka päällä on Fairy Dust. Lahjapaketin narussa on Shower Togetheria, johon on sekoitettuna hieman Evolutionia. Keskeltä pakettinarua löytyy kirkas strassi. 

Keskisormessa on myös siirtokuva, jonka alla on Shower Together.

Myös peukalon kynnessä on Shower Together ja lahjapaketin naru tehty sekoittamalla, tällä kertaa pääpaino Evolutionissa, johon sekoitettu hieman Shower Togetheria. Etusormen tavoin kynnellä on koristeena strassi.

Idea kynsiin tuli siitä, että mietin mitä synttäreihin kuuluu, etenkin lastensynttäreihin. Ilmapallot ja lahjapaketit olivat itsestään selviä, mutta hetki piti pohtia lapsuuden synttärileikkejä ennen kuin muistin onginnan. Siksi siis kala, jonka kynnelle päätyminen voi monia mietityttää :D Värilakkoja kynsillä on muistaakseni 2-3 kerrosta riippuen lakasta. Sitä en enää kykene sanomaan, kuinka monta kerrosta mikäkin lakka vaati. Saattaa myös olla, että kaikkia on kynnellä vaan 2 kerrosta.

Taidonnäyte yliliikkuvista nivelistä. 
Kynsien värimaailma oli mulle erittäin mieluinen ja sainkin siitä inspiraation seuraavaan lakkaukseen. Mulle on melko poikkeuksellista lakata samoilla lakoilla peräkkäisinä kertoina, mutta nyt tein poikkeuksen. Tosin synttärikynnet tein vain toiseen käteen eli oikeastaanhan niitä ei edes lasketa. Mulla kävi tässä sairastaessa mielessä, että voisin jotain postauksia yrittää luonnoksiin tehdä. Koska tällä hetkellä kynnet tulee julkaistua reaaliajassa, on harvinaisen typerää että postailuun tulee pitkä tauko sairastelun tms takia. Asia on kuitenkin vielä harkinnan asteella, et miten käytännössä toteuttaisin tämän idean :)

Listaan kuitenkin vielä käytetyt lakat, koska yllä on lueteltuna aikamoinen sekametelisoppa: 


* Lumene Natural Code - Base & Top Coat (1)
* Essence - That's What I Mint 
*Color Club - Evolution
*China Glaze - Shower Together 
* China Glaze -Fairy Dust
* Kicks Sugar Lacquer - Rose Quartz
 * Coral Prosilk - Neon 603
* Kiss Nail Art  Paint- SPA12 Black
* Seche Vite

2 kommenttia:

  1. Nää on kyllä tosi hienot :D jäin ihastelemaan näitä kynsisirkus -blogissakin :)

    VastaaPoista