25. tammikuuta 2014

Vihollinen nr. 1

Tarrat!
Nuo pahuuden kätyrit ja epäonnistumisen multilahjakkuudet.


Kynsitarroilla onnistuu pilaamaan onnistuneenkin lakkauksen hetkessä. Noita repsottavia reunoja kestin tismalleen niin kauan, kuin kolmen kuvan ottamiseen meni. Jopa kuvasta näkyy erittäin selvästi, että miten ne törröttää. Nuo tarrojen kuviot sinällään oli ihan kivat, decaleina oisin voinut kuvitella lakkauksen keston olevan pidempi-ikäinen kuin muutaman minuutin. Tarroilla heitän vesilintua, jos sellasen jossain näen. Vaikka ei se vesilintukaan oo niin julmaa kohtaloa ansainnut, kuin kynsitarrat. Ehkä lahjoitan ne roskikselle. Noita tarra-arkkeja on useampi, mutta tässä taloudessa niille(kään) ei oo käyttöä tän jälkeen. Mistä johtuukin, että viime aikoina oon koristelaatikkoa kaivaessani päätynyt valikoimaan jotain ennen kokeilemattomia juttuja (kuten tähti-niitit) ja lopputuloksena huomaan, että saisin paljon paremman mielen heittämällä tavarat roskikseen? Alkaa olla roskiksessa kohta täyttä, kun sinne tähtiniittien ja tarrojen lisäksi voisin heittää purkillisen vaaleanpunaisia tikkuglittereitä (ja ei, niitä en oo edes hetkellisessä mielenhäiriössä mennyt kokeilemaan, kuten tarrojen kanssa kävi). Ainiin, ja onhan mulla yks leimauslaatta, josta ei nouse kuviot millään stampperilla tai lakalla. On muuten kokeiltu, monesti. Jään odottamaan, että mitä seuraavaksi siirrän mustalle listalle. Kyllähän sitä ennalta jo tiesi, että ei tarrojen kanssa todennäköisesti saa sellaista lopputulosta, jota voisi kutsua täydellisen onnistuneeksi. Joten mistä tää mielenhäiriö sitten johtuikin, niin nyt muistan jälleen huomattavasti paremmin miksen omista tarroja enempää. 

Jos jotain positiivista etsitään, niin tuo Sinan lakka on kyllä ihan kaunis. Varmasti pääsee kynsille vielä uudestaan, mutta toisenlaisten koristeiden kanssa. Jopas helpotti, kun hieman sai purkaa ketutusta. Noiden tarrojen takia päädyin myös menemään ihmisten ilmoille (lue: kouluun) pelkässä aluslakassa. Ei oo hetkeen tapahtunut sitäkään. 

Kynsillä:
Lumene Natural Code - Base & Top Coat
Sina - KCP16
Seche Vite

2 kommenttia:

  1. Ethän sentään roskiin heittänyt? Arvonta pystyyn vaan! Kyllä täällä jotkut tykkää tarroista. (esim minä :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En vielä. En kehtaa noin huonosti käyttäytyviä tarroja laittaa ees arvontaan. Nakkaa mulle sähköpostia tulemaan osotetietojen kera ni lähetän noi sulle heti ensi tilassa! :D

      Poista