23. helmikuuta 2014

Irtiotto arjesta

Nyt on miniloma takana ja arki alkaa hiljalleen olla taas enemmän kuin totta. Mielellään olisin jäänyt vielä Prahaan, etenkin kun siellä paistoi aamulla aurinko. Sen sijaan iltapäivällä Suomeen saapuessa viima, sumu ja harmaus iski kerralla päin naamaa. Kirjaimellisesti, sillä lentokone jätti meidät sen verran kauas terminaalista että piti muutama askel ottaa ulkona, jotta pääsi koneen vieressä odottavaan lentokenttäbussiin.


 Menin jo lähtöä edeltävänä iltana tädilleni, joka asuu lähellä lentokenttää. Kynnet lakkasin pikaisesti osittain kotona ennen lähtöä tätini luokse, mutta koska aika ei riittänyt piti muutamat kynsitarvikkeet nakata kassiin ja jatkaa lakkailua lähtöaamuna. Suunnitelma ei ihan toiminut, sillä kiireessä unohdin muutamia oleellisia asioita kotiin ja jouduin hieman soveltamaan. Alkuperäinen tarkoitus oli leimata valkoiselle, mutta leimaukseen aikomani Dependin lakka unohtui ja Kicksin lakasta ei ollut leimaamiseen. Mukana ei tietenkään ollut koristeteippiä, dotting tooleja tai mitään muutakaan koristelutarvikkeita hyödyttömäksi jääneen leimauslaatan ja -tarvikkeiden lisäksi. Lopulta sitten hiuspinnin avulla päädyin pilkuttamaan kynnet. 
Kynsissä on havaittavissa äärimmäisen vähäistä kärkikulumaa ja runsas päällyslakalla lotraaminen taisi säästää pahemmalta kulumalta. Keskiviikkoaamuna siis lakkasin viimeiset kerrokset kynsiin ja nyt lauantai-iltana kynnet on edelleen siinä kunnossa, että näillä voisi vielä jokusen päivän olla. Mutta enpäs ole, kun kyllästyttää jo tuijotella samoja kynsiä jatkuvasti :D Lähes olemattoman kärkikuluman sijaan oikean käden etusormen kynnestä lohkesi pieni pala. Onneksi ei niin iso, että ois koko kynsi tarvinnut lyhentää. Mutta onhan tuo reppana nyt aavistuksen muotopuoli selvästi pyöreämmällä kulmallaan.... 

Prahassa tuli tallattua useampia kilometrejä mukulakiviä päivittäin ja vaikka jalat oli kovilla, niin en valita! Oli nimittäin sen verran kaunis kaupunki, että ei siinä jalkojen kivistystä paljoa huomannut kun keskittyi ihmettelemään. Ja ainahan niitä jalkoja sai lepuutettua, kun kävi syömässä tai kahvilla herkuttelemassa. Meidän hotelli oli vanhassa kaupungissa lähellä kaikkia keskeisiä nähtävyyksiä, joten päädyttiin vasta Prahassa muuttamaan suunnitelmiamme. Alunperin oltiin ajateltu, että ostetaan kolmen päivän lippu julkiseen liikenteeseen, mutta hotellin sijainnin valjettua päätettiinkin liikkua kävellen. Tai olihan se hotellin sijainti toki tiedossa kartalta katsottuna jo ennalta, mutta ei sitä silloin ymmärtänyt miten lähellä toisiaan kaikki oikeastaan on. Kynsilakkoja en ostanut yhtään, mutta muuta kosmetiikkaa kyllä.... Ne esittelen sitten kuun vaihteessa Varastot tyhjiksi -haasteen kuukausikatsauksessa, kun liittyvät kyseiseen aiheeseen. Eihän muutamassa päivässä kovin tarkkaan ehdi Prahan kokoista kaupunkia tutkia, mutta kyllä siitä jonkinlaisen käsityksen sentään sai. Olisi hienoa mennä joskus uudestaan käymään siellä kesällä, sillä nyt vasta muutamassa puskassa näimme hiirenkorvia eli lopputalvihan siellä vielä oli. Nyt loppuun vielä muutamat kuvat minilomalta :) 

Pakollista turistiposeerausta. Nuo tausalla olevat
tornit toi mieleen Disneyn elokuvien linnan !


Hot Potatoes!
Oli muuten hauska idea tuollainen perunasiivukierre.

Satuttiin näkemään torstaina upea ja pitkä ilotulitus,
jonka syytä ei tiedetä vieläkään.

Juutalainen hautausmaa oli nähtävyyksistä ehkä kaikista mieleenpainuvin.

Käyttämäni lakat: 
Lumene Natural Code - Base & Top Coat
Gina Tricot - White
Kicks Nail Lacquer- Botanica
OPI - I Snow You Love Me
IsaDora - Turquoise Crush
Color Club - Abyss
Color Club - kirkas päällyslakka
Seche Vite

Käytetyt apuvälineet:
Hiuspinni (etu- ja keskisormen pilkut)
Topsi puikko (ISYLM:n glitterien laittamiseen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti