10. helmikuuta 2014

Ranskalaista glitteriä

Koska lakkaushaasteeseen tuli hieman mutkia matkaan, niin julkaistaanpa tässä välissä viimeiset julkaisemattomat kynnet. Nää on tammikuun loppupuolelta, joten ei mitenkään hirvittävän kauan aikaa sitten lakatut ole :) En vaan sillon aikanaan ehtinyt näitä julkaisemaan ja se sopii tähän hetkeen oikein hyvin. Nyt mennäänkin sitten kynsien kanssa reaaliajassa, sillä muita julkaisemattomia kynsiä ei varastossa ole. Toivotaan siis, että ehdin jatkossa lakkailemaan suht säännöllisesti ja siten päivittämään blogiakin. 

Lakkaushaasteessa mulla on seuraavaks keltainen, jonka idea mulla on jo. Harmi vaan, että tää idea ei oo nopein mahdollinen ja siksi saatte vielä muutaman päivän odottaa. Lisäksi lakkasin tässä välissä vihreällä, joten kaikesta huolimatta haasteessa mennään eteenpäin. Julkaisen kynnet kuitenkin haasteen mukaisessa järjestyksessä, joten vihreät tulee sitten keltaisten jälkeen :) 

Alla olevat kynnet oli erittäin mieluisat ja erittäin helpot tehdä. Pohjalla on siis ranskis, jonka rajalle on pumpulipuikolla töpötelty Ginan glitteriä. Täytyy sanoa, että tuo pumpulipuikko tekniikka on oikeastaan aika nerokas. Alunperin luin tästä tekniikasta Papun blogista ja jos muut on onnistunut siinä, niin miksen miekin vois edes kokeilla? Papun tavoin olin hieman skeptinen, mutta  oikeastaan se toimi aika näppärästi. Alussa en meinannut onnistua sitten millään, mutta keksittyäni muutaman kynnen jälkeen oikeanlaisen ja itselleni soveltuvan tekniikan homma sujui kuin tanssi. (Tai ainakin ammattitanssijan tanssi, omat tanssitaidot ei päätä huimaa!) Vanupuikkoa oli helppo ja nopea käyttää, lisäksi se imi itseensä turhan kirkkaan lakkapohjan, jota en välttämättä kynnelleni olisi halunnut. Valitettavasti en tuota kynnen kärjessä käyttämääni lakkaa enää muista, mutta joka tapauksessa se on aika nätti! Epäilen että se voisi olla Depend 386, mutta täysin varmaksi en todellakaan uskalla mennä sanomaan. Dependin lakka joka tapauksessa on kyseessä, numero vain on hieman hakusessa. Glitter on kuitenkin Ginan Sparkling Silver. 


Essien Sugar Daddy alkaa hiljalleen ansaita paikkansa lakkalaatikossani. Joulukuussa serkkuni lakkiaisiin tekemäni ranskis sisälsi Sugar Daddya ja alle vuorokauden kuluttua lakkaamisesta se irtoili laattoina kynsiltä.... Tällä kertaa näin ei käynyt, joten annoin sille uuden mahdollisuuden myös The 31 Day Challenge -haasteen ensimmäisenä päivänä. Molemmilla kerroilla Sugar Daddy toimi mallikkaasti ja kesti kynsillä sen ajan kuin lakkauksen halusin kestävän :) Todennäköisesti siis olen ensimmäisellä kerralla onnistunut mokaamaan jollakin tavalla lakkaillessani, mene ja tiedä.

Käyttämäni lakat: 
Lumene Natural Code - Base & Top Coat
Depend - 386 (numerosta ei täyttä varmuutta)
Essie - Sugar Daddy
Gina Tricot - Sparkling Silver
Seche Vite 

Muut apuvälineet: 
Manikyyritarrat
Vanupuikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti