4. helmikuuta 2014

The 31 Day Challenge / Day 1

Oon tässä jo varmaan kolme tai neljä kuukautta pohtinut osallistuvani 31 päivän haasteeseen. Rohkeutta on pitänyt kerätä enemmän ja vähemmän, ei sitä vieläkään tarpeeksi ole, mutta antaa nyt kuitenkin mennä. (Syyttävää sormi osoittaa Kaisaan, joka on blogissaan yllyttänyt osallistumaan tähän haasteeseen. Uskalluksen puute on kuulema höpö höpöä! :D  )

 Mulle tää on nimenomaan haaste, sillä listalla on useampikin lakkaus mitä odotan tulevaksi kauhulla. Mutta toisaalta tää on myös äärimmäisen nerokas tapa haastaa itseäni tekemään myös sellaisia lakkauksia, joita normaalioloissa ei mun kynsillä nähtäisi. Oon melko rajoittunut sekä koristelutyyleiltä että lakkojen sävyiltä, joita kynsilleni laitan. Muilla ihailen vaikka mitä ihania koristeluja ja värejä, mutta ajatuskin esimerkiksi oranssilla lakkaamisesta kauhistuttaa. Kaikille uusille jutuille lämpenen muutenkin äärimmäisen hitaasti, tästä esimerkkinä hiekkalakat, joita alunperin vannoin ettei mun kynsillä tulla koskaan näkemään. Kissan viikset, eihän siinä nyt ihan niin sit kuitenkaan käynyt ja nyt omistan hiekkalakkoja useampia (riittääkö, jos sanon et niitä on nyt yli 10?)

Lakkaushaasteessa aion edetä alla olevan listan mukaisesti. En kuitenkaan ala päivittäin kynsiäni lakkaamaan ja vaikka pyrinkin listan mukaan etenemään, niin ajoittain kynsilleni saatan jotain muutakin lakata. Mutta katsellaan miten käy :) Ideoita on jonkun verran jo kasassa, tutkittuani Googlea ja Pinterestiä todennäköisesti useammankin tunnin viime viikon lopulla.


Muttamuttamutta. Se punainen... Punainen eli joulu. En halua helmikuussa joulua kynsilleni! Enkä edes omista kuin muutaman punaisen lakan (yllättäen sopivat kaikki joululakoiksi). Pohdin asiaa super pitkään (lue: muutaman päivän) ja mietin mitä tekisin. Leimat vai koko kynnen lakkaus punaisella, ranskis vai skittle(tte).... Lopulta päädyin sitten kurkkimaan lakkalaatikkoon ja käsiin tarttui Sannun arpajaisista voittamani Essien Skirting the Issue, jota en oo vielä kynsilleni asti saanut. Pullossa se on ehkä hieman möh, mutta tikuttaessani ihastuin. Nyt on siis hyvä syy laittaa lakka kynsille, sillä joulun jälkeen ei oo ollut fiilistä lakata punaisella :) Lisäksi muuten koen, että mun lakkalaatikossa on ainakin yhden, peittävän punaisen kynsilakan mentävä aukko. 


Lopputuloksena päädyin varioimaan ranskalaista manikyyriä. Pohjalla on kolme kerrosta Essien Sugar Daddya, kiitos laatikkoon unohtuneen Sechen ja liian nopea liikkeisen lakkaajan. Kolmannen Sugar Daddy -kerroksen päällä on Secheä estämässä lisäruttuja ja -lommoja lakkauksessa. Jo mainittu Essien Skirting the Issue pääsi kahdella kerroksella kynnen kärkeen (tarkoitus oli laittaa Skirting the Issuen alle kerros Ginan valkoista, mutta keskityin hieman liikaa katsomaan Suomen surkeinta kuskia ja se unohtui). Pilkut on tehty muutaman eri dotting toolin avulla, lakkoina Ruby Pumps, Love Crush ja Ginan musta. Lopputulos: kynnet on punaiset, mutta ei kuitenkaan jouluiset!

Mitä mieltä oot? Käyttämäni lakat:
Lumene Natural Code - Base & Top Coat
Essie - Sugar Daddy
Essie - Skirting the Issue
Gina Tricot - Black
China Glaze - Ruby Pumps
IsaDora - Love Crush
Seche Vite

Käyttämäni apuvälineet:
manikyyritarrat
pinsetit (manikyyritarrojen poistoon)
dotting tool


2 kommenttia:

 1. Oooo, mahtavaa, että tartuit haasteeseen! Jee! =)

  Nää on oikein tyylikkäät, ei yhtään jouluiset. Mulla on tulossa työpaikan kekkerit, jotka on iltapukujuhla, voisin kuvitella mätsääväni tällaiset kynnet pukuuni. Hienot on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! :) Myönnän, että onnistuin yllättämään ittenikin, kun oon viihtynyt näissä kynsissä! Ei tullutkaan heti pakonomaista tarvetta poistaa lakkauksia ja nyt oikeastaan hieman jopa harmittaa, kun on alkanut kärkikulumaa ilmestyä.

   Poista