20. helmikuuta 2014

The 31 Day Challenge / Day 4

Neljäs haastepäivä tuo tullessaan vihreät kynnet.

Oranssin ja keltaisen ohella myös vihreä on väri, jota mun kynsillä ei nähdä käytännössä koskaan. Sain viikko sitten tikutettua viimeisetkin kynsilakkani ja näin ollen varmaan kuukausi sitten aloitettu tikutusprojekti on onnellisesti saatu päätökseen. Tikut jopa päätyivät äärimmäisen suurpiirteisesti lajiteltuina Lindexin alerekistä 1,20€ hinnalla ostettuihin kuuteen korvakoruun, jotka ajaa nyt renkaiden virkaa :) Tykästyinpä noihin korviksiin sen verran paljon, että kävin hakemassa pari päivää myöhemmin vielä toisenkin satsin.

Mutta mitä nää swatch-tikut mulle sitten kertoi? Sen, että määrällisesti omistan eri sävyisiä vihreitä hyvin paljon. Suhteettoman paljon siihen nähden, etten edes oikeastaan käytä niitä edes koristeluihin. Vihreä on värinä yksi lemppareitani, tai lähinnä sellainen kevään vihreä. Tiiättehän keväällä ne muutamat päivät, kun luonto on jotenkin niin raikkaan vihreä ennen kuin tummuu tavalliseksi kesän vihreäksi? (Jotenkin tuntuu, että tästä oon höpissyt ennenkin!) Vihreän eri sävyjä alkoi ensin löytyä sisustuksesta, nykyisin jossain määrin myös vaatteista. Mulla on ollut jo ihan jonkin aikaa pyörimässä decalien joukossa pandasiirtikset. Niidenkin käyttö on vaan jäänyt vihreän takia. Nyt päätin sitten ottaa härkää sarvista ja käyttää nämä tilaamani söpöt water decalit, joita oon monesti pyöritellyt käsissäni. En vaan koskaan oo saanut aikaiseksi. Pitää ehkä alkaa totutella käyttämään vihreitä, jotta nuo lakat saa joskus käytettyä. Tai vaihtoehtoisesti miettiä niiden myymistä/lahjoittamista. En kuitenkaan lakkakokoelmissani halua säilöä loputtomiin kynsilakkoja, joita en koskaan aio käyttää. Vihreät on vaan pullossa niin kamalan nättejä, mutta jostain syystä ne ei koskaan pääse kynnelle asti. Tällä kertaa tein jälleen liukuvärjäyksen, mutta käytin keltaisen ja oranssin sijasta kahta eri vihreää valkoisen lisäksi. Alun perin tarkoitus oli lakata kynnet kokonaan vihreällä ja laittaa päälle panda siirtokuvat. Kuitenkin satuin jokin aika sitten lukemaan jostakin blogista (huomatkaa muistikuvien määrä: ei siis oo hajuakaan milloin ja mistä asiasta luin!), että kyseiset pandat eivät olekaan musta-valkoisia vaan musta-läpinäkyviä. Tästä syystä päädyinkin sitten tekemään liukuvärin, koska en halunnut musta-vihreitä pandoja. Tosin osa on sitä nyttenkin, koska liukuväri tuli aloitettua liian alhaalta.... Kai niitä merisairaitakin pandoja voi olla?! En vaan ymmärrä, että miksei näistä decaleista oo alunperin voitu tehdä musta-valkoisia, koska oishan se nyt vaan loogisinta :D


Mutta pääasiahan on, että kynsissä on käytetty vihreää. Ja tästä nimenomaisesta vihreän sävystä satun pitämään erittäin paljon, sitä löytyy kotoakin muun muassa sohvatyynyistä :) Toisin sanoen oikeastaan tykkään näistä kynsistä kovasti, vaikka väri ei nyt ehkä ihan omimmalle tunnukaan. Näissä kynsissä viihdyin peräti neljä päivää ja poistin vasta, kun kärkikuluma alkoi häiritsemään liikaa. Toisin sanoen, kaikesta skeptisyydestä huolimatta tykästyin. Ehkä jatkossa rohkaistun käyttämään enemmänkin näitä värejä, joita muuten rakastan, mutta kynsillä kammoan?

Mitäs mieltä ootte merisairaista pandakarhuista? :)


Käyttämäni lakat: 
Lumene Natural Code - Base & Top Coat
Gina Tricot - White
Flormar / Kone Helsinki - WL02
Coral Prosilk - Neon 603
Seche Vite

Muut käytetyt tarvikkeet:
Water decal -
Paloiteltu meikkisieni (liukuvärjäykseen)
Pringles-purkin kansi (liukuvärjäykseen)

6 kommenttia: