28. helmikuuta 2014

The 31 Day Challenge / Day 5

Miten blogitekstin ajastaminen oikein voi välillä olla niin äärimmäisen vaikeaa, vaikka suurimman osan ajasta se onnistuu moitteettomasti? Ärrinmurrin ja murrinärrin... Olin ajastanut teille postauksen tiistaiaamulle, mutta jokin pienessä päässä ilmeisesti vinksahti kalenteria kattoessa. Postauksen ajastin kyllä tiistaille, mutta ensi viikon tiistaille, en sille mikä jo meni... Parastahan on, etten edes huomannut kämmiäni ennen kuin äsken aloin ihmettelemään, miksi kyseinen postaus on yhä ajastettuna, eikä julkaistuna niinkuin pitäisi. Onhan helmikuu ja maaliskuu melkein sama asia, vähän niinku joulu ja juhannus? Jos kaikesta pitää hakea positiivisia puolia, niin onpahan nyt ainakin muutama postaus valmiina odottamassa julkaisua :) Toki, jos onnistun kämmimään uusiks samalla tavalla, niin niiden julkaisua saatte odottaa... No, ehkei tätä taas ihan hetkeen tapahdu, sillä luulen kattovani päivämäärät ainakin hetken aikaa hyvinkin tarkasti. Nyt esittelen teille kynsilakkojen sijaan seuraavan haastepäivän kynnet. Ne lakat joutaa julkaista myöhemminkin, mutta haluan haasteen etenevän!

Tänään on siis haasteen  viides päivä ja vuoronsa saavat siniset kynnet.

Alkuviikosta lajittelin lakkojeni swatchtikut uudelleen. Kuten varmaan moni muistaa mulla oli hetki sitten menossa lakkojen tikutusprojekti, joka laiskuuttani venyi vähän turhan pitkäksi... Lopulta kaikki lakat oli swatchattu ja lajiteltu renkaisiin. Vähän reilu viikko sitten hain postista Color Clubin kynsilakka setin, jonka jälkeen aloin miettiä et voisin siirtää käyttämättömien lakkojen tikut erilleen muista. Kynsilakat mulla majailee kaikki samassa laatikossa. Noh, toteutin tämän ja yllätyin jälleen. Luulin, että mulla ois ehkä joku parikymmentä käyttämätöntä kynsilakkaa ja ihan korkeimmillaankin vähän vajaa 30. Arvaatteko paljon niitä käyttämättömiä oli? Monissa blogeissa on syntipurkki tai vastaava, mulla se taitaa sit olla mustarengas, mustarinkula, syntirengas, syntirinkeli tai syntirinkula. Katotaan mikä noista jää käyttöön, tähän mennessä oon käyttänyt tästä pahamaineisesta mustasta korviksesta kaikkia nimiä. Niitä käyttämättömiä lakkoja oli muuten 53, joten tähän lakkaukseen piti ehdottomasti saada lakka tai pari käyttämättömistä. Ja nyt niitä on enää 52! Wohoo..... 

Hupsista hei, syntiset ilmottautuvat!

Hyppysiin tarttui Color Clubin Bright Night, jonka ympärille aloin lakkausta rakentamaan. Bright Night on ihan älyttömän upea kynsillä ja oon sitä monesti ihastellut pullossakin useammin kuin kerran tai pari. Nyt ihmettelen vaan, että miksen siis oo käyttänyt sitä jo aiemmin? Tämän lisäksi päätin haluta kokeilla viime huutiksesta ostamaani MoYoun XL-laattaa. Kerrankin laatta, jonka kuviot on mun kynsille liian isoja, eikä liian pieniä! Koko kynnen kuvioiden leimaaminen on vielä hieman hakusessa, sillä siitä mulla ei oikeastaan harjoitusta ole. Tai oonhan mä useita eri leimoja kynsille kokeillut, mutta ne on lähes aina ollut liian pieniä ja siksi käyttökelvottomia. Nyt siis vaan paljon treeniä, niin ehkä tääkin joskus luonnistuu :) Leimaaminen ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä, kun kynnen kärki jäi löllöstä huolimatta leimaamatta. Hupsista, ongelma oli kuitenkin ratkaistavissa helposti suorakaide stampperilla ja uudelleen leimaamisella. Onnekseni laatan kuvioin sattui olemaan korjausleimaukseen soveltuva ja lopputuloksesta ei nopeasti katsottuna huomaa, mikä kuvioista on jälkikäteen leimattu. Lisäksi muutamasta kohdasta puuttuu pieni pala, mutta ei sitäkään kaukaa katsottuna huomaa. Täytyy sanoa, että Bright Night toimii myös leimaamisessa oikein hyvin :) Peukusta ja nimettömästä tulee mieleen kiinalainen posliini, arvatkaa vaan onko tehny mieli kiinalaista?Tän lakkauksen huono puoli on se, että mun on oikeasti tehnyt mieli kiinalaista viimeiset viis päivää eli koko sen ajan minkä lakkaus on kynsillä ollut.... Toinen huono puoli on tuo Bright Night ja kamera, ne ei tuu toimeen keskenään mun kuvaustaidoilla. Mutta toisaalta, suunnilleen samalle se näyttää mun kuvissa kuin pikagoogletuksella löytämissäni swatcheissa. Todellisuudessa lakka ei oo kynsillä ihan noin kirkas, kuin kuvat antaa ymmärtää. Zoyan alla on muuten kaksi kerrosta Bright Nightia. Nyt taidan lähteä kokeilemaan postauksien ajastamista, katotaan josko seuraava postaus saadaan julki ennen juhannusta mun taidoilla? ;)Käyttämäni lakat: 
Lumene Natural Code - Base & Top Coat
Color Club - Bright Night
Gina Tricot - White
Zoya - Dream
Color Club - kirkas päällyslakka
Seche Vite

Muut käyttämäni leimaustarvikkeet:
MoYou XL-leimauslaatta PRO Collection 11 
XL-stamper aka löllö
Suorakaide stamper

2 kommenttia: