6. maaliskuuta 2014

Color Club Untamed Luxury Diamond Collection

Päädyin hetken mielijohteesta tilaamaan Facebook kirpan kautta Color Clubin Untamed Luxury Diamond -setin. Mikään kokoelman lakoissa ei oo sellainen, mitä normaalisti käytän, mutta jokin tuossa aiheutti sellaisen pakko saada -fiiliksen. En vaan vieläkään oikein tiedä, että mikä. Ei se mikään yksittäinen lakka ollut, vaikka netin swatch kuvien perusteella suosikiksi noussut Red Velvet lunastikin paikkansa kokoelman mieleisimpänä lakkana myös swatchatessa itse. Kaikesta huolimatta oon äärimmäisen tyytyväinen, että hankin nää lakat itselleni. Kiitos siis jälleen Katalle, jonka kautta oon ennenkin Color Clubeja hankkinut! :)

Resort To Red & Snakeskin

 Jos ihan tarkkoja ollaan, niin Google kertoo Untamed Luxury kokoelman olevan kaksiosainen. Toinen kokoelmista kantaa nimeä Indulgence ja toinen on tää mulla oleva Diamond. CC:n Untamed Luxury Collection on itseasiassa syksyllä 2010 ilmestynyt kokoelma, joten siitä syystä lakkojen tumma värimaailma. Tykkään kyllä ainakin googlailemieni swatch kuvien perusteella myös Indulgence:sta, jopa enemmän kuin tästä Diamond Collectionista. En kyllä oo selvittänyt (ainakaan vielä), että saisiko sitä vielä jostakin....

De-Luxe-Cious & Ms. Hautie

Diamond Collection sisältää lakat De-Luxe-Cious, Ms. Hautie, Red Velvet, Untamed Luxury, Resort To Red, Snakeskin ja Covered In Diamonds. Seitsemän lakkaa, joista tikuttaessa ei mitään katastrofaalista ollut havaittavissa. Muutamaan lakkaan jäi herkästi siveltimen vedot, mutta jää vielä nähtäväksi miten käyttäytyvät kynsillä. Googlaamieni swatch-kuvien perusteella vain Ms. Hautie epäilyttää, mutta swatchatessa päästin jo puolittaisen helpoituksen huokauksen. Kokonaan en vielä uskalla huokaista, ennen kuin näen miten lakka käyttäytyy kynnellä. Osassa googlailemissani Ms. Hautie nimittäin muistuttaa hieman China Glazen pahamaista Crinkled Chrome -kokoelmaa ilman tikkuja... Tästä ChG:n kokoelmasta oon avautunut myös Facebookin Kynsikoristelut ryhmässä, jossa jaoin kaikille mielipiteeni noista lakkojen swatcheista. Oma kohtaista kokemusta niistä ei ole ja toivottavasti ei koskaan tulekaan. Crinkled Chrome nimittäin on tuonut mulle heti ensimmäisistä swatcheista alkaen mieleen sen, että joku on kaatunut metsässä ja sen jälkeen päättänyt lakata kynnet. Ja niin, että kynnet on lakkausvaiheessa olleet täynnä roskia. Hyrrrr..... Järkyttävää, sanon minä! Swatchatessani Ms. Hautieta kaksi kerrosta, en ainakaan vielä saanut tätä metsä efektiä esille. Onneksi! Lisäksi tästä puuttuu ne mua kauhistuttavat tikkuglitterit, kiitos siitäkin.

Red Velvet & Untamed Luxury

Oon kuitenkin innoissani näistä lakoista, vaikka sotivatkin värimaailmaltaan tätä mun keväisen hempeää mielialaa vastaan. Muutama hassu kinos siellä täällä ja useammassa puussa ja puskassa oon bongannut koulumatkalla myös lehtien silmuja! Linnutkin on jo pitkään visertänyt, joten kevät alkaa olla täällä. Vielä, kun saatais sitä aurinkoa tuon harmaan tilalle. Itseasiassa kohta on jo kesä. Sananlaskuhan sanoo, että kuu kiurusta kesään, västäräkistä vähäsen, pääskysestä ei päivääkään. Ja tiistain Hesarissa kerrottiin, että ensimmäiset kiurut on jo bongattu. Eli kesä on maaliskuun loppuun mennessä tosiasia. Noh, ehkä se on vähän liioiteltua... :D

Covered In Diamonds

2 kommenttia:

  1. Oi miten kivoja uusia kavereita sulla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa vaan, ootanko jo päästä testaamaan noita kynsille :D Harmi vaan, et ne on noin tummia ja omat ajatukset alkaa olla enemmän kesäisissä lakoissa.

      Poista