8. maaliskuuta 2014

Hiljaa hyvä tulee

Blogissa on jo jonkun aikaa ollut kynsien osalta melko hiljaista ja valitettavasti hiljaisuus tulee jatkumaan. Näillä näkymin jopa pahenemaan. Enkä muuten tykkää yhtään :( Mulla on ollu viimeset pari viikkoa melko pahat selkäkivut, joten en oo pahemmin kynsiä kärsinyt lakkailla. Illalla koulupäivän jälkeen ei oo tullut kysymykseenkään enää alkaa lakkaamaan kynsiä, koska kaikessa yksinkertaisuudessaan istuminen sattuu liikaa. Kynsien lakkailu on pitänyt siis viime aikoina jättää vapaapäivälle, jotta yhden lakkauksen tekoon on voinut käyttää koko päivän. Nyt selkäkivut on kuitenkin pahentunut sen verran lisää, että päätin kynsien saavan jäädä toistaiseksi ja keskityn selkäni kuntouttamiseen. Palaan rakkaan harrastukseni pariin sitten, kun saan kropan suostuteltua jälleen yhteistyöhön. Toivottavasti se tapahtuu pian.

Lisäksi onnistuin tällä viikolla viipaloimaan sormiani luentolehtiöllä melko pahasti ja mun tuurilla haavat tulehtuivat. Tietenkin ne on vielä vasemmassa kädessä, joten valokuvia en kyseisestä kädestä muutenkaan tällä hetkellä viitti ottaa. Onneks tulehdus näyttää hiljalleen helpottaneen eli tässä asiassa sentään on jo valoa nähtävillä :) 

Tällä hetkellä mulla on luonnoksissa vielä kahdet kynnet, jotka aion teille esitellä jossain vaiheessa.
Toisista oon kirjoittanut postausta nyt kolme päivää ja edelleen puuttuu kuvat. Jospa huomenna sitten saisin vaikka siirrettyä ne koneelle ja käsiteltyä ennen blogiin laittoa... En kuitenkaan nyt ota stressiä asiasta, teen sen sitten kun kykenen ja jaksan. Koska lakkaustahti on viimeiset pari viikkoa ollut jo yhdet kynnet per viikko, niin oon etsinyt vaihtoehtoisia postausaiheita. Siitä johtuen oon viime aikoina testaillut käsirasvojani, joten voisin kuvitella saavani niistä lähiaikoina jonkinmoisen rustauksen aikaiseksi. 

Podetaan siis kynsimasennusta nyt oikein urakalla, mutta siitä syystä ettei kynsiä pysty lakkaamaan. Tällä hetkellä kynsillä on musta-valkoinen lakkaus 31 päivän haasteen mukaan, mutta mieli tekis jotain kirkkaita värejä kynsille. Etenkin kun muiden blogit pursuaa kaikkia kivoja lakkauksia. Oon kateellinen. Valitettavasti nuo haavat on sen verran lähellä kynsiä, että näillä lakkauksilla aion olla niin kauan ennen kuin haavat umpeutuu. Teki viimeks sen verran pahaa poistaa lakkoja, vaikka haavat olikin suojattu. Jostain välistä sitä kynsilakanpoistoainetta silti onnistui valumaan ja kirvely oli kovaa. 


Hyvää naistenpäivää kaikille naisille, jotka tätä sattuvat lukemaan! :) Toivottavasti ootte hemmotelleet itteänne kunnolla myös tänään. 

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat selän pian kuntoon! Paranemisia ja jaksamisia sinne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä tässä jo parempaan suuntaan mennään, kun istumiset vähennetty ihan minimiin ja fyssarin jumppaohjeiden mukaan hoitanut selkää useamman kerran päivässä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Paranemaan päin ollaan jo, ainakin toivottavasti :)

   Poista