28. maaliskuuta 2014

Something blue

Riitääkö jos sanon, että fail?!
Nää lakkaukset ajoittuu jonnekin ehkä helmikuun puoleen väliin tai loppu puolelle. Arkistokamaa siis, jota en ensin edes meinannut julkaista. Sain eräänä iltana mahtavan ajatuksen kokeilla, että mitkä lakat sopii IsaDoran Pool Crushin kanssa... Jälkikäteen ajateltuna, ei ois kannattanut.


Tässä tapauksessa kaikilta kynsiltä löytyy ensin pari kerrosta Color Clubin Bright Night -lakkaa, mutta peukuissa ja pikkurilleissä taitaa olla peräti kolme. Nimettömässä Bright Nightin päälle levitin kerroksen Zoyan Dreamia, joka vaatii ainakin mun kynsillä alleen peittävämmän lakan. Etusormessa ja keskisormessa kynsillä on teipattuna IsaDoran Pool Crushia, alta pilkottaa siis BN. 


Ai mistä en näissä lakkauksissa pitänyt? Kokonaisuudesta. 
Tai siitä, että unohdin unissani laittaa Pool Crushin alle Dream:ia. 
Tai siitä, että teippaukset ei oo tasaiset. 
Ajatuksena ihan kiva, mutta ei loppuun asti toteutettuna. Nää on kaukana siitä mikä mun visio oli, joten pettymys oli melkoinen, kun valmiita kynsiä katselin. Taisin näitä kynsiä pakon edestä tuijotella päivän verran, sitten en enää kestänyt ja lakkaus meni vaihtoon. Nyt reilua kuukautta, ehkä jopa puoltatoista, myöhemmin tää lakkaus näyttää kuvissa melkein kivalle. Tai ainakin huomattavasti paremmalle, kuin muistan sen kynsillä näyttäneen. 

Hassua sinänsä, että miten paljon tätä lakkausta inhosin, sillä tykkään näistä kaikista lakoista. En vaan tykkää niistä yhtä aikaa kynsilläni, joten samaa virhettä tuskin tullaan näkemään (tai ei ainakaan ihan heti). Mutta joskus pitää epäonnistua, koska sit muistaa taas miten kivaa on onnistua. 


Käytetyt lakat:
Lumene Natural Code - Base & Top Coat
Color Club - Bright Night
Zoya - Dream
IsaDora - Pool Crush
Seche Vite

2 kommenttia:

 1. Pöh, tykkään näistä :)
  Tuo Dream on jotain niin ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dream on ♡ Mä en jostain syystä viihtynyt näissä kynsissä ollenkaan, mut kai se on taas se kuuluisa itsekriittisyys!?

   Poista