2. maaliskuuta 2014

Varastot tyhjiksi -haaste: Toinen kuukausi

Kaksi kuukautta takana tätä haastetta ja kaappien purkkimäärä tuntuu vakiintuneen... Sain kyllä kuukauden aikana muutaman putelin tyhjäksi, mutta Prahan reissu romutti myös tätä ostamattomuus päätöstä. Saatoin hieman hullaantua ja tuhlata rahaa kosmetiikkaan..... Tässä kuussa takapakkia tuli siis melkoisesti. Hups!Tässä kuussa siis sain tyhjäksi yhden aloe vera -geelin, Lorealin hiusten muotoilusuihkeen ja Diesel Loverdose Tattoo -hajuvesinäytteen. Lisäksi suihkun lattialla pönöttää tyhjillään yksi kappale Gillette Satin Care -sheivausgeeliä, mutta en muistanut sitä valokuvaan napata. Ja laiskana en jaksa enää ottaa uutta valokuvaakaan, kun kuvatt tuli jo siirrettyä koneelle ja blogiin :)


Praha tosiaankin hullaannutti mut ja päädyin ostamaan kaikenlaista. Sheavoide, mintulla höystetty huuliöljy ja tehovoide pienille naarmuille ja haavoille eucalyptuksen ja teepuuöljyn tuoksuisena. Kaikki nää on kyllä sellaisia, että tulee varmasti käyttöön. Itseasiassa tuota huuliöljyä jo kokeilinkin kerran.


Lisäksi ostin ihon kuorintaan Kuolleenmeren suolaa, kun edellinen alkaa olla vähissä. Peeling soap oli mielenkiintoinen uusi tuttavuus, vaikka palasaippuoita tulee käytettyä melko vähän. Pitäähän sitä kuitenkin kokeilla ja sen tuoksu on taivaallinen. Lisäksi ostin Mojiton tuoksuisen viilentävän geelin väsyneille jaloille. Ensimmäinen kokeilu on jo tehty ja nyt harmittaa, että ostin näitä vain yhden....

Lopputuloksena siis sain tyhjennettyä kolme täysikokoista ja yhden näytteen, mutta hankin tilalle kuusi uutta. Sisäinen hamsterini nosti tässä kuussa päätään, katotaan saanko sen nitistettyä vai jatkaako se eloaan saaden mut ostelemaan kaikenlaista uutta.
Hei selkäranka, missä olet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti