7. huhtikuuta 2014

Kiss Me Life!

Hahaa, otsikoiden aatelia. Jälleen kerran! Mistä tai miten te keskitte omat otsikkonne? Oon pohtinut kovasti, että mistä nää otsikot välillä päähän putkahtaa. En vaan oo vielä vastausta keksinyt ja ehkä jopa parempi niin. Tääkin otsikko vaan tuli jostakin, ei tarvinnut edes miettiä. Ja mitä sitä otsikkoa enää muuttamaan ja väkisin keksimään, kun joku pieni aivosolu sen mulle hopealautasella valmiina tarjoilee. Vaikka ajoittain ehkä olis syytä...

Mennään nyt aikajärjestyksessä vielä ja julkaistaan nää maaliskuun toiseksi viimeiset tekeleet ennen huhtikuun kynsiä :) Kyseiset kynnet tein miitin jälkeisellä viikolla ja näihin onkin käytetty vain miitistä saatuja/ostettuja lakkoja. Miitin jälkeen jatkoin siis edelleen vaaleanpunaisella linjalla, koska halusin kynsilleni arvontapalkintona olleen OPIn Kiss Me I'm Brazilianin ja kirppistelystä ostamani ChG:n Life Is Rosyn. En osannut valita lakkojen välillä, joten päädyin lätkimään ne kynsille yhdessä. Ja ei muuten kaduta!


Tykkäsin siis tästä lakkauksesta kovin. Tuli niin keväinen tai ehkä jopa kesäinen fiilis. Peukalossa ja keskisormessa komeilee siis Kiss Me I'm Brazilian ja jäljelle jääneissä kolmessa kynnessä Life Is Rosy. Kummastakaan lakasta mulla ei oo mitään valitettavaa, toimivat oikein moitteettomasti. Lakkakerrosten määrää en kuitenkaan voi enää kuin arvuutella, mutta luulen selvinneeni molemmissa lakoissa 2-3 kerroksella. Jos olisi ollut enemmän tai vähemmän, niin varmasti olisi jäänyt mieleen kerrosten määrä. Nyt se on päässyt unohtumaan... Koristeiksi kelpasivat erittäin nätit ja hyväkäytöksiset water decalit ja kukkien keskustaan kirkkaat strassit. Ainoa mikä jäi vähän harmittamaan oli keskisormeen valittu hieman liian pieni decal... Näillä kynsillä viihdyinkin sitten lähemmäs viikon :) 


Käytetyt lakat:
Essie - First Base
OPI - Kiss Me I'm Brazilian *
China Glaze - Life Is Rosy
Color Club - Kirkas lakka

Muut käytetyt tarvikkeet: 
Water decal (Y003)
Kirkkaat strassit

* Saatu maaliskuun bloggaajamiitistä CesarsShopin lahjoittamana. 

***

Postauksen linkit on ihan vaan teitä varten, en hyödy niiden klikkailusta millään tavalla!

4 kommenttia: