20. huhtikuuta 2014

The 31 Day Challenge / Day 8

Haasteen kahdeksantena päivänä on "metallic nails". 
Metalliset kynnet ei saaneet mua tarttumaan tällä kertaa metallisiin lakkoihin heti ensimmäisenä, vaan lähdin pohtimaan kemian alkuaineiden jaksollista järjestelmää. Tosin ulkoa tätä taulukkoa en enää osaa, joten Google on kaveri. Enkä kyllä osannut lukiossakaan kuin ne yleisimmät. Niitä muita varten oli sitten MAOL. 

Alkuainetaulukosta mun silmiin pisti muutama eri alkuaine. Ag eli hopea, Au eli kulta, Cu eli kupari. 
Lopulta päädyin sitten hopeaan. Todennäköisesti olisin sen valinnut ilman alkuaineen jaksollisen järjestelmän toljottamistakin. Mutta tulipahan kokeiltua tämäkin. 


Hopeiset kynnet on osittain kierrätetyt, sillä mä en halunnut pelkkää hopeaa kynsilleni. Sen lisäksi oli aika hieman kortilla, joten edellisen lakkauksen kierrättäminen oli luontevaa senkin takia. Pohjalle sai siis jäädä Sally Hansenin Taffeta kolmeen kynteen. Poistin lakkaukset vain molempien käsieni etu- ja keskisormesta.
Peukalon ja nimettömän teippasin ensimmäisenä ja päälle OPIn This Gown Needs A Crownia. Kerrankin voin olla varma, että alla oleva lakka oli täysin kuivaa! Haha :D Seuraavaksi lakkasin etu- ja keskisormet, joihin levitin ensin kerroksen Dependin hopeista, jotta OPIn TGNAC:tä ei tarvitse kerrostaa niin paljoa. Laitoin kuitenkin TGNACia kaksi kerrosta, jotta varmasti oli peittävää. Onneksi kyseinen lakka kuivuu nopeasti :) Alunperin myös pikkurillin kynnen piti saada sama käsittely kuin etu- ja keskisormen, mutta sitten olisi ollut jo liian hopeista. Näinpä päätin jättää entisen lakkauksen paikalleen ja levitin vain yhden kerroksen lisää Sally Hansenin Taffetaa.


Tässä vaiheessa olin jo tyytyväinen, mutta halusin kynsille vielä jotain. Koska sekä TGNAC että Taffeta ovat satiinipinnan jättäviä lakkoja, rajoittui koristeluvaihtoehdot aika paljon. En nimittäin halunnut päällyslakkaa. Lopulta silmiin hakeutui keittiön pöydällä pyörinyt kynsiliima ja päässä syttyi lamppu. Strasseja! Mulla kävi tuuri, sillä satuin omistamaan myös kahden sävyisiä violetteja strasseja, joista tummemmat olivat oikein passeleita tähän hommaan. Hopeisista valitsin sitten suunnilleen samankokoisen toverin. Tähän asti kaikki meni hyvin. Oikeastaan kaikki meni hyvin niin kauan ennen kuin aloin poistamaan lakkoja. Lakkojen poiston jälkeen päässä soi "popsi popsi porkkanaa, hampaita se vahvistaa...". Mun kynnet oli viikon aikana imeneet itseensä Taffetaa hieman enemmänkin ja päättäneet muuttua porkkanoiksi. Eivät sentään luumuiksi, kuten lakan väristä olisi voinut ennakoida. Hetken jos toisenkin olin jo tarttumassa itku kurkussa bufferiin, kunnes totesin että sekin ois ihan turhaa. Mulla on paikattuja kynsiä nyt sen verran monta, että buffaillaan kynnet sitten, kunhan paikoista on päästy eroon. Tuskin mä mitään ranskalaisia manikyyrejä näiden muotopuolien kanssa kuitenkaan alan tekemään. Onneksi on kynsilakkaa, millä peittää porkkanat.
Nyt vaan leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!


Valitettavasti tää porkkana on luonnossa
vielä hieman enemmän oranssimpi.

Käyttämäni lakat: 
Essie - First Base
Sally Hansen - Taffeta
Depend - 223
OPI - This Gown Needs A Crown

Muut käytetyt materiaalit:
Strassit (hopea ja violetti)
Kynsiliima
Koristeteippi

8 kommenttia: