13. huhtikuuta 2014

Varastot tyhjiksi -haaste: Kolmas kuukausi

Aika lentää ja ensimmäinen neljännes kuluvasta vuodesta on taputeltu! (Ja kuun alkukin näyttää muuttuvan suhteelliseksi käsitykseksi...) Viime kuussa vaaka kääntyi taas enemmän käytön puolelle ja olin ostanut vain pakollisen. Tosin miitistä sain näytteitä ihan jonkin verran... Mutta ei kai niitä lasketa, kun en ole varsinaisesti niitä kaupasta ostanut?! Eihän?

Maaliskuussa mulla tyhjeni siis useampikin purnukka. Sain käytettyä peräti yhden kasvorasva näytteen, joka oli pahanhajuinen yövoide. Täysikokoisia tuotteita tyhjeni onneksi useampia. Palmoliven käsisaippua pääsi loppumaan, kuten myös Nivean Double Effect Eye Make-Up Remover -silmämeikin puhdistusaine. Lisäksi sain käytettyä L´anza Mint Revitalizer -hoitoaineen, joka tuntuu olleen avattuna pienen ikuisuuden. Hiuslakkoja ehdin kuluttaa kaksikin, toinen oli iso ja toinen pienempi matkakokoinen (Tigi Bed Head). Isomman vaan pistin niin varmaan talteen, että en kuvaushetkellä sitä kyennyt löytämään. Samassa jemma nimisessä paikassa majailee loppuun käytetty Nivean deodorantti. Ja tyhjeni lopulta se kuorintaan käytetty Premierin kuolleenmeren suolakin sekä Nivean Daily Essentials -kasvovesi. Toisin sanoen pääsin eroon kahdeksasta täysikokoisesta tuotteesta ja yhdestä näytteestä. Hyvä minä!  

Tyhjentyneistä purnukoista ne, jotka ei leikkineet kuurupiiloa.

Uusia kosmetiikkatuotteita ostin melko maltillisesti viime kuun totaalisen repsahduksen jälkeen. L´oréalin StudioLine Silk & Gloss-hiuslakka pääsi testiin, mutta täytyy myöntää, että hiuslakasta on tähän mennessä lähemmäs puolet jo kulunut. Ja yleensä mulla kestää yksi hiuslakka varmaan vuoden päivät... Hiuslakan lisäksi ostin Nivean Daily Essentials -sarjan kasvoveden, mutta tällä kertaa kuivalle iholle tarkoitetun. Edellinen oli normaalille iholle, joten nyt palaan omalle ihotyypilleni tarkoitettuun sarjaan. Ostin myös kaksi uutta dödöä, kun sattuivat sopivasti olemaan tarjouksessa lähikaupassa. Toinen on Rexona Tropical ja toinen Dove Natural Touch - Dead Sea Minerals. Toisin sanoen ostin vain tilalle uudet, kun entiset loppuivat.

Ja tässä ne ostetut.

Miitistä sain mukaani arvontapalkinnon muodossa Dr. Spillerin käsirasvan (30 ml) ja saman merkin kosteusvoiteen (5ml). Näiden lisäksi mulle kotiutui pino Dr. Hauschkan sekaiholle tarkoitettuja päivävoide näytteitä, ehkä jotain 15kpl? Näytteet varmaan tulee kestämään hetken aikaa, sillä mulla noita täysikokoisiakin rasvoja on ihan jonkun verran. Jos vaikka tästä eteenpäin aina reissuun muistaisi ottaa näytteitä, ainakin sen aikaa kun niitä riirrää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti