4. toukokuuta 2014

Minttu, mintumpi, mintuin

Mulla on aina mennyt kausittain värit, joista pidän. Kirkas limenvihreä on ollut lempparina sisustuksen yksityiskohdissa jo pari vuotta ja se jatkaa tällä paikalla edelleen. Kynsissä ja vaatteissa kaudet kiertää tiheämmin. Tällä hetkellä mun lempparit on paljon nähtyjen pinkin ja violetin lisäksi minttu. Jopa aiempi rakkausväri turkoosi alkaa olla uhattuna, kun minttu valloittaa mun sydäntä. Voisin lakata kynsiäni pelkästään noilla väreillä ihan koko ajan. 

Ostin vähän aika sitten Sissiltä KBShimmerin A Touch Of Glassin, ihanan indiemintun. Heti ostettuani kokeilin kyllä lakkaa ja viihdyin siinä useamman päivän, kuvia en kuitenkaan ottanut. Nyt kun kynnet on viilattu lyhyiksi, päädyin lakkaamaan sillä uudelleen ja tällä kertaa kuvaamaankin lopputuloksen. Tosin edellisellä kerralla A Touch Of Glass oli kynsillä ilman mitään koristeluja. Nyt sekin asia on korjattu.Nimettömän, keski- ja etusormen kynnet saivat pohjalle kaksi kerrosta Ginan Whiteä. Nimetön siksi, että meinasin siihen alunperin laittaa OPIn Solitairea. Ei taas mennyt niinkuin olin suunnitellut, sillä päätinkin kesken lakkauksen korvata Solitairen Ginan Shimmer Mintillä. Joten sain vielä hieman minttuisemmat kynnet kuin alunperin olin suunnitellut. Ehkä kokeilen tätä lakkausta uudelleen joku kerta myös Solitairen kanssa? Etu- ja keskisormen kynnet päädyin marmoroimaan. Kumpaakaan vasemman käden marmoroitua kynttä en uusinut, vaikka näteimmät kuviot jäi kuppiin eli onnistuin dippaamaan sormet kuvion viereen. Hupsista. Mutta onneksi kelpaavat tuollaisenakin :) Käsi ylös, joka osaa marmoroida ilman tuhotonta sotkua?! Neuvoja sotkuisuuden vähentämiseen otetaan vastaan. Lisättäköön, että en edes puhu kynsinauhojen ja sormien siivoamisesta, vaan siitä yleisestä sotkusta. Marmoroinnissa käytin kolmea eri lakkaa: Gina Tricot Shimmer Mint, Gina Tricot Turquoise ja Essence That's What I Mint!Koristelujen suhteen mulla löi jälleen ihan tyhjää. Olisin halunnut vaaleat, shamppanjan väriset strassit, mutta ei mulla sellaisia tietenkään ole. Näin ollen jouduin "tyytymään" hopeaan. Eipä kynnet sen suurempia koristeluja onneksi kaivanneetkaan, kun on nätit lakat pohjalla. Shimmer Mintin peittävyydestä en osaa sanoa mitään, kun pohjalla on kaksi kerrosta Ginan Whiteä. Mulla on myös swatch-tikut jälleen loppu (miten sekin on taas mahdollista?!) eli en osaa tikunkaan perusteella arvioida peittävyyttä. Ginan päälle kerrostin kuitenkin kaksi kerrosta Shimmer Mintiä. A Touch Of Glassia on peukalossa kaksi kerrosta ja pikkurillissä kolme, koska käsi tärisi sen verran pahasti kynsinauhoja siivotessa, että vein osan lakkauksesta mukanani.

Psssst.... 
Saatoin viimein antaa periksi ja liittyä Instagramiin. 
Vastarannan kiiskikin on nyt virallisesti mukana nykyajassa.
Katotaan miten tässä käy! 
Halutessaan mut löytää sieltä tunnuksella @operaatiokauniitkynnet.
Ainoa ongelma on, etten osaa Instagramia vielä kunnolla käyttää. Vinkkejä siis otetaan enemmän kuin mielellään vastaan! 


Käyttämäni lakat: 
Essie - First Base
Gina Tricot - White
Gina Tricot - Shimmer Mint
Gina Tricot - Turquoise
Essence - That's What I Mint!
KBShimmer - A Touch Of Glass
Seche Vite

2 kommenttia:

  1. Hienot kynnet. :) Ihanan värinen on tuo lakka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari! A Touch Of Glass ja Shimmer Mint on molemmat kauniita yksilöitä. Toisaalta taidan olla hieman puolueellinen sanomaan mitään, koska mun mielestä kaikki mintut on ihania :D

      Poista