20. kesäkuuta 2014

Kynsibloggaajien miitti 14.6.2014

Nyt kannattaa unohtaa kiire, sillä luvassa on erittäin pitkä postaus. Jopa mun kilometripostausten mittakaavassa tää on pitkä. Oikeastaan hyvin pitkä, joten suosittelen asettautumaan mukavasti sohvan nurkkaan ja nostamaan jalat ylös.Viime viikon lauantaina Helsingissä järjestettiin siis suuri kynsibloggaajien miitti. Viveka (Pitkät kynnet), Suvi (Passion for Nails) ja Hanna (Kynsipöllö kosmetiikkapuussa) olivat järkkäilleet miitin, jonne saapui yhteensä 22 bloggaajaa, järjestäjät mukaan luettuna.

Miittiaamu valkeni erittäin kiireellisenä, sillä herätyskellon soitua klo. 07.00 jouduin istahtamaan auton rattiin ja ajelemaan lenkin Katajanokalle. Toisella puolella Suomea asuvat vanhempani olivat olleet luonani yökylässä, sillä iskällä alkoi lauantaiaamuna kokous kahdeksalta Katajanokalla. Iskän kyyditsemisen jälkeen saavuin takaisin kotiin ja jatkoin kynsien lakkailua. Kynnet tulen esittelemään blogissa myöhemmin, joten niistä en aio tarinoida sen enempää :) Kynsien tekemisen lisäksi piti valita vaatteet ja pukeutua, käydä suihkussa, laittaa hiukset, meikata, pakata käsilaukku ja tietenkin kirjoittaa essee loppuun ennen illan deadlinea.... Kaiken muun ehdin ihme kyllä tehdä, mutta esseeseen vaadituista viidestä sivuista sain kirjoitettua vain kaksi ja loput jäi seuraavalle päivälle.

Miittiin saavuin tällä kertaa yhdessä Miljan kanssa, joten nyt ei tarvinnut jännittää ihan niin paljoa! Oikeasti on navigaattorin ansiota, että ylipäätään löydettiin perille. Osasimme jäädä bussista oikealla pysäkillä, mutta hetken aikaa puhelimesta Reittioppaan karttaa tutkailtuamme valitsimme molempien mielestä oikean suunnan. Muutaman askeleen talsittuamme mulla välähti ja päätin laittaa navigoinnin päälle, jotta ei tarvitse koko ajan karttaa tihrustaa. Onneksi laitoin, sillä me oltiin menossa ihan väärään suuntaan...Miittipaikalle saavuttuamme teimme itsellemme nimilaput, joissa luki oma nimi ja blogi. Näin muiden me huonomuistiset saamme apua nimien muistamisessa ;) Viimeisiä osallistujia odotellessamme meille tarjoiltiin alkumaljat ja pientä naposteltavaa, jonka jälkeen olikin hetki aikaa tutustua muihin ja kuvailla esimerkiksi ruokapöytää. Tai vaihtoehtoisesti swatchaamaan kynsilakkoja, kuten Milja. Jälleen kerran miittipöytä notkui mitä erilaisimpia herkkuja ja epäilyksistäni huolimatta pöydässä oli paljon sellaista, mitä myös minä pystyin syömään! Aivan mahtavaa, sillä miittiin ilmoittautuessani en vielä tiennyt mitä kaikkia ruoka-aineita joudun miitin aikana välttelemään. Enkä tietenkään ollut ilmoittanut muutoksista järjestäjille. Ennen kuin pääsimme hyökkäämään herkkuja notkuvan pöydän ääreen me teimme pienen esittelykierroksen, jossa jokainen esitteli itsensä ja bloginsa nimen. Moni blogi sai nyt kasvot, mahtavaa! :) On jotenkin ihan erilainen fiilis lukea blogeja, kun on saanut edes muutaman sanan jutella kirjoittajan kanssa.

Kuva: Tanja Karthaus
 Ruokailun ohessa saimme tutustua toisiimme, sikäli mikäli nyt syömiseltä ehti jutustelemaan ;) Raikastamo tarjosi maistiaisiksi pullollisen Kola-luomulimonadia ja mielestäni luomu Kola kuulosti jännälle. Mielenkiinnolla siis maistelin limpparia. Paahdettu sokeri antoi limppariin maun, joka ainakin itselleni toi mieleen kolakarkit! Tätä sitten analysoitiin muiden bloggaajien kesken enemmän ja vähemmän. Ufo Shot tarjosi meille Ufo Shotteja, josta meille tehtiin boolia.Miitissä oli myös tietovisa ja meidät jaettiin järjestäjien toimesta viiteen ryhmään. Oma ryhmäni eli kakkonen on ykkönen lähti tietovisaan rennon letkeällä asenteella. Vastauksiin kehittelimme kaavaa, jonka mukaan yritimme vastailla kysymyksiin. Useamman kerran päätimme kaavan mukaan vastauksen ennen kuin edes olimme kuulleet seuraavaa kysymystä. Harmi vain, että välillä tiesimme vastauksia ja siksi kaavasta oli poikettava... Ens kerralla sitten! Kiitos kuitenkin HeidilleDimavarienille ja Sofialle, vaikka taidettiinkin jäädä toiseksi viimeisiksi. Oli meillä sentään kivaa!

Kuva: Tanja Karthaus
Lisäksi olen varma, että voittajat ottivat joukkoonsa yhden lisäjäsenen: Googlen! ;) Ei kukaan voi muuten saada oikein yhdeksää vastausta kymmenestä? (Toisaalta, kaikki kynsiin liittyvä on mystistä ja en ihmettelisi jos tähänkin visaan olisi planeettojen, kuiden ja tähtien asennot vaikuttaneet...) Ja koska ollaan miitissä, niin onhan se vaarallista jos iskisi nälkä. Näin ollen tietovisan jälkeen oli aika rynnätä kuvailemaan herkkupöytää ja sen kruununa ollutta täytekakkua. Kuvaussession jälkeen saimme jälleen täyttää vatsaamme, nyt siis herkuilla. Marsispossu oli leiponut ja suunnitellut nimenomaan juuri meidän miittiimme soveltuvan täytekakun. Ainakin allekirjoittaneessa kakku aiheutti ihastusta jo pelkästään ulkonäkönsä takia, sillä olihan se kaikessa yksinkertaisuudessaan upea!Lisäksi kakku maistui taivaalliselle. Ehdottomasti upein ja parhaimman makuinen täytekakku, mitä olen koskaan syönyt. Täytteenä tässä jumalaisessa kakussa oli raikas mango-passion mousse ja päällä sokerimassaa. Mun ylistyssanat ei riitä kuvailemaan tätä kakkua, joten voitte vapaasti keksiä itse lisää.Jossain vaiheessa kipaistiin myös ulos ottamaan perinteinen kynsikuva. Meitä oli niin monta, että meinasi hieman olla ahdasta...

Etsi kuvasta Pauliina. Kuva: E-S / Embosnails!
Kynsikuvien jälkeen oli aika ottaa ryhmäkuva meistä kaikista ja menimme pienen tuumailun jälkeen talon eturappusille nappaamaan koko konkkaronkasta yhteiskuvan!

Kuva: Tanja Karthaus
Kuva: Tanja Karthaus
Illan aikana meille myös jaettiin goodie bagit eli miittikassit ja kirpistelläkin ehdittiin tovi jos toinen.

Kuva: Tanja Karthaus
Miittikassin sisällöstä en sen enempää mainitse, sillä siitäkin on tulossa oma postauksensa. Sen verran mainittakoon, että miittikassin lisäksi saimme OPIn seinäkalenterit kuluvalle vuodelle sekä Cloettan karkkipussit.Miitissä meillä oli myös mahdollisuus kokeilla Consult Ladyn omaa Lumoava Lady suolakuorintaa. Tykkäsin! Kuorinnan jälkeen käsistä tuli mukavan pehmeät ja niitä tulikin siliteltyä hetken aikaa ihastuneena. Kuorinnan jälkeen käsien piti tietenkin saada kosteutusta, joten kaivoin käsilaukustani hajusteettoman Favoran käsirasvan. Jotenkin siinä sitten kävi niin, että me Shinyn kanssa rasvasimme ensin kätemme tällä hajusteettomalla käsirasvalla ja sitten lisäsimme miittikassista saatua kosteusvoidetta hieman tuoksua tuomaan. Eikös tää oo ihan yleinen tapa muillakin? ;)

OPIn maahantuojalta eli Bm Internationalilta Viola kävi myös juttelemassa kanssamme. Jutustelu hänen kanssaan oli rentoa ja saimme esittää hänelle kysymyksiä. Saimme myös kuulla, mitä he ovat suunnitelleet bloggaajien iloksi tulevaisuuteen. Voin kertoa, että suunnitelmat kuulostivat ainakin minusta erittäin mielenkiintoiselle! Tarkempaa infoa odotellessa :) Lisäksi Viola halusi tietää hieman bloggaamisesta ja kynsimiiteistä, joten pääsimme kertomaan hänellekin jotain.Violan käynnin jälkeen oli taas pienen huikopalan aika ja söimme ranskalaisia ja lihapullia sekä coctailpiirakoita. Ajattelimme vain varmistaa, ettei nälkä yllätä kesken illan... Hiljalleen kellon kolahdellessa etiä päin oli aika siirtyä Namuun. Kaikki eivät sinne kuitenkaan lähteneet, sillä joillakin oli edessä vielä hieman pidempi kotimatka. Ehkä sitten ensi kerralla?Namu oli sponssannut meidät jonon ohi ja ilmaiseksi sisään, joten siirtyminen baariin oli melko sujuvaa. Hisseistä ulos astuessamme meitä oli odottamassa oma houst, joka ohjasi meidät ensin narikkaan ja sen jälkeen meille varattuun loossiin. Loossimme sijaitsi lämmitetyllä terassilla, josta oli näkymä suoraan Rautatieasemalle. Istuuduttuamme oman pöydän ääreen saimme talon puolesta vielä alkumaljat. Houst myös huolehti meistä illan ajan. Hän kävi korjaamassa tyhjät lasit pois ja otti vastaan ryhmätilauksemme, joten baaritiskille ei välttämättä tarvinnut lähteä koko illan aikana.

Allekirjoittanut, Viveka ja Milja Namussa. 
Loppuun todettakoon, että meillä oli aivan mahtava miitti! Oli ihanaa saada tutustua uusiin kynsihöperöihin ja jutella useiden erilaisten, mutta silti jotenkin niin samanlaisten ihmisten kanssa. Tunnelma miitissä oli melko rento ja iloinen, naurua ja juttua riitti hyvin koko illalle. Toki alussa ainakin jännitti! Kynsimiittien ilmapiiriä on vaikea kuvailla, se pitäisi päästä itse kokemaan. Mun ilta oli jälleen oikein onnistunut, kiitos siitä jokaiselle paikalla olleelle.
Toivottavasti tavataan vielä uudelleen! ♥
Harmittamaan jäi vain se, etten kaikkien kanssa ehtinyt jutella läheskään niin paljoa kuin olisin halunnut.
Kaunis kiitos myös miittiämme sponsoroineille yrityksille!

Loppuvinkkinä kerrottakoon, että loimme oman #kynsimitti14 tagin Instagramiin ja sieltä on mahdollista käydä kurkkimassa lisää kuvia päivästä.


Muut mukana olleet bloggaajat: 

Viveka / Pitkät kynnet
Sigi / ZigiZtyle
Kaisa / kynsisirkus
Shiny / Shiny Nail Art
Prunella / 40 kynttä
Vanquish / Rakkaus kynsiin
Sofia / Alakynnessä
Xalla / Nails by Xalla
Veera / Life & Nails
Dimavarien /  40 kynttä
Miracle / Miracle's Nails
E-S / Embosnails!
kittyhc / Kitty Has Claws
Armi / Couleurs
Anniina / Tiny Nail Design
Marina / Dioriina

***

Linkit ovat ihan vain teitä varten ja en hyödy niiden klikkailusta millään tavalla!

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä aivan super mahtava miitti! Kiitos vielä seurasta ja ihana postaus! <3 ...Kyllä me nää käsivoidekikat hanskataan kato ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itselles ♡ Kaks viisasta päätä kun lyö yhteen, niin ei ideat voi olla kuin mahtavia! ;) Koskee näköjään myös käsirasvoja.

   Poista
 2. Google was not with us!! ;-D

  Oli hauska nähdä sutkin miitissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ehkä mä uskon teitä nyt sit ;) Oli kyllä mukava nähdä! :)

   Poista