29. kesäkuuta 2014

Muuttumisleikkiä

Makaan tällä hetkellä kipeenä kotona, joten ylimääräistä aikaa löytyy. Tähän mennessä oon lukenut (tai ainakin silmäillyt) kaikki rästissä olleet muiden bloggaajien postaukset, joita olikin kertynyt yli 300 lukematonta. Lisäksi oon kirjoittanut useamman postauksen itse odottamaan julkaisua :) Lopulta sitten myös hyökkäsin blogin ulkoasun kimppuun, sillä mua on jo jonkin aikaa siepannut tekstin hieman epäselvä fontti. Muuten entinen fontti oli kiva, mutta ajoittain puuttuvat tai epäselvästi näkyvät ä:n ja ö:n pisteet ketuttivat. Lisäksi musta-valkoinen tausta tuntui liian sykältä. Mikäs sen parempi kuin pistää tuulemaan ja raikastaa ulkoasua hieman. Tosin nyt vielä mietin, että onko ulkoasu vieläkin tunkkainen värimaailmaltaan. 

Joitakin muutoksia on vielä tulossa, sillä esimerkiksi banneri on vaan väliaikainen. Lähinnä opettelin kyhäämään kasaan edes jotakin, jotta saan harjoitusta sen oikean tekemiseen. Joitakin pieniä muutoksia on vielä tulossa, sillä haluan sivupalkkiin some-nappulat ja muuta pientä. 

Ja nyt annan pallon teille! Risut ja ruusut ovat tervetulleita ulkoasua koskien, jotta saan muokattua blogin ulkonäön sekä itseäni että teitä lukijoita miellyttäväksi. Tehän mun postauksia joudutte lukemaan ja siten myös ulkoasua tuijottamaan. Toki tiedostan, että kaikkia miellyttävää lopputulosta ei taida olla mahdollista saada aikaiseksi. 

Millaisia muutoksia sinä haluaisit blogin ulkoasuun tehtävän? 

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä sulla on tässä kivan selkee ulkoasu, tee vaikka joku makee banneri vielä! :) Paitsi muistan ku viimeks väsäsin omaa banneria otsasuoni tykyttäen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, banneri on tulossa kuhan saan kaiken toimimaan niin ku mielessäni sen nään :D Eli voi hetken kestää....

      Poista