10. kesäkuuta 2014

Varastot tyhjiksi -haaste: Viides kuukausi

Blogissa ei viime aikoina oo elämää oikeastaan ollut ollenkaan, sillä toukokuussa julkaisin huimat kaksi postausta ja tässä parhaillani rustaan kesäkuun ensimmäistä. Mukava kuitenkin oli huomata, että muutama uusi lukija on löytänyt tiensä tänne hiljaiselon aikana :) 

 Mulla on vielä kesäkurssien kohdalla paljon tekemistä, joten tää viikko menee vielä niitä ahertaessa. Ja ensi viikolla pitäisi rustata muutama rästinä roikkuva liikunnan essee. Itseasiassa tälläkin hetkellä pitäisi olla kirjoittamassa kymmenen sivun esseetä varhaisesta puuttumisesta ja ehkäisevästä lastensuojelusta, mutta mitenkäs taas kävi. Ehkä mä sit huomenna raadan sen esseen parissa, kun on lyhyt työpäiväkin... Voin kuitenkin jo nyt luvata, että hiljaiseloa blogissa ei tule enää kestämään kuin viikon, korkeintaan kaksi. Sitten on kouluhommat sillä mallilla, että välillä voin jo tehdä muutakin!  

Instagramiin oon päivitellyt kuvia sekä kynsistä että kaikesta muusta mahdollisesta tässä viime aikoina aktiivisesti. Siellä mua seuraavat on jo saaneet hieman esimakua siitä, mitä tulen sitten blogissa esittelemään. Julkaisemattomia kynsiä on paljon ja pikaisesti instasta laskettuna ainakin yhdeksät kynnet olisi luvassa, koneella pitäs lisäksi olla vielä muutamia ajalta ennen Instagramia. Urakkaa siis riittää, mutta en valita! :) On tätä kaivattukin. Kynsien lisäksi tulossa on postausta ainakin kynsibloggaajamiitistä, johon olen osallistumassa. Kynsihörhöt tapaavat tulevana viikonloppuna Helsingissä eli ensi viikon aikana yritän siitäkin ehtiä rustailemaan sanan jos toisenkin. 

Mutta nyt jos sitten mentäisi siihen päivän aiheeseen eli Varastot tyhjiksi -haasteeseen. Toukokuussa ostin OPIn ystävämyynnistä White Tea Mask kosteuttavan naamion ja Green Tea Soak pehmentävän käsi- ja jalkakylvyn. Niistä voi halutessaan käydä kuvan kurkkaamassa mun edellisestä postauksesta. Lisäksi ostin Lumene Beauty Base Matifying and Retexturizing Primerin eli meikinpohjustus voiteen. OPIn tuotteet olivat kyllä taas melkoinen heräteostos ja ostinkin ne mentaliteetilla "mutta ku nää on halpoja". 

Tässä kuussa tuli käytettyä loppuun muutama tuote, joten puntit menee melko tasan. Yksi loppuun käytetyistä oli yllä mainittu Lumenin Primer ja sen lisäksi kulutin Dermosilin Omenan tuoksuisen käsisaippuan ja Nivean Soft -kosteuttavan voiteen. Ei kovin paljoa, mutta sentään jotakin. Mielenkiintoista onkin nähdä, että tuleeko jossain vaiheessa vastaan kuukausi, jolloin en saa käytettyä loppuun yhtäkään kosmetiikkaan liittyvää tuotetta? 

Ne loppuneet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti