23. heinäkuuta 2014

Grass is Lime Greener

Grass is Lime Greener saapui mun luokseni eräänä kesäkuisena päivänä kimppatilauksen yhteydessä. Olin alunperin innoissani China Glazen uudesta kevätkokoelmasta, mutta City Flourish -kokoelman lakat saivat monilta bloggaajilta murska-arvioinnit koostumuksensa takia. Sen seurauksena päätin olla tilaamatta näitä lakkoja, sillä koin pärjääväni ilmankin. Jossain vaiheessa suomalaisissa blogeissa Grass is Lime Greener alkoi hyppiä silmille useammaltakin taholta ja aloin uudelleen miettiä päätöstäni. Sillä olihan se kaunis! Aikani asiaa pohdittuani huomasin ajatuksen 'haluan tuon lakan' muuttaneen muotoaan, uudistettuna tämä ajatus oli 'tarviin tuon lakan'. Lopulta sitten kasasin rohkeuteni ja tilasin tämän paljon puhutun neonvihreän.


Olin henkisesti valmistautunut sutimaan kynsilleni vähintään viisi kerrosta raidoittuvaa ja kaikin tavoin huonosti levittyvää lakkaa. Ilokseni sain kuitenkin huomata, että selvisin vain kolmella kerroksella! Kyllä, lakka raidoittui jonkin verran lakatessani, mutta odotuksiini nähden se oli oikein kelpo tapaus. Ja raidoittumistakin sai vähennettyä tarkalla lakkaamisella eli pyrin olemaan vetämättä siveltimellä kovin montaa kertaa samasta kohdasta. Alle en myöskään neonlakoille tyypilliseen tapaan sutinut valkoista lakkaa, vaan halusin nimenomaan nähdä Grass is Lime Greenerin käytöksen ja peittävyyden suoraan aluslakan päällä. Etusormessa ja pikkurillissä on muuten IsaDoran Diamond Crushia, jota lakkasin 2-3 kerrosta. 


Grass is Lime Greener tuo ainakin itselle enemmän mieleen pastellin vihreän, kuin perus vihreän neonin. Värinä siis oikein uniikki ja upea! :) Tää lakka saa ehdottomasti jäädä Helmeriin, sillä se on niin erilainen kuin muut omistamani vihreät lakat. En muuten osaa käyttää vihreitä kynsilakkoja, mutta ostelen niitä siitä huolimatta. Yleensä en saa vihreitä ostoksia koskaan edes kynsilleni saakka, vaan ne jäävät pölyttymään laatikoihin. Grass is Lime Greener teki poikkeuksen, sillä rakastan tätä lakkaa myös kynsillä. En vain pullossa. Ehkä tästä on hyvä jatkaa ja opetella käyttämään myös muita vihreän sävyjä mintun lisäksi? 


Kamerakin sekosi tästä neonihanuudesta, joten värit eivät ole täysin oikeat. Lakkaa oli kuitenkin mahdotonta tallentaa täsmälleen oikeanlaisena kuviin. Nyt mua vaan hieman harmittaa, että en samalla tullut ostaneeksi kokoelmasta toista himoitsemaani lakkaa eli Thistle Do Nicelya. Ehkä mun se pitää vielä kotiuttaa, ennen kuin on liian myöhäistä?

Ootteko te hankkineet itsellenne Grass is Lime Greeneriä tai muita City Flourish -kokoelman lakkoja? :)


Käyttämäni lakat:
Essie - First Base
China Glaze - Grass is Lime Greener
IsaDora - Diamond Crush
Seche Vite

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti