31. heinäkuuta 2014

Hädässä ystävä tunnetaan

Hieman ennen heinäkuun puoli väliä kaverini tuli käymään Kuopiosta mun luona. Ollaan tutustuttu noin kymmenen vuotta sitten Savonlinnassa ja siitä asti pidetty enemmän ja vähemmän yhteyttä. Muutamaan päivään ehtii tehdä yllättävän paljon kaikkea, sillä me muun muassa ehdittiin shoppailla ja käydä Sea Lifessa. Koska olin ollut vanhempieni luona muutaman päivän, mun oli pakko saada jotain uutta lakkaa kynsille kärkikuluman astuttua kuvioihin. Tästä johtuen lakkailin kynnet Emmin seuratessa vierestä. 

Tällä kertaa olin kuitenkin siitä onnellisessa asemassa, että sain Emmistä apua! ;) Oma pää humisi perinteisesti tyhjyyttään, kun pitäisi nopeasti saada jotakin kynsille. Tästä johtuen pyysin apua ja annoin hänen valita lakkoja. Valinta kohdistui kahteen eri violetin sävyiseen lakkaan eli IsaDoran Purple Crushiin ja ILNP:n Charmingly Purpleen.  Loppujen lopuksi päädyin nappaamaan ite yhden lakan lisää ja väsäsin skittletten. Oma valintani kohdistui Essien Spin The Bottle -nudeen, jonka sain kesäkuun bloggaajamiitistä.  


Pikkurillissä on Emmin valitsema I Love Nail Polishin Charmingly Purple, joka on kaunis vaaleanvioletti holo. Pikkurilliin riitti kaksi helppa kerrosta, sillä lakka on melko peittävää ja se ei kaljuuntunut tai raidoittunut yhtään. Lakan alla on kaksi kerrosta Essien First Basea, sillä vielä toistaiseksi en omista Aqua Basea. Hyvin levittyy siitäkin huolimatta ja kuivuu nopeasti :) Nimettömässä ja peukalossa on myös kaverini valitsema lakka eli IsaDoran Purple Crush, jota muistaakseni levitin kynsilleni kolme kerrosta.


Etu- ja keskisormessa on itse valitsemaani Spin The Bottlea, jota levitin kolme kerrosta. Leveällä suomisudilla lakkaaminen oli melko vaivatonta. Kuivattelin Essie kerrokset Sechellä, jotta pääsisin hieman nopeammalla vauhdilla leimaamaan. Meinasin ensin leimata Essien päälle pikkurillissä holoilevalla Charmingly Purplella, mutta sitten muistin toisen omistamani violetin ILNP:n holon. Purple Plasma valikoitui leimaamiseen, koska totesin sen näkyvän vaaleaa holotoveriaan paremmin. Laattana tällä kertaa Pueen46.  


Kynsistä tuli mieluiset, vaikka leimaaminen ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Onnistuin sössimään leimauksessa ja saamaan paikoittain kuviot hieman vääristymään vinksin vonksin... En kuitenkaan jaksanut välittää tällä kertaa asiasta niin paljoa, kun kaverini oli kylässä. Olinhan jo kuitenkin tuhrannut kynsien parissa hetken aikaa ja nyt oli aika keskittyä paremmin vieraaseeni. Lisäksi epäilin, etten kuitenkaan onnistuisi leimaamaan kuvioita täydellisesti eli en jaksanut senkään takia yrittää. Leimausjälki toi mieleeni humalaisen, joka yrittää katsoa eteensä ja yrittää epätoivoisesti tarkentaa katsettaan. Epäonnistuen surkeasti. Leimausjälkeä tuijottaessani nimittäin en saanut kuvioista suoria, vaikka kuinka tuijotin ja siristelin silmiäni :D Kuvat on napattu Töölönlahden rantaa pitkin kävellessämme ja vietin hetken aikaa milloin minkäkin puskan ääressä kynsiäni kuvaamassa. Muutamat ohikulkijat saattoivat vilkuilivat mua oudosti, eivät kai olleet tottuneet näkemään ihmisiä kuvaamassa kynsiään pusikossa.

Saatteko te miten usein muilta apua ideointiin? :)


Käyttämäni lakat:
Essie - First Base
Essie - Spin The Bottle
ILNP - Charmingly Purple
ILNP - Purple Plasma
IsaDora - Purple Crush
Seche Vite

6 kommenttia:

 1. Kauniit lakkaukset! :)
  Mulla oli samanlaiset leimat siellä blogimiitissä, onkin ainoa leimauslaatta mistä en varmaan koskaan halua luopua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toi Pueenin laatta on kyl tosi kiva! Ja siinä on harvinaisen monta kivaa kuviota, yleensä on useampi kuvio mistä en laatassa niin välitä mut tässä ei :)

   Poista
 2. Nätit kynnet! Mää joskus kyselen mieheltäni, että minkä väriset kynnet lakkais jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on kiva saada apuja, etenkin jos aivot raksuttaa tyhjää! :)

   Poista