26. heinäkuuta 2014

Huh, hellettä!

Toukokuun lopussa lakkasin kaikki kynnet OPIn Call Me Gwen-Everillä, joka on hieman koralliin taittava oranssi. Silloin olleiden helteiden aikaan mieli teki kynsille jotakin kesäistä ja päätin lakata kynnet sen hetken fiiliksen mukaan. Lakkaa on kynsillä kolme kerrosta ja levittyvyys sitä taattua OPI-laatua. Tällä kertaa en ole koristeluja kynsille tehnyt, vaan kuljin vajaan vuorokauden verran yksivärisillä lakkauksilla. Mikäs siinä, kun lakka miellyttää. Mulla tosin viime keväänä oli melko usein yksi värinen lakkaus, koska aikaa kynsien koristeluille ei yksinkertaisesti ollut. Nukuin mielummin edes muutaman tunnin ajan, kun suhrasin kynsien parissa.


En kuitenkaan jaksanut katsella yksi värisiä kynsiä vajaata vuorokautta kauempaa ja seuraavana päivänä näytänkin uudistaneen lakkausta. Tarkoituksena oli tuolloin saada edes muutama lakka pois mustasta rinkulasta, joten tällä ajatuksella olen valinnut koristeluihin käytetyt lakat. Keskisormessa on muutama kerros IsaDoran Diamond Crushia, joka tuntuu sopivan lakkaukseen kuin lakkaukseen. Kyseinen lakka ei tosin ollut mustasta rinkulasta poimittu. Sen sijaan nimettömän ja peukalon kynteen käytetty Sally Hansenin Chic Pink sekä etusormen ja pikkurillin kynnen tyveen töpötetty OPIn Snowflakes In The Air ovat mustasta rinkulasta. Tai osuvammin rinkuloista. Chic Pinkiä on kynsillä muistaakseni kaksi kerrosta, koska muuten Gwen-ever kuulsi liikaa läpi.


Nää oli yhdet mun lemppari kynsistä pitkään aikaan ja viiletinkin menemään useamman päivän kyllästymättä. Ja itseasiassa tykkään näistä kynsistä edelleen, vaikka lakkauksesta on kulunut aika tarkalleen kaks kuukautta :) 

Tuunaatteko te koskaan lakkauksia mieluisammiksi jälkikäteen? :)


Käyttämäni lakat:
Essie - First Base
OPI - Call Me Gwen-ever
IsaDora - Diamond Crush
Sally Hansen - Chic Pink
OPI - Snowflakes In The Air
Seche Vite

2 kommenttia:

  1. Upeat kynnet! Mää tuunailen kynsiä tarvittaissa tai jos siltä vaan tuntuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itekin tulee välillä hieman tuunailtua, mutta harvoin kuitenkin. Yleensä tuunaamisen sijaan vaihdan koko lakkauksen :D

      Poista