20. heinäkuuta 2014

Kesäkuun miitin goodie bag

Aiemmin rustailin pienen romaanin verran tekstiä siitä, kuinka meidän miitti meni. Lisäksi tarinoin teille miittikynsistäni. Nyt sitten tämän trilogian viimeisessä osassa esittelen saamani goodie bagin sisällön. 


Pussit olivat tällä kertaa OPIn muovipussukat, jotka meille jaettiin satunnaisesti. Lisäksi saaimme jokainen valita Cloettan tarjoamista karkkipusseista joko salmiakkisen Tv-Mix Crimen tai hedelmäisen Tv-Mix Comedyn. Salmiakin ystävänä valitsin Crimen ja karkit tulikin syötyä heti seuraavana maanantaina. Nopeasti hupeni pussi, kun kaverin kanssa siitä salmiakkeja napsittiin Helmeriä kootessa. Tai siis.... Mä alotin kokoamaan Helmeriä ja rikoin hyvin nopeasti yhden kynteni. Tässä vaiheessa mun paras ystävä päätti koota Helmerin mun puolesta. Kiitos siitä ♥  Loppuajan sitten lähinnä ojentelin kaverilleni tarvittavia palasia ja muita Helmerin osia. Ja söin niitä salmiakkeja.

Kauneudenkauppa lahjoitti meille miittiläisille kaksi OPIn kynsilakkaa. Omasta pussistani paljastuivat Super Bash Shatter ja tekstuurinen Magazine Cover Mouse. Shatter on sellainen, etten tiedä tuleeko käytettyä vai jääkö pölyttymään Helmerin syövereihin. En oo koskaan oikein lämmennyt cracle-lakoille, joten tuskin tässä asiassa suurta muutosta on enää tapahtumassa (ja silti huomaan omistavani niitä useampia!?). Lisäksi saimme heiltä OPIn kynsiviilan ja seinäkalenterin kuluvalle vuodelle. Kyseistä kalenteria olin ihastellut muiden blogeissa jo pitkään, mutta en vain ole sitä edistynyt hankkimaan. En vaikka sen olisi yhdessä vaiheessa saanut kaupan päällisenä tilauksen yhteydessä. Nyt kalenteri on kuitenkin minun, vaikka vuosi on jo puolessa välin. Tulevaisuudessa voisin harkita kuvien kehystämistä tauluksi. Ehkä sitten kun on isompi asunto ja enemmän tilaa?


Consult Ladylta saimme China Glazen kynsilakan ja kosteuttavan Body Drench Sun Splashed Mango -
voiteen. In The Lime Light (Neon) on upea, neon vihreä sinisellä shimmerillä. Upea pullossa ja varmasti myös muiden kynsillä, mutta kun en mä vihreitä osaa käyttää. En kuitenkaan suostunut vaihtamaan tätä, sillä haluan antaa sille mahdollisuuden ja itselleni tilaisuuden oppia lakkaamaan vihreällä. Ihan vaan siksi, että omistan niin paljon vihreitä lakkoja (ja ostan niitä aina vain lisää, koska ne on niin upeita... pullossa). Lisäksi mainitsin jo miitti postauksessa, että saimme kokeilla Consult Ladyn tarjoamaa Lumoava Lady -suolakuorintaa.

Zoyan lakan meille sponsoroi NailCity. Itse sain ihanan kesäisen sävyise lakan, joka kantaa nimeä Thandie. Thandie oli upea ilmestys niin kauan, kunnes näin joidenkin bloggaajien nostavan pusseistaan Vegan. VEGAN!? Elämä on epäreilua, sillä olen halunnut kyseisen lakan kauan. Onhan Thandie upea ja erittäin kesäinen lakka, ei siinä. Mutta Vega. En vain pääse yli siitä... Vega. Möh. Kyllä, vielä näin kuukauden jälkeenkin oon kateellinen Vegan saaneille! :D

Lisäksi miittipussista löytyi L'oréalin, Maybellinen tai Essien lakkoja siten, että jokainen goodie bag sisälsi satunnaisesti kaksi kyseisten merkkien lakkaa. Sain siis kotiuttaa itselleni Essien kevään 2014 Hide & Go Chic -kokoelmassa ilmestyneen nuden. Spin The Bottle oli mieluisa yllätys, sillä olin sen hankkimista muutenkin jo miettinyt. Eipä tarvitse enää miettiä. Toisaalta mua hieman harmitti, kun näin muiden kaivelevan värikkäitä lakkoja ja mä sain nuden. Sitten järki astui kuvioihin mukaan ja muistutti, että oikeasti tarvitsen nudeja, sillä jostain syystä niitä en oikeastaan omista. Ja parasta tässä on se, että sain omani suomisutisena :) En siis murjota, vaan hykertelen onnellisena. (Toisin kuin Vegan kohdalla!) Itseasiassa Spin The Bottle on päässyt jo kynsillekin ja tykkäsin lakasta kovasti, taattua Essie-laatua! Blogissa Spin The Bottlella lakatut tullaan näkemään todennäköisesti lähiaikoina. Essien lisäksi pussista paljastui L'oréalin Jeans Effect -lakka, sävynä tumman sininen Indigo Classique. Jeans Effect on jonkin sortin tekstuurilakka, tarkemmin en tiedä. Kyllähän me sitä jo miitissä tikun varteen swatchattiin, mutta pitää kokeilla vielä kynnelle.


Lisäksi saimme jokainen käyttöömme Cityshopparit. Sovelluksen saimme käyttöömme jo ennen miittiä ja nyt kännykästä löytyy paljon erilaisia alennuksia :) Cityshopparia on ollut hauska selailla, sillä etenkin pääkaupunkiseudulla asuvalle siellä on paljon erilaisia alennuksia! Myös Tampere ja Turku ovat melko hyvin edustettuina. Tähän mennessä olen käyttänyt lähinnä vain ruokatarjouksia, mutta nyt kesälomalla olisi tarkoitus hyödyntää muitakin. Esimerkiksi maisemaristeilylle olen meinannut jonakin aurinkoisena päivänä lähteä, jotta näkee Helsinkiä vähän eri vinkkelistä ja lisäksi haluan risteillä myös Porvooseen :) Vielä kun aina muistaisi tarkistaa, että mitkä kaikki yritykset tarjoavat etuja. On nimittäin käynyt niinkin, että olen käynyt jossakin syömässä tai vastaavaa ja vasta jälkikäteen muistanut Cityshopparin tarjoaman alennuksen kyseiseen paikkaan...

***
Postauksen linkit on ihan vaan teitä varten, en hyödy niiden klikkailusta millään tavalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti