6. heinäkuuta 2014

Vieraalla maalla

Mikä siinä perin tyttömäisessä, hempeän vaaleanpunaisessa on niin vierastettavaa? Muiden kynsillä aivan ihana, mutta omilla kynsillä vierastan hyvin paljon. Tästä johtuen Color Clubin Endless on odottanut lakkausvuoroaan tovin jos toisenkin. Siellä se on laatikossa hengaillut, tullut monesti hypistellyksi ja aina päätynyt takaisin laatikon kätköihin käyttämättömänä. Pullossa se on oikein tyttömäisen söpö, mutta ajatus kynsillä on hieman kauhistuttanut.

Idea kynsiin lähti tällä kertaa ihan puhtaasti väristä. Välillä on hyvä mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle, jotta voi löytää jotain kivaa. Jos ei kokeile, niin mistä sitä voi tietää?! Ainahan sitä voi kuvitella, mutta mulla ainakin tapaa hyvin usein mennä metsään mielikuvituksen astuessa kehiin. Parempi siis ajoittain astua mukavuusalueen ulkopuolelle ja kokeilla jotain itselle uutta tai vierasta, koska se on ainoa keino saada tietää varmasti. Tiedostan asian kyllä, mutta siitä huolimatta teen sitä harvoin, aivan liian harvoin. Jos vielä joskus muistaisin tätä omaa neuvoani käyttää säännöllisesti. Endless on kaunis lakka pullossa ja sitä se oli myös kynsillä. Itseasiassa sen verran kaunis, että harkitsin hankkivani vastaavanlaisia lakkoja lisää.


Endless on oikein mukavasti levittyvä creme, jota mun kynsille vaadittiin kaksi kerrosta. Olin jo varustautunut tappelemaan painajaisen kanssa, koska vaalea creme ei yleensä ole se mallikansalainen. Oikein mallikkaasti käyttäytyvä toveri, ei pahemmin tarvinnut kynsinauhoja siivoilla. Olin siis erittäin positiivisesti yllättynyt! :) Päätin tutustua tähän uuteen väriin varovaisesti lakkaamalla vain muutaman kynnen molemmista käsistä. Loput kynnet lakkasin Ginan valkoisella. Yllätyittekö? Hyvä, en miekään. Tässä vaiheessa sitten loppuivatkin ideat. Ja jostain syystä en kynsiäni halunnut sellaisiksi jättää, mistä lie johtuu... Aikani lakkoja (tai oikeastaan swatch tikkuja) tuijotettuani tartuin IsaDoran Opalineen, joka roikkui käyttämättömien lakkojen renkaassa. Pikkurillin kynnen kuorrutin paksuhkolla kerroksella IsaDoran Opalinea, jonka sain Helsingin kynsimiitistä maaliskuussa. Jälkeenpäin jäi hieman harmittamaan, etten laittanut mustaa kynsilakkaa Opalinen alle. Sekin nimittäin kävi mielessä, mutta ajattelin mustan olevan liian tumma. Etu- ja keskisormen kynsiin leimasin Dependin hopealla ja Golden Rosen musta matta lakalla kukkasia. Lopuksi vielä savunharmaita strasseja ja kynnet olivat valmiit. 


Aluksi en pitänyt näistä kynsistä ja meinasin poistaa ne heti. Sitten annoin niille kuitenkin mahdollisuuden, koska mua laiskotti. En siis jaksanut poistaa lakkauksia, kun sitten olis pitänyt kynsille keksiä jotain uutta ja toteuttaa tämä uusi idea. Kuvasin kynnet ja olin varma, etten niitä tule blogissa koskaan julkaisemaan. Muutaman tunnin kynsiä katseltuani olin jo sitä mieltä, että nää on ihan ok. Siitä mentiin vielä jokunen tunti eteenpäin ja enää mua häiritsi vain leimatut kynnet. Leimaukset itsessään eivät häirinneet, mutta en keksinyt miksi leimatut kynnet näyttävät niin kamalan tutulle. Sitten Facebookissa roikkuessani satuin selaamaan vanhoja profiilikuviani läpi ja huomasin jotain etäisesti tuttua. Nimittäin mun ylppärimekon kuuden vuoden takaa ja sen kuviointi muistutti hieman näitä leimattuja kynsiä. Arvoituksen ratkettua viihdyin kynsissä oikein hyvin vielä muutaman päivän lisää :) Itseasiassa viihdyin jopa niin hyvin, että harmitti poistaa lakkaukset.

Käyttämäni lakat:
Essie - First Base
Gina Tricot - White
Color Club - Endless
IsaDora - Opaline
Depend - 223 (leimauksessa)
Golden Rose Matte - 12 (leimauksessa)
Seche Vite

Muut käytetyt tarvikkeet:
Savun harmaat strassit
Leimausvälineet
Leimauslaatta (jota en näin kahden kuukauden jälkeen enää muista 
ja tähän hätään ei laattojen tarkastaminenkaan ole mahdollista)

4 kommenttia:

  1. Todella kauniit kynnet! Varsinkin pidän kovasti noista leimauksista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä tykkään kans tuosta leimaustyylistä, kun yhdistetään kahta eri väriä ja leimataan samaa kuviota monta kertaa yhdelle kynnelle.

      Poista