23. elokuuta 2014

Syksy saapuu

Kaks viikkoa sitten sää alkoi  muuttua selvästi viileämmäksi ja jouduttiin töissä lapsille pukemaan kevyiden kesävaatteiden sijaan jo pitkähihaistakin. Allekirjoittanut oli viimeisellä työviikollaan kuun puolivälissä jopa niin kauhistunut äkkiä kylmenneestä säästä, että seisoi pihalla ensin collegehupparissa ja meinasi jäätyä elävältä. Seuraavaksi kipaisin sisälle ja loppu ulkoilun seisoin myös paksussa fleecehupparissa, jonka vedin sujuvasti jo päällä olleen hupparin päälle. Tällä viikolla on sää viilennyt vielä lisää ja vettäkin on sattaa lottuuttanut päivittäin. Niinpä neuleet on kaivettu esille, samoin takit ja sandaaleista on enää voinut haaveilla. Lisäksi tein tällä viikolla suursiivouksen kotona, jonka jälkeen kaivelin kynttilät esiin. Istuin siivousiltana kynttilöiden valossa sohvalla viltin alla ja join teetä, jaloissa villasukat. Voisin siis väittää, että on syksy.

P8211491.1

Tästä johtuen tein myös ensimmäiset syyskynteni. Tutkin hetken aikaa käyttämättömien kynsilakkojen renkaita ja mietin mikä lakoista sopisi leimauksen pohjaksi. Loogisestihan olin siis päättänyt ensin leimauslakan. Käyttämättömien lakkojen renkaiden tutkimiseen meni hetki, sillä käyttämättömiä lakkoja on paljon ja tikut majailevat kolmessa renkaassa... 6 viikkoa sitten mulla oli 111 käyttämätöntä kynsilakkaa ja luulin niitä olevan noin 70. Arvio heitti vaatimattomasti noin neljälläkymmenellä lakalla. Nyt käyttämättömiä lakkoja on hieman enemmän ja luulisin niiden määrän olevan siinä 120 kieppeillä. Maailmalta on tosin matkaamassa mun luokse laskujeni mukaan 15 uutta lakkaa, suurin osa Kynsikirpalta ostettuja. Nyt sitten yritänkin olla jouluun saakka ostamatta yhtään uutta lakkaa ja käyttää mahdollisimman paljon kokeilemattomia, sillä homma on riistäytymässä hiljalleen lapasesta ja pahasti. Ymmärrätte varmaan hyvin, että halusin kynsilleni jonkun käyttämättömistä lakoistani?

P8211502.1

Pienen pohdinnan jälkeen päädyin valitsemaan Helmeristä Essien Fierce, No Fearin, joka kuuluu kesäkokoelmaan. Tämä murrettu ruskea creme oli kaikinpuolin täydellinen! Väri toi mieleen suklaan ja lakka levittyi kynsille vaivattomasti ohuesta sudista huolimatta. Kynsinauhoilta ei pahemmin tarvinnut siivoilla ja nekin vähät mitä piti johtui mun käsien tärinästä, ei lakasta. Fierce, No Fear peitti melkein yhdellä kerroksella, joten laitoin kaksi. Voiko enempää toivoa? Pienenä miinuksena tosin se, että suklaanhimo kasvoi liian suureksi ja jouduin ostamaan äklönmakean Mars-patukan......

P8211518.1

Leimat on vasta hankkimistani Tropical laatoista 02 ja 04, jotka kuuluvat MoYou Londonin loppukesästä julkaisemaan kokoelmaan. Tropical on omasta mielestäni pitkään aikaan onnistunein kokoelma, josta olisin valmis hankkimaan lähes kaikki laatat. Sitä en tosin ymmärrä, miksi nää laatat näki päivänvalon nimenomaan loppukesästä, sillä kokoelma huutaa suureen ääneen helteistä kesää. Onneksi kukkakuviot toimii myös syksyisemmissäkin kynsissä! Käytin kahta eri laattaa siksi, että niissä on sama kuvio erikokoisina. Pikkurilliin leimasin kuvion laatasta 02 ja muihin kynsiin laatasta 04, jolloin pikkurilliinkin mahtui jotain muutakin kun vain kuvion kulma. Leimat on leimattu Konadin Indigo Pinkillä, vaikka nimi hämääkin. Korjatkaa, jos oon väärässä, mutta indigohan on sininen! Indigo Pink olisi siis indigonsinivaaleanpunainen. Right?! Eli joku hieman violetin sävyinen ehkä? Omaan silmään kyseinen Konadin lakka on shimmerinen, murrettu ruskea, joka tietyssä valossa ehkä hieman taittaa lilaan. Silti. Kuka nuo nimet keksii....

P8221528.1

Tykkäsin lakkauksesta paljon ja viihdyin ensimmäisen vuorokauden oikein mainiosti. Sitten muutin mieleni ja lakkaus alkoi tympiä. Tykkäsin edelleen lakkauksesta, mutta yksinkertaisesti se oli liian syksyinen. Syksyisyys alkoi päivän mittaan tympäistä niin pahasti, että illalla tartuin kynsilakanpoistoainepulloon ja näytin kieltä syksylle. Satakoon vettä ja olkoon kylmä, mun mieli ei vielä ollutkaan valmis syksyyn. Ehtiihän tuota vielä!

P8221541.1

Käyttamäni lakat:
Essie - First Base
Essie - Fierce, No Fear
Konad leimauslakka - Indigo Pink
HK Girl - Top Coat * 


*Saatu CesarsShopilta kokeiltavaksi blogin kautta 

***

Postauksen linkit on ihan vaan teitä varten, en hyödy niiden klikkailusta millään tavalla!

P8221549.1

6 kommenttia: