11. elokuuta 2014

Synttäriarvonta

Tasan vuosi sitten eli elokuun 11. päivä repäisin ja kyhäsin blogin pystyyn. Alkuun blogi oli vain "päiväkirja itselle", mutta hiljalleen se lähti muuttamaan muotoaan. Näin jälkikäteen hävettää lukea ensimmäisten kuukausien postauksia, sillä onhan ne nyt ihan kamalaa kuraa niin tekstien kuin kuvienkin osalta. Oma tyyli blogata on hiljalleen muovautunut tässä kuluneen vuoden aikana ja nyt blogi jopa muistuttaa kirjoittajaansa. Tästä on hyvä jatkaa matkaa, vaikka itse sanonkin!

Koska bloggaaminen on saanut uusia ulottuvuuksia teidän lukijoiden ja jättämienne kommenttien kautta, niin haluan järjestää teille arvonnan! Tulee aina hyvä mieli, kun huomaa jonkun käyttäneen aikaansa lukeakseen mun raapustuksia ja jättäneen vierailustaan kommentin. Se on osaltaan yksi syy, miksi tykkäänkin bloggaamisesta ja aion jatkaa tätä tulevaisuudessakin. Ai, haluutte kuulla enemmän arvonnasta?

Aloitetaan palkinnosta, koska kuitenkin ootte uteliaita kuulemaan, mitä on mahdollista voittaa. Arvonnan palkintona on käsirasva, kaksi kynsilakkaa sekä kolme arkkia siirtokuvia. I Love... Mango & Papaya -käsirasva on voimakkaan, mutta herkullisen tuoksuinen käsirasva. Ostin ensin itselle, rakastuin sen tuoksuun ja kävin ostamassa toisen arvontapalkinnoksi. Kynsilakat ovat Essien Naughty Nautical ja Gina Tricotin Salt & Pepper. Essien on muuten suomisudilla. Decalit ovat Blue Sean arkit Y004B ja C004 sekä Nail Accessoryn arkki BLE049. Kirsikankukat (BLE049) ovat samanlaiset, joilla toteutin noin kuukausi sitten kirsikankukkakynnet ja monet kyselivätkin instan puolella mistä olen ne ostanut. Nyt teillä on mahdollisuus voittaa yksi arkki itsellenne :)

Kaikki arvonnan palkintoon kuuluvat tuotteet olen ostanut itse. 

P8011250.1

Tarjolla arvonnassa on enintään 5 arpaa. Arvat jakautuvat niin, että saat yhden arvan täyttämällä kaikki kolme pakolliseksi merkittyä kohtaa. Lisäarpoja on mahdollista saada neljä (4) kappaletta. Koska te lukijat ootte iso osa blogia, niin haluan tällä tavalla kiittää vanhoja lukijoitani mahdollistamalla yhden lisäarvan. Myös Instagramissa ennen arvontaa seuranneet saavat yhden lisäarvan. Olitpa uusi tai vanha lukija, niin yksi lisäarpa on mahdollista saada vastaamalla kohtaan "Ruusut, risut, kehittämisehdotukset ja/tai postaustoiveet". Myös mainostamalla synttäriarvontaa blogissasi olet oikeutettu yhteen lisäarpaan. Arvontamainoksessasi voit käyttää ylintä kuvaa.

Huomioittehan, että olen kirjannut ylös blogini seuraajat Instagramissa, Bloggerissa (Google-käyttäjäraati) ja Bloglovinissa! Tarkastan tiedot ennen arvonnan voittajan julistamista. Huijarit hylätään automaattisesti, joten rehellisyys kannattaa :)

Arvonnan säännöt:

1.  Olet blogin julkinen lukija Google-käyttäjäraadin tai Bloglovinin kautta. Lukijaksi Google-käyttäjäraadin kautta voit liittyä oikealla olevasta sivupalkista kohdasta "Liity tähän sivustoon". Lisäksi siellä on nappula, josta pääsee liittymään lukijaksi Bloglovinin kautta. Anonyymit eivät tällä kertaa voi osallistua.

2. Osallistuaksesi arvontaan täytä alla oleva lomake yhden kerran. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. Kommenttiboksiin tulleita osallistumisia en huomioi arvonnassa.

3. Arvonta alkaa tänään 11.8.2014 ja päättyy sunnuntaina 24.8.2014 klo. 21.00. Aikaa osallistumiseen on siis kaksi viikkoa.

4. Postitan palkinnon vain Suomeen!

5. Käytän Random.org -sivustoa arvonnan voittajan valitsemiseen. Voittajan selvittyä tarkastan, että hän on täyttänyt vähintään kaikki pakolliset kohdat lomakkeesta ja täyttää muutenkin arvonnan ehdot. Mikäli näin ei ole, arvon uuden voittajan.

6. Voittajan julkaisen blogissani mahdollisimman pian arvonnan päätyttyä. Tämän jälkeen voittajalla on viikko aikaa vastata lähettämääni sähköpostiin. Mikäli hänestä ei määräaikaan mennessä kuulu mitään, arvon uuden voittajan.

7. Hylkään kaikki huijausyritykset automaattisesti.

Onnea arvontaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti