19. elokuuta 2014

The 31 Day Challenge / Day 10

Jatketaanpas haastetta, jos sit joskus pääsis loppuunkin saakka :) Kymmenentenä lakkaustyylinä haasteessa on Gradient nails. Tällä kertaa mulla ei ollut vaikeuksia lakkauksen toteuttamisessa, sillä nyt tiesin tarkalleen millaiset kynnet haluan. Tosin en tiennyt vielä joitakin viikkoja sitten :D

Sain inspiraation näihin kynsiin, kun suunnittelin muutama viikko sitten yhdessä ystäväni kanssa hänelle lakkauksen hänen serkkunsa häihin. Kynsien värimaailma oli ystäväni kohdalla valikoitu mekon ja asusteiden mukaan. Lakkauksen suunnittelu lähti siitä, että kartoitin mitä hän kynsilleen haluaa viskaamalla hänelle swatchtikkuni ja näyttämällä joitakin lakkauksia, joita olin itselleni tehnyt. Lopulta meillä oli valmis suunnitelma! Ihme kyllä onnistuin seuraavana iltana helteistä huolimatta lakkaamaan hänelle kynnet, jotka olivat kuulema erittäin mieluisat. Kiitosta vain myös inkivaeaerille, joka vinkkasi lykkäämään kynsilakat hetkeksi jääkaappiin ennen lakkauksen aloittamista!

Ystäväni kynnet

Koska liukuvärjätyt kynnet näyttivät ystävälläni niin kivoille, päätin toteuttaa lakkauksen myös itselleni. Käytännössähän siis röyhkeästi apinoin omille kynsilleni itse suunnittelemani lakkauksen, jonka vain satuin toteuttamaan ensin ystävälleni :D Eipähän muuten ole ennen tullut kokeiltua varastaa ideaa itseltä! Nyt on. Ystäväni kynsissä on pohjalla Ginan valkoinen, lakkaus on toteutettu kynsien lyhyydestä johtuen vain kahdella lakalla: OPIn Hey Babylla ja Ginan valkoisella.

P8121406.1

Lakkasin omille kynsilleni pohjaksi kaksi kerrosta Ginan valkoista. Tämän jälkeen tartuin meikkisienen palaseen ja aloin töpöttämään liukuvärjäystä kolmella värillä kahden sijaan. Omissa kynsissäni on huomattavasti enemmän pituutta kuin ystäväni kynsissä, joten lisäsin suosiolla itselleni yhden värin lisää liukuun. Ginan valkoisen jätin kuitenkin pois, sillä se on jo paksuuntunut sen verran, etten uskonut saavani riittävän kaunista jälkeä aikaiseksi. Viskasin pulloon kyllä muutaman kerran joitakin tippoja thinneriä, mutta lakka ei helteillä tuntunut haluavan ohentua. Pitäisikin katsella ja kokeilla Ginan valkoista uudelleen nyt, kun trooppinen ilmasto on väistynyt. Sen sijaan kaivelin Helmeristä Essien Blanckin, joka oli huomattavasti juoksevampaa. Blanckin lisäksi käytin liukuvärjäyksessä hyväksi havaittua Hey Babya ja vaaleanpunaista OPIn Kiss Me I'm Braziliania.

Tein liukuvärjäyksen kynsilleni kahdesti ja kuorrutin HK Girlin Top Coatilla. Pikakuivattajan nopeutettua lakkauksen kuivumista laitoin kynsilleni samanlaiset decalit kuin ystävälleni. Tai jos tarkkoja ollaan, niin decalit näyttivät arkissa tismalleen samalle, mutta olivat siitä huolimatta eri merkkiset. Varioin lakkausta sen verran, että ystäväni kynsiin laittamieni kirkkaiden strassien tilalle laitoin itselleni tummat, savunharmaat lasistrassit. Tykästyin kynsiin niin paljon, että poistin ne vasta lauantai-iltana, vaikka muutama strassi työviikon aikana tipahtikin kynsiltä. Kynnet ehtivät olla kynsillä huimat 5 vuorokautta ja silti poistohetkellä niistä löytyi vain pienoista kärkikulumaa! :)

P8121436.1

Loppuun voisin hieman ulista siitä, että ottamistani kuvista suurin osa oli tärähtäneitä, epätarkkoja tai muuten vain epäonnistuneita. Pokkari vetelee viimeisiään, eikä enää halua tarkentaa kunnolla :( Onhan se uskollisesti mua palvellutkin jo reilut 6 vuotta! Uusi kamera on hankittu jo kuukausi sitten, mutta en ole mukamas ehtinyt ostamaan jalustaa. Näitä kuvia kattoessani totean, että taidan tänään kipaista jalustaostoksille suoraan OPI Ystävämyynnistä! 

Käytetyt lakat:
Essie - First Base
Gina Tricot - White
Essie - Blanc * 
OPI - Kiss Me I'm Brazilian *
OPI - Hey Baby
HK Girl

 * = Tähdellä merkityt lakat olen saanut bloggaajamiiteistä

4 kommenttia: